Tanc rusesc incendiat de o femeie cu un cocktail Molotov. Imaginile fac înconjurul internetului

Când e vorba să-şi apere pământul strămoşesc, femeile nu se dau la o parte. Sute de imagini şi clipuri apărute pe internet arată cum ucrainenii luptă cu tot ce au la dispoziţie ca să alunge invadatorii.
Oana Anghel
01 mart. 2022, 09:51
Tanc rusesc incendiat de o femeie cu un cocktail Molotov. Imaginile fac înconjurul internetului

Tanc rusesc incendiat de o femeie cu un cocktail Molotov. Recent, pe rețelele sociale au apărut imagini cu o femeie care, aflată într-un autoturism, aruncă cocktail-uri Molotov într-un tanc.

Tanc rusesc incendiat de o femeie cu un cocktail Molotov

Imagini impresionante au fost surprinse şi în Berdiansk, oraş capturat de forţele ruse. Localnicii au ieşit în stradă și au cântat imnul Ucrainei printre blindatele rusești.

Ne-au informat că toate clădirile administrative se află sub controlul lor și că preiau controlul asupra clădirii comitetului executiv”, a spus Alexander Svidlo, primarul din Bersiansk, adăugând că toți membrii sediului operațional au părăsit clădirea.

Citeste si Prezentator al televiziunii de stat ruseşti şochează: „Avem 500 de focoase nucleare, care ar asigura distrugerea SUA şi a tuturor ţărilor NATO. La ce avem nevoie de o lume, dacă Rusia nu e în ea?”

Locuitorii Kievului se pregătesc asiduu să-şi primească invadatorii: „Pământul nostru va fi mormântul lor!”

Şi în capitala ucraineană locuitorii se pregătesc temeinic să înfrunte invadatorii. Pe o stradă, locuitorii au ridicat o baricadă dintr-o maşină veche, tomberoane şi un dulap, scrie Agerpres. Alţi localnici pregătesc cocktailuri Molotov.

Îi vom întâmpina cu cocktailuri Molotov şi gloanţe în cap. Singurele flori pe care le vor primi vor fi pentru mormântul lor„, spune un angajat al unei bănci.

Citeste si Tutorialul prin care ucrainenii sunt învăţaţi să conducă tancuri ruseşti. Imagini uluitoare în plin război VIDEO

Zeci de soldaţi ucraineni au fost aduşi să ridice un punct de apărare strategică în cartierul Obolon, în nordul Kievului, vizat deja de loviturile ruseşti. Lângă blocurile de locuinţe, cu echipamentele depozitate pe un fost teren de joacă pentru copii, mai mulţi voluntari în uniformă fac instrucţie cu civilii.

Un veterinar în vârstă de 50 de ani a venit să participe la lupte împreună cu fratele său. Este sigur că Kievul va rezista în faţa inamicului: „Are destui luptători. Dacă trebuie să ucid vreo 100 de ruşi o voi face”.

Un grup de voluntari stau deasupra unor lăzi cu sticle de bere goale, care conţin „o treime motorină, două treimi benzină„, un fitil de cârpă şi apoi „boom!”, explică un voluntar care se ocupă de pregătirea cocktailurilor Molotov.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Joe Biden reevaluează candidatura dacă apar probleme medicale, în contextul presiunilor din partid
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'