Tavi Clonda, adevărul despre certurile cu Gabriela Cristea. Cum reușesc cei doi să depășească tensiunile din căsnicie: „Avem momente de mai puțină bucurie”

Tavi Clonda a spus adevărul despre cum arată relația lui cu Gabriela Cristea. Artistul recunoaște că în căsnicia lor există și certuri, dar reușesc de fiecare dară să ajungă la un front comun.
Alina Costache
18 sept. 2024, 21:42
Tavi Clonda, adevărul despre certurile cu Gabriela Cristea. Cum reușesc cei doi să depășească tensiunile din căsnicie: „Avem momente de mai puțină bucurie”
Tavi Clonda a dezvăluit cum depășește tensiunile din căsnicia cu Gabriela Cristea

Tavi Clonda a dezvăluit că, la fel ca în toate relațiile, și în căsnicia sa cu Gabriela Cristea nu mereu lucrurile sunt roz. Artistul a dezvăluit cum se împacă cu soția sa atunci când intervin tensiuni în familie.

„Avem și momente de mai puțină bucurie, nu e tot timpul doar un râs și o petrecere. E normal, nu ne expunem tot timpul. Ca în orice cuplu, familie, avem momente când energia noastră e mai jos, când unul e supărat și celălalt încearcă să îl împace, dar încercăm să ne menținem starea de bucurie, pentru că altfel nici copacii în curte nu îți cresc.

Într-o familie cu copii, cea mai bună educație pe care poți să o dai copiilor este atmosfera din casă. Degeaba îi spui ce să facă copilului, dacă tu te cerți cu soția. Nici nu trebuie să te cerți, poate să stea unul într-un colț și celălalt la fel și să existe tensiune.Copiii o simt imediat. De asta vrem relaxare, atmosfera frumoasă trebuie să fie prin comunicare, maturitate, inteligență.

Femeia trebuie să știe uneori când trebuie să lase de la ea, bărbatul trebuie să știe când să lase de la el. Nu e ușor, dar încercăm să facem asta zi de zi și supărările alea mici să nu le facem bulgări mari”, a mărturisit Tavi Clonda.

Citește și: Teo Trandafir a fost căsătorită 6 luni, confesiuni despre căsnicie şi divorţ. Condiţia obligatorie pentru un viitor soţ

Cum a cerut-o Tavi Clonda de soție pe Gabriela Cristea

Tavi Clonda a povestit cum a fost cererea în căsătorie. Deși, inițial, Gabriela a spus nu, lucrurile au devenit mai clare ulterior.

„A fost o poveste foarte frumoasă. Am zis să luăm un citybreak să mergem la Veneția. Nu am luat biletele la Veneția cu gândul să o cer, dar am zis că dacă tot merg acolo acum e momentul. Nici nu știu, am avut emoții ca un copil. Am ținut inelul la mine trei zile și i l-am dat în ultima zi. Am ajuns în Veneția și era foarte frumos. Abia ajunsesem, dusesem bagajele la hotel și ne-am pus pe malul canalului acolo, la o terasă. Am luat câte o bere, eu care nu beau bere, dar era foarte cald și am mai luat o pizza foarte bună.  Atunci eram atât de fericiți amândoi. Cred că era prima destinație în afara țării când am ieșit cu ea, totul era minunat și am zis eu i-l dau acum. M-am mai gândit și mi-am dat seama: cum să povestim apoi că i-am dat inelul la o bere?!

Citește și: Bianca Drăgușanu, paralizată după ultima operație estetică. Vedeta a trecut prin clipe de groază: „Am avut sechele vreo două săptămâni”

Am zis apoi că i-l dau în gondolă. Eu cu mine vorbeam, făceam scenariu. Ne-am dus cu gondola spre finalul vacanței și ne-a spus cineva să luăm excursia cu gondola pe zi, dar să facem cumva să prindem și seara.  Ne plimbăm noi cu gondola, eu nu mai aveam curaj, nu găseam nimic să mă inspire. S-a făcut întuneric și am zis că degeaba îi dau acum inelul că nu mai vede nimic. Am zis să aștept să vină vreo lumină(…)

Am ajuns lângă o biserică unde era un bec și l-am scos, i l-am dat. A durat 10 secunde lumina că trecea gondolierul.  Nu m-am pus în genunchi că eram în gondolă, am stat lângă ea și i-am zis: Vrei să te căsătorești cu mine?! Și ea mi-a zis: Nu cred! Deci primul ei cuvânt a fost „nu”, ea credea că îi dau telefonul să mă pozeze, nu știa ce tot caut. Așa i l-am dat, apoi am sărbătorit în Piața San Marco(…) Am fost anul acesta în Veneția și am făcut 10 ani de când am cerut-o”, a povestit Tavi Clonda, potrivit wowbiz.ro.

DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Sore a slăbit renunțând la un singur aliment! Cântăreața este foarte sexy acum!
Fanatik.ro
Acestea sunt ouăle care au rupt supermarketurile din România. Sunt aduse din Ucraina și au un preț ireal de mic
Capital.ro
Pedeapsă pentru Băsescu. Fostul președinte al României NU a scăpat nepedepsit
Playtech.ro
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Planeta Maimuțelor devine realitate: Un cimpanzeu celebru a măcelărit un bebeluș după ce l-a smuls din brațele mamei
wowbiz.ro
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Trucuri pentru curățat husa de la telefon. Cum devine impecabilă
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
„Abia putea respira” A condus 20 de km sub șoc anafilactic pentru a-și salva viața. Un bărbat de 80 de ani din Suceava a ajuns în ultima clipă la spital, de unul singur
Cancan.ro
Vlad Gherman rupe tăcerea, la 3 luni după nuntă! De ce nu se înțelege cu Oana Moșneagu: 'Nu poate să stea locului!' 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Ea e fosta campioană româncă de la Roland Garros care s-a lăsat de tenis pentru a deveni chirurg la Floreasca! The Sun i-a prezentat povestea în detaliu
Capital.ro
Elena Udrea e în culmea fericirii! Anunț minunat despre ieșirea din închisoare
StirileBZI
Pungile de plastic vor fi interzise! De când se va aplica decizia
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică
substantial.ro
Melania Trump susține că democrații și presa au alimentat tentativele de asasinat asupra soțului ei
MediaFlux
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Institutul Pasteur, o instituție de cercetare în declin: de la pionierat în Europa la doi angajați și pierderi financiare majore