Te îndrăgostești MEREU de persoane INDISPONIBILE EMOȚIONAL? Poți fi una din aceste ZODII

Adevărul este că unele zodii ar putea avea mai multe șanse să se îndrăgostească de cineva care are probleme cu deschiderea.
Alina Costache
15 sept. 2024, 16:19
Te îndrăgostești MEREU de persoane INDISPONIBILE EMOȚIONAL? Poți fi una din aceste ZODII

Zodii care blochează sentimentele. Te-ai îndrăgostit vreodată de cineva și apoi ai realizat că este total indisponibil din punct de vedere emoțional? Când cineva se luptă cu indisponibilitatea emoțională, îi poate fi dificil să se conecteze și să se deschidă către ceilalți. Mulți oameni singuri se luptă cu modele de întâlniri evitante – și pentru ei, a fi vulnerabil cu un interes amoros potențial nu este atât de simplu pe cât pare. A-și dărâma zidurile înseamnă a te confrunta cu o mulțime de lucruri: educația lor, sistemele lor de credințe în jurul iubirii și, în cele din urmă, relația lor cu ei înșiși. În consecință, ei iti pot spune că sunt foarte îndrăgostiți de tine, dar totuși par a fi inconsecvenți, evazivi si distanti.

S-ar putea să nu ai această problemă personal, dar dacă te trezesti zdrobit de o ușă rotativă de oameni indisponibili din punct de vedere emoțional și esti confuz cu privire la acțiunile lor, probabil te gandesti: Ce daca? Dacă te întrebi de ce continui să te zdrobești de aceleași tipuri de oameni care tind să fie „fierbinți și reci”, zodiac ta s-ar putea să te ajute să analizezi cosmic tiparele relațiilor tale.

Adevărul este că unele zodii ar putea avea mai multe șanse să se îndrăgostească de cineva care are probleme cu deschiderea.
De exemplu, dacă ești un Berbec pionier, s-ar putea să te grăbești într-o conexiune interesantă doar pentru ca iluzia să dispară odată ce realizezi că nu pot fi prezenți emoțional cu tine. Sau poate ești un Săgetător iubitor de libertate și îndrăgostit de un coleg de spirit liber, dar ce se întâmplă dacă nu pot fi deranjați de emoții?

Citește și

Horoscop Alina Bădic 15-21 septembrie 2024: „Este important să identificăm toate nodurile karmice”

Oricare ar fi cazul, iată cele trei zodii care sunt cel mai probabil să zdrobească pe cineva indisponibil din punct de vedere emoțional – și de ce ar putea fi interesat de acest tip de conexiune în primul rând.
Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)
Ca și Capricorn, ești de încredere și stabil în relații – atunci când ii consideri suficient de demni pentru a te angaja, adică. Ești foarte conștient de cantitatea de muncă necesară pentru ca o relație să prospere. Mentalitatea ta de tot sau nimic înseamnă că, dacă nu ești pe aceeași pagină cu partenerul tău, ai prefera să nu intri deloc în relație.

Capricornii sunt de obicei grozavi la adulmecarea oamenilor. Cu toate acestea, dacă iti place cu adevărat de cineva, s-ar putea să ai ochi în privința capacității sale emoționale și, în consecință, s-ar putea să pierzi câteva semnale importante că sunt indisponibili din punct de vedere emoțional. Dacă observi că îndrăgostitul tău le reține sentimentele, s-ar putea să te simți ca un roller coaster dezechilibrat și emoțional. Cu toate acestea, având în vedere natura ta hotărâtă Capricorn și loialitatea și credincioșia neclintită, s-ar putea să fii deschis să lucrezi la lucruri cu pasivul tău.

