Tatăl minorului care a ucis un copil de 9 ani cu mașina vorbește despre fapta fiului său: „Nu am vrut să se întâmple asta”

Tatăl minorului care a spulberat cu mașina doi copii lângă un parc din Capitală a spus că îi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat și că nu și-ar fi dorit ca o astfel de tragedie să aibă loc.
Alina Costache
29 iul. 2024, 21:36
Tatăl minorului care a ucis un copil de 9 ani cu mașina vorbește despre fapta fiului său: „Nu am vrut să se întâmple asta”
Tatăl minorului care a ucis un copil de 9 ani cu mașina vorbește despre fapta fiului său: „Nu am vrut să se întâmple asta”

Tatăl minorului care a spulberat cu mașina doi frățiori în Capitală a spus că îi pare rău cele întâmplate. Pentru fapta sa, adolescentul în vârstă de 17 ani, care a condus o mașină neavând permis, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Prietenul său, care l-ar fi lăsat pe acesta la volanul autoturismului, a fost şi el reţinut de poliţişti.

Citește și: Tragedie uriașă! Trei membri ai unei celebre trupe americane au murit într-un accident aviatic

Tatăl minorului care a ucis un copil de 9 ani cu mașina vorbește despre fapta fiului său

Părintele minorului vinovat de moartea unui băiețel de 9 ani și accidentarea gravă a unei fetițe de 7 ani a vorbit despre fapta copilului său.

„Îmi pare mie rău, îmi pare mie rău pentru treaba asta, să știți. Este un copil… Ne pare rău, nu am vrut să se întâmple treaba asta. Dumneavoastră aveți copii? Dacă copilul dumneavoastră face ceva ce nu doriți vă pare bine, ca să îmi pară și mie bine? Îmi pare rău pentru telespectatori, sa știți că suntem oameni din cartier, nu am vrut să se întâmple treaba aceasta. Nu știu dacă vouă vă pare bine sau dacă aveți copii”, a spus tatăl minorului, potrivit Antena 3.

Între timp, minorul care a provocat tragicul accident a fost dus în fața instanței cu propunere de arestare.

Tragedia a avut loc în parcarea din fața Parcului Pantelimon din Capitală. Doi frățiori de nouă și șapte ani au fost spulberați de un șofer minor, fărăr permis, chiar sub ochii mamei lor. După impact, care a fost fatal pentru micuțul de nouă ani, cei vinovați au fugit de la fața locului.

După un timp, adolescentul s-a predat poliției, recunoscând tot ceea ce a făcut. A fost dus la reconstituire, iar de ore bune se află la audieri. Şoferul în vârstă de 17 ani şi pasagerul acestuia au fost testaţi cu aparate alcooltest şi cu drugtest iar rezultatele au fost negative.

În urma accidentului şi alte maşini care erau parcate au fost puternic avariate.

Citește și: Accident grav în Rusia! Un tren cu 800 de pasageri a deraiat de pe șine! Până de 100 de răniți au fost confirmați până acum

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Mesaje de felicitare din partea sportivilor români pentru înotătorul David Popovici, medaliat cu aur olimpic
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!