TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE: All Stars, transformări de excepţie

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE: Energia, vocea și talentul ei i-au adus Ronei Hartner primul loc în prima ediție a noului sezon ”Te cunosc de undeva!”. Rona s-a transformat în fabuloasa Aretha Franklin. Iar momentul ei i-a cucerit atât pe jurați, cât și pe ceilalți concurenți. Astfel, a primit cel mai mare punctaj al ediție. Vedeta a donat premiul în valoare de o mie de euro unei mamei singure din jud. Ilfov. 
Romania TV
20 sept. 2014, 18:09
TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE: All Stars, transformări de excepţie

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE: Cei mai buni artişti-concurenţi care şi-au demonstrat talentul pe parcursul a cinci sezoane, la Te cunosc de undeva!, se reunesc într-un sezon al campionilor transformărilor spectaculoase. Anda Adam, Rona Hartner, Maria Buză, Lora, Pepe, Jorge, CRBL şi Florin Ristei revin la Te cunosc de undeva! cu poftă de show şi mare nerăbdare să facă faţă provocărilor pe care le-a pregătit pentru ei ruleta personajelor.

ANTENA 1 LIVE

De asemenea, cea mai iubită gaşcă de juraţi este formată din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temişan şi Andrei Aradits.

TE CUNOSC DE UNDEVA: Maria Buză, Anda Adam, Lora, Rona Hartner, Pepe, CRBL, Jorge și Florin Ristei sunt campionii transformărilor care revin la “Te cunosc de undeva!” cu poftă de show și mare nerăbdare să facă față provocărilor pe care le-a pregătit pentru ei ruleta personajelor.

De asemenea, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, cei mai doriți jurați din show-biz, iau loc la masa juriului, în acest sezon al campionilor. Ozana va acorda notele pentru interpretarea vocală, Andreea pentru coregrafie, Andrei pentru actorie, iar Temișan pentru întreg spectacolul pe care fiecare concurent îl va oferi pe scena de la “Te cunosc de undeva!”. Show-ul va fi prezentat, ca și până acum, de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

În deschiderea noului sezon, prezentatorii și jurații au oferit un moment muzical inedit, în cadrul căruia Andrei Aradits, de exemplu, va cânta o melodie din repertoriul lui Gică Petrescu, iar  Cosmin va interpreta piesa lui Fuego, “Toată lumea dansează cu mine”.

TE CUNOSC DE UNDEVA: VIDEO, CUM AU CÂNTAT PREZENTATORII, AICI

De asemenea, în această primă ediție, Rona Hartner se transformă în Aretha Franklin, celebra artistă a cărei fană este, Pepe îmbracă ia și fota și își pune pe cap marama, ca să o imite pe Maria Lătărețu, iar Jorge se urcă pe tocurile de 15 centimetri și încalță ciorapii de plasă pentru a deveni Shontelle.

TE CUNOSC DE UNDEVA: ANDA ADAM A FOST KATY PERRY, VIDEO AICI

De pe cele mai înalte culmi ale topurilor actuale, coboară pe scena TCDU cea de-a treia concurentă: Anda Adam!

Are talent cu duiumul! Iar în această seară i-a hipnotizat cu privirea sa, dar și cu mișcările și vocea, pe jurații TCDU.

Vedeta s-a transformat în Katy Perry și a adus misterioasa lume a piramidelor egiptene pe scenă. Anda a interpretat hit-ul ”Dark Horse”.

”A fost unul dintre cele mai frumoase show-uri de la TCDU. Costumele și scenografia au fost foarte frumoase”, a spus Andreea Bălan.

TE CUNOSC DE UNDEVA:  PEPE A FOST Maria Lătăreţu, VIDEO

Pepe iubește atât de mult transformările, încât a devenit singurul artist din competiție care a câștigat două sezoane consecutive. Și nu s-a oprit aici!

Pepe începe în forță cel de-al șaselea sezon cu o transformare incredibilă! Artistul a intrat în pielea Mariei Lătărețu. Și a ridicat sala și juriul în picioare!

”Dacă te-aș vedea la șase dimineața la ușă, aș zice că sunt mascații. Ai fost tare haios”, i-a spus Temișan.

Nu a scăpat de TOCURI și FUSTĂ! Jorge revine în travesti pe scena de la TCDU! VIDEO

Cine a lansat moda travestiurilor masculine totale la TCDU? Cine a fost primul concurent pe tocuri și în rochii vaporoase? Da! Ați ghicit! Este vorba despre Jorge!

Și nu putea începe noul sezon în alt mod decât în travesti! Jorge s-a transformat în artista R’n’B, Shontelle și a interpretat binecunoscta piesă ”Impossible”.

”Ești foarte sexy. Nu ți-ai pierdut siguranța pe tocuri. Bravo! Îmi era dor de prezența ta în emisiune”, a spus Temișan.

TE CUNOSC DE UNDEVA: Rona Hartner a fost Aretha Franklin

Ne-a cucerit cu farmecul și magnetismul ei special! Și e o mare bucurie să o redescoperim pe aventuriera muzicii, dansului și actoriei, pe scena TCDU: Rona Hartner!

Iar în această seară ne-a pregătit un moment emoționant. Rona a intrat în pielea Arethei Franklin. Și a fost spectacol total!

”Ești revelația serii! Respect pentru tot ceea ce ai făcut”, a spus Ozana Barabancea.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Gigantul german care va deschide o nouă fabrică în România. Vor fi 1500 de locuri de muncă, investiția e de sute de milioane de euro
Capital.ro
Aceste anvelope trebuie schimbate! Toți șoferii sunt obligați. Risc de derapaj
Playtech.ro
Se aplică de la 1 septembrie pentru românii cu pensii între 2.000 și 3.000 de lei. Veste bună venită direct de la Casa Națională de Pensii, vizând impozitarea
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Manelistul Jador, gest controversat la un concert. S-a filmat când dădea bani publicului. „Dacă îi muncea, nu îi mai arunca” VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Regula celor 5 secunde. Sfaturi de la experți pentru a rezolva conflictele în cuplu
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
wowbiz.ro
Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani
Cancan.ro
'Ăla-i amantul tău?' Ilie Năstase și Ioana, mega-scandal în fața blocului: 'Te-am văzut'😱
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cosmin, bărbatul care și-a salvat fiica de la înec în Jupiter, a fost găsit mort de scafandri. Trupul a fost recuperat după 48 de ore de căutări
Capital.ro
Simona Halep a făcut anunțul despre copil: Acesta este viitorul pe care mi-l doresc!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Cutremur de 7,2 Magnitudine Loveste Coasta de Est a Peninsulei Kamceatka din Rusia: Alertă de Tsunami Emitată
MediaFlux
SECRETUL lui DONALD TRUMP! S-a AFLAT de ABIA ACUM
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...