Tensiuni în familia Monicăi Tatoiu! Afacerista a dezvăluit motivul certurilor cu soțul ei: „Certurile după doi ani de căsnicie se rezolvă în dormitor, după 40 de ani se rezolvă la tribunal”

Monica și Victor Tatoiu au un mariaj de 41 de ani. Ca orice căsnicie, și a lor a fost cu suișuri și coborâșuri, dar au reușit să gestioneze cu brio toate neînțelegerile. Astfel, se pot mândri cu o performanță destul de greu de egalat în zilele noastre, când se înregistrează divorțuri pe bandă rulantă.
Alina Costache
31 ian. 2024, 11:26
Tensiuni în familia Monicăi Tatoiu! Afacerista a dezvăluit motivul certurilor cu soțul ei:

Monica Tatoiu recunoaște că, așa cum se întâmplă în orice cuplu, și ei s-au confruntat cu tot felul de neînțelegeri mai mult sau mai puțin întemeiate. Odată cu înaintarea în vârstă, însă, discuțiile se aprind din pricina unor subiecte grele, cum ar fi cele politice.

Tensiuni în familia Monicăi Tatoiu de la războaiele din Ucraina și Gaza

Mai exact, soții Tatoiu au păreri diferite în ceea ce privește războaiele din Ucraina și din Fâșia Gaza. Mai în glumă, mai în serios, afacerista spune că are impresia uneori că poate ajunge la o concluzie cu el doar dacă îl acționează în instanță.

Am făcut 41 de ani de când suntem împreună. (…) E mișto că după 40 de ani de căsnicie te cerți, acum ne certăm pe războiul din Ucraina, Gaza. Certurile după doi ani se rezolvă în dormitor, astea pe politică nu se rezolvă decât la tribunal. (…) Eu nu mă plictisesc cu Tatoiu”, a precizat Monica Tatoiu pentru Xtra Night Show, potrivit spynews.

Citeste si Ce religie are Monica Tatoiu. Afacerista nu s-a ascuns să spună adevărul. ”Eu nu am cu biserica o relație foarte bună”

Monica Tatoiu dezvăluie secretul relațiilor de lungă durată: „Trebuie să fii prieten, în primul rând, cu partenerul, înainte să fii soț, iubit”

Referitor la divorțurile din ziua de astăzi, care sunt din ce în ce mai multe, vedeta spune că vina o au întotdeauna ambii parteneri: femeia, pentru că nu știe să-i ofere bărbatului ceea ce-și dorește, iar bărbații pentru că nu și-au trăit toate experiențele la timpul lor.

De ce divorțează? Majoritatea bărbaților pe care eu îi știu așa sunt cei care nu și-au trăit tinerețea, au făcut copii de tineri. Asta i-am zis fiului meu, până la 40 de ani nu te apuci să faci copii! Pentru ca o relație să reziste în timp, între cei doi parteneri trebuie să fie, mai presus de toate, o relație de prietenie. Apoi, vine rândul femeii, care trebuie să se reinventeze constant în cuplu. Nu este suficient ca aceasta să facă impecabil treburile casnice, spune ea, ci trebuie să-și canalizeze atenția și asupra nevoilor partenerului de viață și să se reinventeze zilnic.

Trebuie să fii prieten, în primul rând, cu partenerul, înainte să fii soț, iubit. Noi am uitat să fim prieteni – să poți să întorci spatele și să nu-ți fie frică că poate să bage cuțitul. Lumea s-a făcut foarte rea, trebuie să-ți cauți unul așa”, declara Monica Tatoiu în cadrul podcastului Realități cu Niculescu

Monica Tatoiu și soțul său dorm separați

Într-un interviu mai vechi, Monica Tatoiu a mărturisit că sunt ani buni de când nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Nu pentru că nu se mai înțeleg, ci pentru că fiecare dintre ei are nevoie de mult spațiu. În plus, se trezesc la ore diferite.

Eu nu dorm cu el, eu dorm singură cu pisica. Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui, eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui. Eu mă culc la ora 10, 11, 1 noaptea, el se culcă la 9 și se trezește la 6. La 67 de ani nu mai ai nicio plăcere să te deranjezi unul pe altul, ne întâlnim dimineața la cafea! (…)”, a declarat Monica Tatoiu.

Citeste si Monica Tatoiu şi-a făcut testamentul: „Eu prefer să mă ardă atunci când o să mor”

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ei sunt noii jurați X Factor 2024! „Mă simt onorat de invitație!”
Fanatik.ro
Cele 3 zodii care își pot schimba destinul în august 2024. E șansa vieții lor
Capital.ro
A murit marele actor. Doliu în televiziune. Va rămâne o legendă
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Dumnezeu a fost de partea mea! Donald Trump a povestit de ce a întors capul în timpul atentatului
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Am făcut calculul! Câți bani a primit Ianis Hagi, în total, din darurile de nuntă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Mașinile interzise pe autostradă. Legea spune clar: NU au voie să circule pe autostrăzi!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Donald Trump acceptă nominalizarea pentru a treia candidatură prezidențială și condamnă „vânătorile de vrăjitoare partizane”
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'