Țeapa de proporții pe care și-a luat-o un bărbat atunci când a cumpărat un Nissan 240SX pe rețelele de socializare: ”Ai cumpărat o rachetă”

Un bărbat și-a luat țeapa vieții sale atunci când și-a achiziționat o mașină de pe rețelele de socializare. Acesta a cumpărat un autoturism marca Nissan 240SX de la o persoană care a postat un anunț pe Facebook Marketplace.
Alina Costache
13 mart. 2023, 23:20
Țeapa de proporții pe care și-a luat-o un bărbat atunci când a cumpărat un Nissan 240SX pe rețelele de socializare: ”Ai cumpărat o rachetă”
Țeapa de proporții pe care și-a luat-o un bărbat atunci când a cumpărat un Nissan 240SX pe rețelele de socializare

Țeapa de proporții pe care și-a luat-o un bărbat atunci când a cumpărat un Nissan 240SX pe rețelele de socializare. Atunci când a ajuns cu autoturismul acasă, bărbatul a avut parte de o surpriză de proporții.

Citește și Reacția incredibilă a unui Husky atunci când a văzut oameni costumați de Halloween. Vezi clipul care a stârnit hohote de râs în mediul online

Țeapa de proporții pe care și-a luat-o un bărbat atunci când a cumpărat un Nissan 240SX pe rețelele de socializare

Un bărbat pe nume Randy a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care apare o mașină marca Nissan 240SX, ce prezenta în partea din spate mai multe defecte.

Bărbatul a dezvăluit că mașina respectivă a fost achiziționată de pe Facebook Marketplace și că din pozele pe care le-a văzut în dreptul anunțului vehiculul părea să fie într-o stare bună, avea un finisaj negru, caroseria părea întreagă, iar anvelopele se prezentau în stare bună.

Atunci când a văzut anunțul, bărbatul nu a stat pe gânduri și imediat a cumpărat autoturismul, însă mare i-a fost mirarea atunci când a ajuns acasă și a văzut ce se ascunde sub capotă.

După ce a desfăcut una din aripile din spate ale autoturismului, bărbatul a descoperit că sub finisajul negru mat se ascundea o adevărată epavă.

Autoturismul era acoperit de rugină și pe partea dreaptă avea o spărtură în bară. Utilizatorii au comentat imediat imaginile care au devenit virale pe platformă.

„Măcar ți-ai cumpărat modelul 240SX”, „Îmi place banda adezivă neagră și roșie care fixează aripa”, „De ce nu mă surprinde?”, „Și mie mi s-a întâmplat”, „Ai cumpărat o rachetă”, „Am auzit prea multe lucruri rele despre model”, „Dacă nu te uiți, nu vezi nimic greșit la ea”, „Te asteptai la mai bine? ”, au scris internauții în dreptul postării.

O astfel de mașină costă pe rețelele de socializare în jur de 14.000 de dolari. Modelul achiziționat de bărbat este unul foarte rar pe care îl vânează majoritatea pasionaților de mașini.

Citește și Ce trebuie să schimbi în casa ta pentru a atrage mai mulți bani? Lidia Fecioru a dezvăluit care este secretul pentru a avea parte de prosperitate

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Joe Biden reevaluează candidatura dacă apar probleme medicale, în contextul presiunilor din partid
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'