Irina-Margareta Nistor a tras concluzia după ce a văzut filmul „Tati part-time”, cu Eva Măruță: a fost copilul „împins de la spate”?

Irina Margareta-Nistor a urmărit filmul și a făcut prima cronică după ce a văzut producția regizată de Letiția Roșculeț.
Alina Costache
04 ian. 2024, 11:24
Irina-Margareta Nistor a tras concluzia după ce a văzut filmul

„Tati part-time”, cu Alex Bogdan și Eva Măruță, s-a lansat în cinematografe. „A mai venit o comedie după Visul. A venit Tati part-time. Toată lumea era curioasă, toți voiau să vadă cum joacă fetița lui Măruță și a Andrei, Eva. Știi cum e, fiecare se gândește: e, a prins rolul că e fata cui e. De multe ori poate să fie un dezavantaj să fii copil de celebrități.

Filme care apar în cinematografe și pe Netflix în 2024. Iată care sunt cele mai așteptate producții ale anului

Surpriza a fost totală, Eva e minunată. E plină de umor și foarte dezinvoltă. Înjurături n-avem și filmul nu e vulgar. Mi-a plăcut că au funcționat bine și copiii, una dintre fetițe am mai văzut-o, Ilinca o cheamă. Are un rol negativ care pe parcurs se schimbă. Eu cred că filmul vine numai bine după Revelion, e un film pentru părinți și pentru copiii bine crescuți”.

Dan Negru, despre „Tati part-time”, comedia care a apărut de azi în cinematografe: „L-am văzut deja”

Dan Negru a vorbit şi el pe rețelele sociale despre filmul „Tati part-time”, care a apărut de azi în cinematografe. Prezentatorul TV l-a văzut încă din perioada Crăciunului și a spus ce părere are despre filmul în care Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, apare în rolul principal.

Dan Negru se bucură de o vacanță în America, iar pe această cale, prezentatorul TV a comparat mall-urile de acolo cu cele din România. Potrivit lui Dan Negru, conform ultimelor statistici, 7 din 10 români merg cel puțin o dată pe săptămână la mall, în timp ce în America doar 4 din 10 adoptă această practică.

Mai mult, el le-a arătat fanilor săi, pe Facebook, cum se achiziționează un bilet, deoarece nu există vânzătoare, ci doar automate. El a arătat cum, în loc să interacționeze cu personalul, oamenii introduc ei înșiși informațiile necesare pentru a-și achiziționa biletele.

Cu toate acestea, surpriza a venit odată cu prețul biletului, căci Dan Negru a dezvăluit că un bilet pentru un adult într-un cinema din mall-ul american costă 23 de dolari.

Filme Netflix ianuarie 2024. „Griselda”, „Society of the Snow” şi „Break Point” sunt pe lista scurtă VIDEO

„Cel puțin la capitolul mall-uri i-am bătut pe americani. Ultimele statistici spun că 7 din 10 români merg cel puțin o dată pe săptămână la mall, pe când americanii doar 4 din 10.

Am văzut înainte de a veni aici (n.r. mall din Los Angeles) un film românesc „Tati part-time”. Vă povestesc despre el ceva mai încolo. Acum vreau să vă arăt cum se intră la mall, la filmele americane și mai ales cât costă un bilet. Nu mai există vânzătoare. Nu mai sunt vânzători. Există doar automate. Intri, selectezi. E foarte ușor să-ți iei biletul. Am selectat filmul, ora, că sunt oaspete, Biletul pentru un adult la un cinema în mall-ul american costă 23 de dolari. Nu e deloc ieftin.

Atât în mall-urile americane, cât și în cele românești, cinematografele sunt principala atracție. În 1956 a apărut primul mall în America, în 1999 abia a apărut primul în România. În perioada Crăciunului este aglomerație atât la ei, cât și la noi”, a spus Dan Negru pe rețelele sociale.

Dan Negru, despre filmul „Tati part-time”
În același videoclip, Dan Negru a vorbit și despre „Tati part-time”, filmul în care Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, apare în rolul principal. Prezentatorul TV a avut privilegiul să-l vadă încă din perioada Crăciunului, deoarece are prieteni care joacă în comedie. El a lăudat filmul și a spus că-l recomandă tuturor.

„În perioada Crăciunului eu am fost să văd filmul acesta românesc, care de astăzi începând, din 2 ianuarie, e la cinematografe. L-am văzut atunci pentru că sunt mulți prieteni de-ai mei care joacă în comedia asta inteligentă, pe care v-o recomand.

Una peste alta, România îi bate pe americani la mall-uri. 7 din 10 români merg la mall săptămânal, spun statisticile, iar în America 4 din 10”, a mai precizat Dan Negru pe rețelele sociale.

 

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Fanatik.ro
Ce s-a ales, de fapt, de prima prezentatoare de la TVR. Puțini români își mai aduc aminte de ea. Cât de frumoasă era Cleo Stieber
Capital.ro
Amendă 10.000 de lei pentru șoferi din 1 iulie. Sistemul care trebuie activat înainte să plece la drum
Playtech.ro
ȘOC! Familia Ciolacu, nași de cununie pentru Anda Adam. Rochia nașei a atras TOATE privirile
DailyBusiness
O nouă lovitură pentru românii cu credite! Ce se va întâmpla cu IRCC în următoarele luni?
Adevarul
Țara care ar putea dona Ucrainei opt sisteme Patriot. Cu ce arme de ultimă generație ar fi înlocuite
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Traian Băsescu aruncă în aer toate calculele politice. Cine va fi președintele României
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Cel mai mic oraș din România este invadat de turiști. 500.000 de oameni vizitează anual perla din inima României
Playsport.ro
BREAKING NEWS: Canalul care transmitea meciurile din Liga 1 s-a ÎNCHIS ASTĂZI!
kanald.ro
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitura din Italia. Familia nu s-a dezlipit de sicriu
Capital.ro
Se CONFISCĂ banii pe loc. Decizie pentru cei cu bani CASH. Legea e lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților
substantial.ro
Spania se califică în sferturile de finală ale EURO 2024 după o victorie clară împotriva Georgiei
MediaFlux
ANALIZE GRATUITE pentru ROMÂNI de la 1 IULIE! Cea mai bună VESTE de AZI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?