Tatăl lui Vlad Pascu: „Nu i-aţi lăsat să îşi plângă morţii şi să îşi tragă sufletul. E un cancan total”

Mihail Pascu a fost prezent, marţi, la Tribunalul Bucureşti unde este termen în dosarul în care a fost trimis în judecată împreună cu fiul său şi cu mama acestuia.
Filip Stan
09 apr. 2024, 11:12
Tatăl lui Vlad Pascu:

Mihail Pascu, tatăl lui Vlad, cel care a accidentat mortal doi tineri cu maşina la 2 Mai, a afirmat, marţi, că a încercat de fiecare dată să facă ce trebuia făcut şi a precizat că nu a putut să ducă la capăt ce şi-ar fi propus deoarece ar fi fost arestat. El a declarat că a avut ambulanţa pregătită pentru cei accidentaţi de fiul său. Despre victimele fiului său, Mihai Pascu a afirmat că nu doreşte să vorbească, fiind un subiect ”tabu”.

Mihail Pascu a fost prezent, marţi, la Tribunalul Bucureşti unde este termen în dosarul în care a fost trimis în judecată împreună cu fiul său şi cu mama acestuia.

VIDEO Vlad Pascu, primul interviu din închisoare: „Tot ce se televizează arată doar partea neagră a mea, nu arată şi lucrurile care le-am facut bune în viaţa”

El a precizat că nu doreşte să vorbească despre cei doi copii loviţi mortal cu maşina de fiul său. “De acei copii nu vreau să vorbesc. E un lucru tabu pentru mine. Sunt nişte copii morţi în nişte condiţii anume, iar eu nu vreau să vorbesc despre aşa ceva. Lăsaţi oamenii ăia în pace, îi distrugeţi cu sănătatea şi îi asmuţiţi împotriva mea şi au ajuns săracii să ameninţe public. Vă daţi seama ce aţi făcut? (…) Dumneavoastră aţi făcut nişte lucruri şi nu i-aţi lăsat să îşi plângă morţii şi să îşi tragă sufletul”, a afirmat Mihail Pascu.

El susţine că a încercat întotdeauna să facă ceea ce trebuia făcut. “Dumnezeu să îi ierte! Am încercat de fiecare dată să fac ce trebuia făcut. Nu am putut să fac din cauza faptului că dacă făceam un pas, eram arestat. Am avut ambulanţă pregătită pentru cei care erau victime, am avut medic privat asigurat şi am dovezi în sensul respectivă. Asta a fost să fie. Am ajuns să ajung la mediator, astea sunt regulile. Asta este legislaţia şi trebuie să mă conformez. Îmi pare foarte rău cu ceea ce aţi făcut şi vizavi de justiţie şi vizavi de toate cele. E un cancan total”, a mai declarat Mihail Pascu.

Citeşte şi: EXCLUSIV Tatăl Robertei, una din victimele lui Vlad Pascu, după ce judecătoarea a stabilit culpă comună în cazul tragediei de la 2 Mai: „Probabil că toată lumea e de vină, că e pe stradă sau pe trotuar, atunci când conduce Vlad Pascu”

Vlad Pascu şi părinţii săi – Mihail şi Miruna – au fost trimis în judecată pentru comiterea mai multor infracţiuni, printre care  trafic de droguri, pentru determinarea unei persoane să dea declaraţii mincinoase sau să nu prezinte probe şi pentru punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consum de droguri. Dosarul se judecă la Tribunalul Bucureşti.

De asemenea, Vlad Pascu este judecat la Judecătoria Mangalia pentru accidentul de la 2 Mai în urma căruia doi tineri au murit.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
Nu mai este necesar ITP-ul. Șoferii care trebuie să meargă direct la RAR cu buletinul
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Codul Muncii. Drepturile și obligații pe care mulți angajați nu le știu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar fi plătit suspectul pentru serviciile ei
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Mașinile care vor fi interzise. S-a dat ordin de la UE. Ce se pregătește chiar acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Principalii republicani cer demisia lui Joe Biden după retragerea sa din cursa pentru realegere
MediaFlux
Se MODIFICĂ VÂRSTA de PENSIONARE! Simona Bucura Oprescu a anunțat EXACT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'