Tatăl Roxanei Donisan, noi mărturii şocante: „A reuşit să ajungă totuşi până la mal, să înoate până la mal”

Trupul Roxanei Donisian, românca ucisă de rechin pe o plajă din Egipt ar putea ajunge astăzi în România, funeraliile fiind prevăzute la Suceava.
Filip Stan
08 iul. 2022, 12:08
Tatăl Roxanei Donisan, noi mărturii şocante:

Trupul Roxanei Donisan ar putea ajunge astăzi acasă. Părinţii femeii ucise de rechin în Egipt fac noi dezvăluri cu privire la acest caz. Trupul româncei ucise de un rechin în Egipt ar putea fi adus, astăzi, acasă, anunţă România TV. Decizia va fi luată de autorităţile egiptene, care n-au finalizat încă ancheta deschisă după tragedie.

Dacă procurorul îşi va da acordul, trupul neînsufleţit va ajunge în România, cu un avion, care va ateriza la Aeroportul Henri Coandă, de unde va fi transportat, apoi, la Suceava.

Roxana Donisan s-a luptat cu rechinul, un turist a fotografiat scena: „A ajuns la geamandură. Nu avea nimeni curajul să sară în apă să o salveze”

Tatăl româncei ucise de rechin în Egipt povesteşte cu lacrimi în ochi momentul în care a aflat de la televizor că fata lui a murit. Femeia a nu a mers după geamandură când a fost sfâşiată de rechin, dezvăluie tatăl acestia. Ea a reuşit să scape şi să ajungă la mal, însă în cele din urmă a murit.

„La geamandură erau maximum 2 m unde a agăţat-o rechinul, că şi pozele luate din mass-media, din televiziune practic provin de la un turist de pe vasul de croazieră care era imediat dincolo de geamandură şi ăla practic a alertat.

Noi detalii şocante. Roxana Donisan ar fi fost ucisă de un rechin Mako, cel mai rapid din lume. Care a fost ghinionul româncei
Ăla a fost primul semnal la care noi am tresărit. Tot de la televiuziune a fost că, e o femeie româncă de 40 de ani, deci a fost un pas în plus privind informarea noastră când a venit poliţia la uşă să ne ceară date perosnale şi dacă într-adevăr locuieşte aici.

M-a sunat consulul din Egipt care practic a pus ştampila că e vorba de fata noastră. (…) A reuşit să ajungă totuşi până la mal, să înoate până la mal, asta spune că nu era o distanţă mare, confirmă şi ăla de pe vas care filmase lupta că dacă era dincolo de geamandură nu mai ajungea ea la mal”, a povestit tatăl femeii pentru Antena 3.

 

 

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...