Cât a plătit un vlogger străin pe taxi în România. Gestul neașteptat al șoferului l-a lăsat fără cuvinte

Davud Akhundzada, un vlogger originar din Baku, care s-a stabilit la Praga la vârsta de 18 ani, a avut o experiență plăcută în Sinaia, pe Valea Prahovei, cu un taximetrist care l-a impresionat profund. Cu toate acestea, nu toți taximetriștii au un astfel de caracter.
Filip Stan
13 sept. 2024, 20:37
Cât a plătit un vlogger străin pe taxi în România. Gestul neașteptat al șoferului l-a lăsat fără cuvinte

Davud Akhundzada, un vlogger originar din Baku care s-a stabilit la Praga la vârsta de 18 ani, a avut o experiență plăcută în Sinaia, pe Valea Prahovei, care l-a impresionat profund. În timpul unei vizite recente în acest mic oraș montan, Davud a luat un taxi și a fost extrem de încântat de profesionalismul și amabilitatea șoferului.

Citește și: Kanal D se destramă pe zi ce trece. Încă o prezentatoare alege să părăsească trustul. „E momentul să schimb ceva”

Care a fost experiența lui Davud cu taximetristul care l-a impresionat

La sfârșitul călătoriei, Davud a comentat cu entuziasm despre experiența sa:

„Să vii din Istanbul, acolo unde am mereu experiențe oribile cu taximetriștii, să sosești într-un mic sat, domnul să vorbească o engleză grozavă și să fie atât de atent, încearcă să ajute…”.

Vloggerul a fost impresionat nu doar de competența lingvistică a șoferului, dar și de modul în care acesta a făcut tot posibilul pentru a-i arăta cele mai importante atracții ale localității și pentru a-i oferi informații utile.

În ceea ce privește costul călătoriei, taximetristul i-a spus lui Davud că suma estimată era în jur de 5 euro, echivalentul a aproximativ 25 de lei. La finalul cursei, mulțumit de serviciile primite, Davud a decis să îi ofere șoferului 50 de lei, adică un bacșiș dublu față de costul inițial al cursei. „A fost drăguț. Mi-a arătat unde este totul în micuțul sat și ce pot face. Un domn minunat. Și a meritat un bacșiș dublu”, a declarat Davud.

Deși șoferul i-a oferit să-i returneze restul, Davud a insistat să păstreze bani: „Nu, nu, fără rest, sunt toți ai tăi.”

Comportament de neimaginat al unui taximetrist față de un bătrân de 77 de ani

Cu toate acestea, în urmă cu câteva luni, un bărbat în vârstă de 77 de ani a trăit o experiență extrem de neplăcută în Cluj-Napoca. Din cauza avansării în vârstă și a problemelor de sănătate, el a uitat telefonul mobil în taxiul cu care a călătorit până la autogara orașului. Când fiul său a încercat să recupereze telefonul sunându-l pe taximetrist, acesta a avut parte de un adevărat șoc.

,,Tata sărmanul la 77 de ani și aproape orb s-a urcat într-un taxi să îl ducă la Autogară. A rămas fără telefon în taxi. Am sunat și a răspuns taximetristul să îi dau 100 ron pe BTpay de mai vreau sa vad telefonul. Păi eu iți dau banii, dar tu ești în Cluj și eu la Sighet. Pune-l pe curier îți dau adresa și îți plătesc cât zici la curier. Mi-a inchis tellefonul și nu mai răspunde,” a afrimat bărbatul pe un grup de socializare.

Citește și: Larisa Iordache este mai fericită ca niciodată. Ce nume a ales să pună pe listă pentru viitorul bebeluș. „Eu mi-aș dori o fetiță”

 

 

 

Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Denisei, una din fetele ucise în Constanța. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Locul uimitor din România pe care trebuie să-l vezi și tu. Aici este cel mai vechi lac artificial din țară, dar puțini știu de el
Capital.ro
Bani dați înapoi din pensiile recalculate. Decizie pentru românii care au primit pensii prea mari
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ cu Simona Halep. S-a afișat public cu noul iubit? Nu se mai ascunde
DailyBusiness
Anunț important pentru bucureștenii care locuiesc la bloc
Adevarul
Înălțarea Sfintei Cruci, sărbătorită pe 14 septembrie. Ce nu trebuie să faci în această zi
Spynews
Ce să nu faci de Înălțarea Sfintei Cruci. Sărbătoare importantă pentru creștini pe 14 septembrie
Spynews
Ce a apărut pe cer, în Eforie Nord! Fenomenul care pe mulți i-a speriat: "Ne privește Dumnezeu" / FOTO
Evz.ro
Gigi Mulțescu și Cornel Dinu, pe patul de suferință. Unul e internat la Elias, altul la Floreasca
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte
Capital.ro
Cutremur în televiziunea din România. E demisia anului: Urmează o perioadă cu emoţii!
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Ministrul Luminiţa Odobescu condamnă atacul Rusiei asupra unei nave comerciale în Marea Neagră
MediaFlux
CASA de PENSII, ANUNȚ pentru PENSIONARI privind PROBLEMELE cu RECALCULAREA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...