TE CUNOSC DE UNDEVA, sezonul 6: Cei mai buni concurenţi fac show VIDEO

TE CUNOSC DE UNDEVA: Cei mai buni și mai spectaculoși artiști, care au strălucit în show-ul “Te cunosc de undeva!” în cele cinci sezoane de până acum, s-au întors într-un duel al starurilor, în cel de-al șaselea sezon, care a început sâmbătă, 13 septembrie
Alina Costache
13 sept. 2014, 19:25
TE CUNOSC DE UNDEVA, sezonul 6: Cei mai buni concurenţi fac show VIDEO

TE CUNOSC DE UNDEVA: Maria Buză, Anda Adam, Lora, Rona Hartner, Pepe, CRBL, Jorge și Florin Ristei sunt campionii transformărilor care revin la “Te cunosc de undeva!” cu poftă de show și mare nerăbdare să facă față provocărilor pe care le-a pregătit pentru ei ruleta personajelor.

De asemenea, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, cei mai doriți jurați din show-biz, iau loc la masa juriului, în acest sezon al campionilor. Ozana va acorda notele pentru interpretarea vocală, Andreea pentru coregrafie, Andrei pentru actorie, iar Temișan pentru întreg spectacolul pe care fiecare concurent îl va oferi pe scena de la “Te cunosc de undeva!”. Show-ul va fi prezentat, ca și până acum, de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

În deschiderea noului sezon, prezentatorii și jurații au oferit un moment muzical inedit, în cadrul căruia Andrei Aradits, de exemplu, va cânta o melodie din repertoriul lui Gică Petrescu, iar  Cosmin va interpreta piesa lui Fuego, “Toată lumea dansează cu mine”.

TE CUNOSC DE UNDEVA: VIDEO, CUM AU CÂNTAT PREZENTATORII, AICI

De asemenea, în această primă ediție, Rona Hartner se transformă în Aretha Franklin, celebra artistă a cărei fană este, Pepe îmbracă ia și fota și își pune pe cap marama, ca să o imite pe Maria Lătărețu, iar Jorge se urcă pe tocurile de 15 centimetri și încalță ciorapii de plasă pentru a deveni Shontelle.

TE CUNOSC DE UNDEVA: ANDA ADAM A FOST KATY PERRY, VIDEO AICI

De pe cele mai înalte culmi ale topurilor actuale, coboară pe scena TCDU cea de-a treia concurentă: Anda Adam!

Are talent cu duiumul! Iar în această seară i-a hipnotizat cu privirea sa, dar și cu mișcările și vocea, pe jurații TCDU.

Vedeta s-a transformat în Katy Perry și a adus misterioasa lume a piramidelor egiptene pe scenă. Anda a interpretat hit-ul ”Dark Horse”.

”A fost unul dintre cele mai frumoase show-uri de la TCDU. Costumele și scenografia au fost foarte frumoase”, a spus Andreea Bălan.

TE CUNOSC DE UNDEVA:  PEPE A FOST Maria Lătăreţu, VIDEO

Pepe iubește atât de mult transformările, încât a devenit singurul artist din competiție care a câștigat două sezoane consecutive. Și nu s-a oprit aici!

Pepe începe în forță cel de-al șaselea sezon cu o transformare incredibilă! Artistul a intrat în pielea Mariei Lătărețu. Și a ridicat sala și juriul în picioare!

”Dacă te-aș vedea la șase dimineața la ușă, aș zice că sunt mascații. Ai fost tare haios”, i-a spus Temișan.

Nu a scăpat de TOCURI și FUSTĂ! Jorge revine în travesti pe scena de la TCDU! VIDEO

Cine a lansat moda travestiurilor masculine totale la TCDU? Cine a fost primul concurent pe tocuri și în rochii vaporoase? Da! Ați ghicit! Este vorba despre Jorge!

Și nu putea începe noul sezon în alt mod decât în travesti! Jorge s-a transformat în artista R’n’B, Shontelle și a interpretat binecunoscta piesă ”Impossible”.

”Ești foarte sexy. Nu ți-ai pierdut siguranța pe tocuri. Bravo! Îmi era dor de prezența ta în emisiune”, a spus Temișan.

TE CUNOSC DE UNDEVA: Rona Hartner a fost Aretha Franklin

Ne-a cucerit cu farmecul și magnetismul ei special! Și e o mare bucurie să o redescoperim pe aventuriera muzicii, dansului și actoriei, pe scena TCDU: Rona Hartner!

Iar în această seară ne-a pregătit un moment emoționant. Rona a intrat în pielea Arethei Franklin. Și a fost spectacol total!

”Ești revelația serii! Respect pentru tot ceea ce ai făcut”, a spus Ozana Barabancea.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Asociațiile de proprietari nu sunt obligate. Proprietarii de apartamente nu au drept. Legea spune clar
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Elena, soția lui Ianis Hagi, în fața celui mai mare test. Nota primită
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Câți lei a dat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Statul va controla banii românilor. Rămâi fără toți banii adunați: Extrem de riscant
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
AMENINȚAREA NUCLEARĂ: O NOUĂ CURSĂ A ÎNARMĂRII ÎNTRE SUA, RUSIA ȘI CHINA?
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'