Tatăl Biancăi Drăguşanu, PRIMA REACŢIE după ce fiica lui a mărturisit că a fost amanta lui Adrian Mutu

Bianca Drăguşanu a dezvăluit recent faptul că în trecut ea şi Adrian Mutu au avut o relaţie. Deşi relaţia lor pare că s-a consumat în timp ce fotbalistul era căsătorit, lucru care nu îi face mare cinste roşcatei, tatăl ei se pare că o înţelege.
Romania TV
26 feb. 2015, 13:12
Tatăl Biancăi Drăguşanu, PRIMA REACŢIE după ce fiica lui a mărturisit că a fost amanta lui Adrian Mutu

Bianca Drăguşanu a dezvăluit recent în revista Ciao! că în perioada anilor 2009-2010 a avut o relaţie de iubire cu Adrian Mutu. După o relaţie nu foarte lungă şi sătulă de regulile impuse de fotbalist, dar şi de drumul dintre România şi Italia, Bianca Drăguşanu a decis să spună capăt relaţiei pe care o avea cu celebrul fotbalist. Imediat după despărţirea de acesta, Bianca Drăguşanu a început o relaţie cu Adrian Cristea.

CITEŞTE ŞI: Anamaria Prodan dă de pământ cu Bianca: Cât de mică să fii ca femeie să te dai în primire şi cu Mutu

Deşi Adrian era căsătorit cu Consuelo, tată a două fetiţe, starea lui civilă nu a incomodat-o pe Bianca. Faptul că Bianca a fost amanta celebrului sportiv nu l-a deranjat nici pe tatăl ei. Jimmy Drăguşanu i-a luat apărarea fiicei.

CITEŞTE ŞI: Adrian Mutu rupe tăcerea şi vorbeşte despre relaţia cu Bianca Drăguşanu: Sunt lucruri fără importanță

„Nu ştiam treaba asta şi nici nu mă interesază dacă a fost cu Mutu. Şi dacă-mi spunea, ce se rezolva? Copiii nu mai ascultă de părinţi, iar în ziua de azi nu e nimic deplasat să ai o relaţie extraconjugală. Erau pe vremuri prejudecăţi, acum fiecare face ce vrea, iubeşti pe cine îţi place că viaţa e scurtă. Cât despre această poveste, eu întreb: «Cum să intri în căsnicia cuiva dacă nu îţi este permis?! Dacă baţi la uşă şi nu ţi se deschide, nu poţi intra!». Aşa că în cazul acesta nu mi se pare dezonorant să fii amanta cuiva”, a declarat Jimmy Drăguşanu pentru Click!

Tatăl Biancăi ştie că în general fotbaliştii calcă pe alături şi până la urmă fiica sa a fost o victimă.

„Dar cu cine nu s-a iubit Mutu?!!”, a spus acesta. Dintre toţi bărbaţii cu care s-a iubit fata lui, şi anume Cătălin Botezatu, Adrian Cristea şi Victor Slav, tatăl vedetei îl preferă pe ultimul, cel care i-a fost şi soţ.

VEZI ŞI: RĂZBOIUL dintre Adrian Cristea şi Adrian Mutu CONTINUĂ! Bianca a DECIS! Află cine este mai bun la PAT

„Bomba” a explodat, saptamana trecuta, cand a iesit la iveala faptul ca Bianca Dragusanu si Adrian Mutu au bifat o intalnire, in oras, ceea ce n-a facut altceva decat sa alimenteze zvonurile presupusei idile dintre ei. Roscata a zambit in fata tuturor speculatiilor si a presupunerilor, dar iata ca revista Ciao! a reusit imposibilul si a convins-o pe Bianca sa spuna tot adevarul referitor la relatia cu „Briliantul”. Adevar extrem de savuros pentru public, riscant pentru cei doi protagonisti si dureros pentru Consuelo.

Bianca Drăguşanu, prima reacţie legată de RELAŢIA cu Adrian Mutu: Nu iese fum fără foc

“Inca iti simt mirosul pielii pe maini… As vrea sa fiu in tine, sa te simt” sau “Tu esti prima femeie care ma pune Ko mental… si asta imi place mult de tot! te simt poate prea mult! Te vreau pentru mine chiar daca nu pot sa te am… tu?”.

„Am fost iubita lui Mutu un an si jumatate, cand era insurat. Consuelo nu exista pentru mine si pentru Adi. Mi-a zis ca am fost singura femeie care a dormit in dormitorul lui, in patul lui si al sotiei”, si-a inceput roscata confesiunea facuta, in exclusivitate, pentru cel mai recent numar al revistei Ciao!

SCANDALOS. Adrian Mutu I-A FURAT logodnica unui coleg de NAŢIONALĂ

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță în Turcia. Coșmar la ora 03.00: “Au ieșit două mașini, ne-au urmărit 10 km, ne depășeau și puneau frână bruscă”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Cum îți dai seama dacă ai luat virusul West Nile după o înțepătură de țânțar
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Două treimi din cetățenii UE îngrijorați de securitatea Uniunii Europene, relevă un sondaj
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!