Tensiune de proporții la Power Couple România! Toată nenorocirea pică pe umerii fetelor. La ce vor fi supuși în proba „Da, iubito, ai dreptate!”

Tensiunea la Power Couple este la cote maxime! Ultima ediție a emisiunii a adus probleme în toate cuplurile, mai ales că nimeni nu reușit să treacă proba, iar toți banii investiți au fost pierduți.
Alina Costache
13 feb. 2024, 18:05
Tensiune de proporții la Power Couple România! Toată nenorocirea pică pe umerii fetelor. La ce vor fi supuși în proba „Da, iubito, ai dreptate!”
Tensiune de proporții la Power Couple! Toată nenorocirea pică pe umerii fetelor. La ce vor fi supuși în proba „Da, iubito, ai dreptate!”

Seară grea la Power Couple! În fiecare cuplu s-a instalat teama, iar acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că niciunul dintre băieți nu a reușit să ajungă la rezultatul corect al ecuației rezolvate pe parbrizul mașinii învârtite ca la rotisor. Din acest motiv, toate cuplurile au pierdut banii investiți de doamne în această probă. Acum, este rândul concurentelor să se lupte pentru a salva onoarea și bugetul familiei într-o probă plină de obstacole.

Citește și: Cum este răsfățat Lino Golden de iubita lui! Dezvăluirile siropoase făcute de Alexandra la Power Couple România: „I-am luat câte un cadou pentru fiecare an în care a trăit și eu nu am fost lângă el”

„Calculul la rotisor”, făcut sub presiunea timpului, a pus dificultăți concurenților, mai ales că trebuiau să facă acest lucru într-o mașină care s-a învârtit la 150 de metri deasupra Mării Mediterane.

Gabriela și Cristi Iacob au fost cuplul care a pierdut cea mai mare sumă la proba de ieri, 550 de euro, în timp ce Daiana și Sorin au reușit să mențină cel mai ridicat buget, datorită faptului că ea a făcut cea mai mică investiție, de 310 euro.

Misiunea fetelor este cu atât mai dificilă astăzi, întrucât la finalul serii, unul dintre cupluri va fi propus pentru eliminare. „Toată greutatea acestei etape a căzut pe noi”, a comentat Delia, logodnica lui Lino.

Pe de altă parte, băieții au un rol foarte important în această seară: ei vor decide sumele investite în probă și vor fi implicați în proba fetelor mult mai mult decât în etapa anterioară.

Astfel, concurentele își vor ghida partenerii, care vor fi la volan – legați la ochi! „Da, iubito, ai dreptate!” este numele provocării de diseară, care va testa dacă partenerii lor au încredere… de-a dreptul oarbă în ele și le ascultă indicațiile.

Perechile vor urma un traseu complicat în poligon, plin de obstacole, care va include și o parcare laterală făcută cu spatele! Traseul va fi și mai dificil de parcurs deoarece volanul se află pe partea dreaptă, conform regulilor Power Couple.

„Știi că eu nu am permis de conducere?!” a fost reacția lui Tudor Ionescu, atunci când Dani Oțil le-a prezentat proba. Și nu este singurul în această situație.

Multe dintre temerile dinaintea probei au fost, însă, legate de capacitatea fetelor de a se orienta în spațiu și de a le da indicații utile partenerilor.

„Dacă vreau să știu unde-i parcată mașina, ea îmi spune stânga și sigur e dreapta”, a spus Cristi Iacob. Urmează o seară cu multe obstacole, dar și hohote de râs la Power Couple România – La bine și la greu.

Citește și: Radu Siffredi râde de câinele mort al Oanei Matache: „Mă aștept să mă ardă pe rug”. Ce dezvăluiri au făcut la Power Couple România 2024

Spynews
”Mai rămâneam împreună”. Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, despre relația cu Claudia Florescu
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Iluzia optică pe care doar cei cu ochi de vultur o pot rezolva. Ești genial dacă găsești pantoful ascuns în mai puțin de 12 secunde
Capital.ro
Decizie pentru toți cei care mănâncă PEPENI românești. Se întâmplă de mâine, 8 IULIE
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Vești incredibile pentru șoferi! Curând, vor putea circula pe cel mai spectaculos drum din România!
Adevarul
Corina Cușa, profesoară: „A apărut un fenomen periculos în timpul vacanței mari: inactivitatea, ca formă de ocupare a timpului liber“
Spynews
E periculos să consumi ouă cu două gălbenușuri, sau ouă cu micuțe cheaguri de sânge? Ce spun specialiștii
Spynews
Un tată și-a aruncat de la etajul cinci cei doi copii de 2 și 5 ani, după ce s-a certat cu soția lui. Gestul cumplit s-a terminat tragic: ”A fost sfâșietor”
Evz.ro
Cel mai nou bulevard din București. Când are loc marea deschidere
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 8 iulie. Ce temperaturi vom avea în Capitală
Capital.ro
Reguli noi de astăzi, 7 IULIE. Sunt OBLIGATORII în toată Europa
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Șeful Poliției Municipale Brăila, prins beat la volan în urma unui accident rutier
MediaFlux
VINE CRIZA! Va fi mai RĂU CA ÎN 2008
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!