Temperaturile scad simţitor şi vin ploile VEZI PROGNOZA PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Administraţia Naţională de Meteorologie a dat publicităţii prognoza meteorologică pentru următoarele două săptămâni (22 august - 3 septembrie), conform căreia, după data de 27 august, vremea se va răci şi vor fi ploi de scurtă durată, pe arii restrânse și, în general, slabe cantitativ.
Romania TV
27 aug. 2012, 12:12
Temperaturile scad simţitor şi vin ploile VEZI PROGNOZA PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

În BANAT, între 26 și 28 august temperaturile vor scădea simțitor, apoi se vor menține în limite apropiate de mediie climatologice, până la sfâșitul intervalului. Ploile își vor face apariția după data de 26 august, dar vor fi, în general, slabe cantitativ și de scurtă durată.

În CRIŞANA, din 28 august și până la sfârșitul intervalului, maximele termice nu vor mai depăși, în medie, 28 de grade. În primele zile este foarte puțin probabil să plouă, apoi vor fi averse, în general slabe cantitativ, cu probabilitate mai mare de apariție în ziua de 27 august și între 31 august și 2 septembrie.

În TRANSILVANIA, între 28 august și 3 septembrie, valorile termice vor reveni la normalul perioadei calendaristice, ceea ce înseamnă că maximele se vor situa, în medie, în jurul a 26-28 de grade. Până pe 29 august instabilitatea atmosferică va fi accentuată și sunt posibile ploi mai importante cantitativ, apoi va ploua pe arii restrânse și în general slab.

În MARAMUREŞ, dincolo de ziua de 29 august, temperaturile vor fi ușor sub mediile climatologice ale perioadei.
Instabilitatea atmosferică va fi accentuată între 26 și 28 august, apoi în intervalul 30 august- 3 septembrie, dar ploile nu vor fi, în general, importante cantitativ.

În MOLDOVA, răcirea din 28 august va fi importantă, apoi maximele se vor situa, în medie, între 25 și 28 de grade, iar minimele între 12 și 14 grade, valori ușor sub mediile climatologice ale perioadei. Răcirea din 28 august va fi acompaniată de o instabilizare puternică a vremii, vor fi averse posibil importante cantitativ, apoi probabilitatea de apariție a ploilor va fi destul de redusă.

În DOBROGEA, din 27 august, vremea se va răcori, iar la sfârșitul intervalului temperaturile vor fi mai scăzute decât cele normale în această perioadă. Vor fi averse până pe 29 august, posibil, pe arii restrânse, importante cantitativ, apoi probabilitatea de apariție a ploilor se va micșora.

În MUNTENIA, după 27 august, vremea se va răcori simțitor, mediile pe regiune ale temperaturilor maxime urmând să nu mai depășească 30 de grade. În perioada caniculară probabilitatea de apariție a ploilor este aproape nulă, apoi vremea va deveni ușor instabilă și vor fi ploi de scurtă durată, pe arii restrânse și, în general, slabe cantitativ.

În OLTENIA, în 27 și 28 august, pătrunderea de aer rece va determina revenirea la un regim termic normal, situație care se va menține până la sfârșitul intervalului. Va ploua puțin, slab și pe arii restrânse, începând cu data de 27 august.

La MUNTE, instabilitatea atmosferică va fi redusă se va accentua începând cu 27 august, când își vor face apariția aversele, mai frecvente și posibil mai importante cantitativ în zona Munților Apuseni și în Carpații Orientali.

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Bani pentru 2,5 milioane de români. Se plătesc 250 LEI în august. Ordin la Guvern
Playtech.ro
Loredana, apariție de INFARCT! Costumul de baie CRĂPAT i-a arătat toate formele
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Taxe mai mari pentru români, de la anul. Cât de gravă e criza bugetară, de fapt
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mascații au intrat peste Bianca Drăgușanu! Vedeta, AUDIATĂ, la Poliție
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Lege pentru românii care locuiesc la CASĂ. Vor scăpa de obligație
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Guvernul adoptă un proiect de lege pentru implementarea Convenției anti-mită
MediaFlux
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'