TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE: Recunoaşteţi personajele?

Sâmbătă, la "Te cunosc de undeva!”, surorile Denisa și Raluca Tănase de la Bambi se transformă în colegii lor, Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru.
Alina Costache
21 feb. 2015, 17:23
TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE: Recunoaşteţi personajele?

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE:Este foarte interesant că, pentru această transformare, am purtat pe cap și în barbă, lipit în smocuri, părul lui Kamara. El s-a tuns acum două săptămâni, și-a păstrat părul și l-a adus la machiaj, într-o pungă. A fost foarte frumos din partea lui, pentru că nu exista o perucă cu textura asta de păr. Cinci ore am stat la machiaj în ziua aia, să mi se lipească tot acest păr”, povestește Denisa, amuzată.

Cum vor arăta cele două surori în travesti și cum vor reuși ele să-i imite pe cei de la Alb Negru, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 21 februarie, de la ora 20.30, numai la “te cunosc de undeva!”

TE CUNOSC DE UNDEVA: Pe 14 februarie, Cezar Ouatu a fost desemnat câştigătorul primei ediţii a show-ului „Te cunosc de undeva”. Cu o dicţie perfectă, cu o atitudine impecabilă şi cu toate caracteristicile adevăratului Dan Spătaru, Cezar Ouatu a fost declarat învingător într-un duel de voci inegalabile, scriu cei de la A1.ro.

TE CUNOSC DE UNDEVA: Transformarea care a uimit juriul-Cezar Ouatu

Chiar dacă este pe primul loc, Cezar Ouatu trebuie să interpreteze la fel de bine şi celelalte roluri, pentru a-şi consolida poziţia de lider.

Citeşte şi  EUROVISION 2015. Conchita Wurst vrea să cânte în duet cu Cezar Ouatu

Sambata seara, emisiunea „Te cunosc de undeva!”, cu prima sa editie din cel de-al saptelea sezon al transformarilor spectaculoase, a fost lider incontestabil de audienta pe toate segmentele de public.

Show-ul transformarilor, cu noua sa echipa de concurenti – Oana Sarbu, Lidia Buble, Alina Eremia, Bambi, Liviu Varciu, Daniel Iordachioae, Cezar Ouatu si Alb Negru – a adunat in fata micilor ecrane 2.705.000 de telespectatori la nivelul publicului national, in minutul de maxima audienta, 21.02, aproape dublu fata de Pro TV.

Emisiunea care l-a avut drept castigator pe Cezar Ouatu, cu o transformare in Dan Spataru, a fost lider de audienta, nu doar la nivelul publicului din mediul urban si national, ci si la nivelul publicului din mediul comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani.

Asadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.30 – 23.53) o audienta medie de 11 puncte de rating si 23,9% cota de piata, in timp ce Pro TV inregistra doar 6,8 puncte de rating si o cota de piata de 14,8 %. Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 9,4 puncte de rating si o cota de piata de 20 %, in timp ce PRO TV obtine doar 6,7 puncte de rating si 14,3 % cota de piata. De asemenea, la nivelul publicului din mediul comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Antena 1 a fost cel mai urmarit post de televiziune, cu o audienta medie de 9 puncte de rating si 22,9 % cota de piata, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 8,2 puncte de rating si 20,8 % cota de piata.

Artiștii care au intrat, sambata seara, in fascinanta lume a muzicii și vocilor live, Alina Eremia, Lidia Buble, Oana Sîrbu, surorile Denisa și Raluca Tănase de la Bambi, Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru, Liviu Vârciu, Daniel Iordăchioae și Cezar Ouatu au cântat, în deschiderea ediției, câte un hit din repertoriul propriu, alături de cei patru jurați, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan. De asemenea, prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși au avut, la randul lor, un moment special.

În prima ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”, destinul a făcut ca Liviu Vârciu să simtă cum e să fie femeie si a trebuit sa se transforme in cunoscuta cântăreață de muzică populară Maria Cârneci. Daniel Iordăchioae a inceput show-ul cu un personaj legendar, căruia rockul îi curge prin vene, Axl Rose, solistul trupei Guns ‘n Roses, iar Alina Eremia a fost Madonna. Lidia Buble si Oana Sirbu au cantat in travesti, ele intruchipandu-i sambata seara, la Antena 1, pe Connect-R, respectiv Bruce Springsteen. Fetele de la Bambi au fost Rita Ora si Iggy Azalea, iar baietii de la Alb Negru – Mariah Carey si Busta Rhymes. Castigatorul editiei a fost Cezar Ouatu,care l-a intruchipat, pentru o seara, pe nemuritorul Dan Spataru.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Gigantul german care va deschide o nouă fabrică în România. Vor fi 1500 de locuri de muncă, investiția e de sute de milioane de euro
Capital.ro
Aceste anvelope trebuie schimbate! Toți șoferii sunt obligați. Risc de derapaj
Playtech.ro
Se aplică de la 1 septembrie pentru românii cu pensii între 2.000 și 3.000 de lei. Veste bună venită direct de la Casa Națională de Pensii, vizând impozitarea
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Manelistul Jador, gest controversat la un concert. S-a filmat când dădea bani publicului. „Dacă îi muncea, nu îi mai arunca” VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Regula celor 5 secunde. Sfaturi de la experți pentru a rezolva conflictele în cuplu
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani
Cancan.ro
Răspunsul lui David Popovici pentru Marcel e viral: 'Medalionur de AUR 😂
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cosmin, bărbatul care și-a salvat fiica de la înec în Jupiter, a fost găsit mort de scafandri. Trupul a fost recuperat după 48 de ore de căutări
Capital.ro
Simona Halep a făcut anunțul despre copil: Acesta este viitorul pe care mi-l doresc!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Șofer filmat făcând drifturi într-un sens giratoriu din Cluj, amendat și lăsat fără permis
MediaFlux
SECRETUL lui DONALD TRUMP! S-a AFLAT de ABIA ACUM
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...