 

Berbec (21 martie-20 aprilie)
Esti poetic că Berbecul este primul semn al sistemului zodiacal pentru că îți place să fii primul și să mergi înainte cu îndrăzneala ta. Fiind unul dintre semnele cardinale – semnele care încep în fiecare anotimp al anului – te face să vrei să conduci, să preiei conducerea și să pășești cu curaj în viața pe care ți-o dorești. Prosperi cu schimbarea și te bucurați să iti împlinesti visele. Din punct de vedere romantic, apreciezi oamenii care au o dispoziție similară, dar te echilibrezi. Acestea fiind spuse, ai grijă ca nevoia ta de emoție să nu devieze în alegerea unui partener care se simte mai mult nesăbuit decât în ​​siguranță. Atrage ca și s-ar putea să te trezești zdrobit de cineva care spune că își dorește o relație, dar poate că nu are abilitățile emoționale necesare pentru a o duce până la capăt.

Horoscop rune 16 – 22 septembrie 2024. Mihai Voropchievici ştie ce zodie are runa Wunjo şi primeşte numai veşti bune prin SMS

Poate fi greu atunci când o persoană nu iti poate oferi răbdarea și asigurarea de care ai nevoie pentru a trece de la o îndrăgostire la o relație reală. Ca Berbec ocupat, se întâmplă atât de multe în viața ta încât indisponibilitatea emoțională a altcuiva poate să nu te deranjeze prea mult. Cu toate acestea, dacă vrei să duci lucrurile la următorul nivel, fii intenționat să ceri ce vrei cu adevărat cu viața ta amoroasă. Dacă partenerul tău nu îți poate oferi prezența emoțională de care îți dorești, s-ar putea să fii supărat că nu poate funcționa – sau vei fi rapid să părăsești ceea ce nu-ți mai servește.

 

Săgetător (22 noiembrie-21 dec.)
Optimist, infecțios de energic și independent fără efort… sunt multe de iubit despre Săgetător și spiritul tău liber. Impregnezi toate conexiunile tale romantice chiar cu calitățile pe care le prețuiesti cel mai mult în tine: distracție, aventură și pozitivitate. Când vine vorba de zdrobirea de cineva, nu ai cu adevărat un „tip”. Ai tendința să urmezi ceea ce te face să te simți bine, ceea ce înseamnă că atragi diferiți oameni care se hrănesc din energia ta strălucitoare. Natura ta cu spiritul liber te poate conduce pe o cale a abundenței, dar dacă nu-ți moderezi natura cochetă, te poți înconjura cu prea multe opțiuni – și unele dintre aceste zdrobiri ar putea să nu iti poată oferi ceea ce cauti.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Anca Dimancea a dezvăluit zodiile care vor avea cea mai bună lună din an. Prosperitate pentru 3 nativi, norocul e de partea lor
Capital.ro
Bărbatul cu care a apărut Simona Halep. Cei doi s-au sărutat (FOTO)
Playtech.ro
Ciclonul Boris își schimbă direcția. Ce județe vor fi afectate de ploile torențiale în următoarele ore
Oferta momentului în magazinele Profi. Românii fac cozi
Adevarul
Imagini șocante de la Revoluția din '89 în „orașul lui Nicu Ceaușescu”. Amănunte neștiute
Spynews
Diandra de la Insula Iubirii și-a recuperat contul de Instagram, când nu mai avea nicio speranță. Ce s-a întâmplat cu profilul ispitei | FOTO
Spynews
De ce l-a acuzat Ema Oprișan pe Răzvan Kovacs că a abandonat-o, de fapt. Fostul concurent de la Insula Iubirii știa prin ce trece soția lui: ”Ajungem să oferim...”
Evz.ro
Secretul unui ou făcut perfect. Nu e atât de simplu
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ireal cu ce se ocupă acum Octavian Bellu. Ce a ajuns să facă fostul antrenor al lotului național de gimnastică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
„Frumoasa noastră fiică ne-a fost smulsă.” La doar 8 ani, Mia și-a pierdut viața din cauza sepsisului. Fetița a fost trimisă acasă de două ori, în ciuda simptomelor grave
Capital.ro
Decizie finală pentru Elena Udrea. E cea mai grea veste pe care a primit-o
StirileBZI
Se dă un salariu de 1.000 de euro lunar! Nu este nevoie de studii superioare!
Prosport.ro
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Donald Trump promite expulzări în masă susținând acuzații false la adresa imigranților haitieni
MediaFlux
PERICOL de RĂZBOI! GERMANIA a INTERVENIT în FORȚĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...