Tavi Clonda a renunțat la carieră pentru familia cu Gabriela Cristea: „Înainte voiam stadioane, să cânt la stadioane”

Tavi Clonda a renunțat la carieră pentru viața de familie, lucru pe care nu îl regretă. Artistul a recunoscut că a fost jignit de mai multe ori pentru că s-a retras din lumea muzicii, alegând să petreacă timp cu fetițele sale.
Alina Costache
02 iul. 2024, 21:36
Tavi Clonda a renunțat la carieră pentru familia cu Gabriela Cristea:

Tavi Clonda și Gabriela Cristea reprezintă unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Cei doi formează un cuplu de mai bine de nouă ani. În 2015, ei și-au unit destinele, Gabriela având înainte o căsnicie eșuată cu Marcel Toader, care a murit în 2019. Femeia a fost extrem de atentă la bărbatul care va face parte din viața ei, iar acum este mai fericită ca niciodată. Nici soțul ei nu e mai prejos. El a renunțat la o relație pentru Gabriela și, se pare că nu a dat greș. Cei doi au împreună două fetițe, iar artistul își dedică timpul creșterii acestora.

Tavi Clonda a renunțat la carieră pentru familie

Recent, artistul a vorbit despre cum s-a schimbat viața lui de când este căsătorit și de când are doi copii. De asemenea, el a recunoscut că de mai multe ori a fost ținta unor comentarii negative din cauza faptului că s-ar dedica prea mult familiei. Cei doi și-au dorit foarte mult copii, așa că au apelat la diferite proceduri și tratamente. Toate au eșuat și, cu toate acestea, fiica lor, Victoria, a venit pe lume pe cale naturală.

„Dacă le prezinți oamenilor viața de familie și mai puțin muzica pe care o faci și concertele, normal că oamenii zic că m-am pus la cratiță. La un moment dat m-au deranjat anumite jigniri. Omul e liber să își exprime părerea, dar nu să jignească, iar la un moment dat m-a deranjat și a trebuit să fac puțină ordine și curățenie. Să spun un pic niște lucruri.

Eu de 6 ani, Gabriela într-adevăr, fiind într-o ediție de seară, eu de 6 ani stau cu fetițele seară de seară eu și ea nu reușește să le vadă decât când le culcă. Au fost perioade în care s-a dus emisiunea ei mai târziu și nici nu le vedea, le culcam eu. Le lua doar dimineața și dimineața le ducea ea la școală și la grădi. Nu e ușor. Foarte complicat pentru ea și la fel de complicat pentru mine. De aceea eu mi-am lăsat cariera pe planul 3-4, dar nu îmi pare rău.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns din nou în faţa altarului. Ce ţinută a avut Gabriela Cristea

Înainte voiam stadioane, să cânt la stadioane, să bucur oamenii. Acum un zâmbet de-al unui copil face cât două stadioane. Mi s-au schimbat prioritățile. Asta nu înseamnă că nu vreau să cânt sau să fiu în fața celor care mă apreciază și mă iubesc, dar sunt alte priorități, alte etape. De exemplu, studioul l-am lăsat ultimul. Mai întâi fac toată casa și studioul meu este ultimul, pentru că așa am considerat eu. Înainte ne-am gândit care are posibilitatea mai rapidă de job, atunci când a fost pandemia. I-am spus să se ducă ea și rămân eu cu copiii, iar apoi vedem cum se schimbă lucrurile pe parcurs” a mărturisit Tavi Clonda în cadrul emisiunii În Oglindă, de la Kanal D.

Citește și: Gabriela Cristea, cucerită definitiv de soțul său, Tavi Clonda: „Cred că vocația lui cea mai mare în această viață este să fie tată. Trebuie să îi recunoști meritul omului”

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Lucrările pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse încep pe 10 iulie 2024
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!