Tensiunile au atins cote alarmante la Survivor All Stars. Cătălin Moroșanu și Iancu Sterp au fost la un pas de bătaie: „A avut două meciuri printr-o gală și are impresia că e buricul pământului”

S-au încins spiritele la Survivor All Stars, în ediția de pe 15 februarie, difuzată cu o zi înainte pe Voyo, care s-a terminat cu victoria Faimoșilor.
Alina Costache
15 feb. 2024, 08:53
Tensiunile au atins cote alarmante la Survivor All Stars. Cătălin Moroșanu și Iancu Sterp au fost la un pas de bătaie: „A avut două meciuri printr-o gală și are impresia că e buricul pământului”
Cătălin Moroșanu și Iancu Sterp, la un pas de bătaie la Survivor All Stars

Survivor All Stars pune la încercare nervii concurenților, din cauza condițiilor de trai dificile, dar și din cauza lipsei de mâncare. În cursul ediției de pe 14 februarie, difuzată pe Voyo, cu o zi înainte de a se difuza de pe ProTV, care s-a terminat cu o victorie pentru Faimoși, care au plecat în tabără cu ingredientele necesare pentru o porție de paste cu vită.

Un concurent din echipa Războinicilor a făcut o remarcă ironică, moment în care a izbucnit un adevărat scandal între tabere.

„E totul bine, gata, o să mâncați”, le-a spus Andrei Ciobanu Faimoșilor. „Băi, taci, care-i treaba ta?”, a răspuns Cătălin Moroșanu.

„În momentul în care le spui ceva Faimoșilor, ei decid să se enerveze și o fac foarte agresiv, nu cred că este corect, ne tratează așa cu un aer de superioritate”, a spus Andrei Ciobanu.

Citește și: Momente de panică la Survivor All Stars 2024. Ana Porgras s-a prăbușit pe nisip în urma unui traseu epuizant. Medicul a intervenit imediat

„Nu mai înjurați așa”, a spus Iancu Sterp, care și-a însușit într-o oarecare măsură rolul de lider în echipa Războinicilor.

„Te-am înjurat eu pe tine?”, a întrebat Moroșanu, la care Iancu a răspuns: „Un pic de respect”.

Tensiunile au atins cote alarmante, iar Cătălin Zmărăndescu a sărit în apărarea coechipierului, despre care spune că ar fi trebuit să-i ofere o lecție binemeritată lui Iancu Sterp.

„N-aș vrea să-l judec foarte aspru sau chiar deloc, dar e destul de obraznic și de lipsit de bun simț. În momentul în care tu nu ai nicio treabă cu ce se vorbește vii și înjuri toată echipa Faimoșilor. Am fost sigur că Moroșanu îi dă una, ca să îi rupă dinții, doar că făcând asta, ar fi plecat acasă.

Problema cu Iancu e că e și el un copil răsfățat, care a avut două meciuri printr-o gală și are impresia că e buricul pământului. Problema e că tu ce cerți cu unu care a făcut de mic asta și e și mare campion, despre asta vorbim. Dacă te mănâncă pielea și vrei bătaie.. mi-aș dori să-l bată Moroșanu nu în 30 de secunde, că atât durează ca să-l bată, mi-aș dori să-l bată trei reprize bine ca să simtă ce înseamnă bătaia”, a completat și Cătălin Zmărăndescu.

Citește și: Survivor All Stars 2024. Mesajele Războinicilor și Faimoșilor pentru persoanele iubite de Valentine’s Day direct din Republica Dominicană: „Dragostea trece prin spațiu și timp”

Iancu Sterp nu se arată a fi intimidat, ba chiar i-a lansat direct și o provocare lui Moroșanu, pe care nu-l va mai lăsa să arunce replici acide la adresa Războinicilor.

„Cei doi luptători de performanță folosesc chestia asta drept intimidare”, a spus Andrei Ciobanu.

„O folosesc cu cine merge intimidare asta ieftină. Colegii mei poate se tem de ei și îi consideră luptători, cu mine nu o să le meargă treburile astea. Am tolerat de câteva ori, dar de azi înainte o să aibă de-a face cu mine”, a completat și Iancu Sterp.

Spynews
Edi Iordănescu se întoarce în Germania, după Euro 2024. Va mai antrena sau nu Echipa Națională de Fotbal a României
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Subiecte biologie BAC 2024, ce le-a picat elevilor. Rezolvare și baremul de corectare pentru proba la alegere a profilului și specializării. Update
Capital.ro
S-a dat lege obligatorie pentru casele și blocurile vechi. Iohannis a semnat joi, 4 iulie
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Codul Rutier a fost modificat! Se aplică noi amenzi în aceste situații!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Câți bani va încasa România pentru parcursul de la Euro 2024. Suma colosală cu care s-a întors acasă Echipa Națională de Fotbal
Spynews
Star Matinal. Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit? Soția fostului tenismen s-ar fi întâlnit cu Nick Rădoi / VIDEO
Evz.ro
Antonia a încins, din nou, internetul. Vedeta le-a sucit mințile fanilor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
BREAKING NEWS: Decizie fără precedent a lui Marcel Ciolacu! Niciun premier nu a mai făcut asta în istoria României
kanald.ro
UPDATE A fost afișat baremul pentru pentru examenul scris la Fizică, Chimie, Biologie și Informatică pentru profilul real BAC 2024
Capital.ro
NU se mai plătește TAXĂ. Scutirea va fi trecută în lege: Exact cât are nevoie o familie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Taxe vamale provizorii pe vehicule electrice din China, impuse de Comisia Europeană
MediaFlux
PENSIILE se RECALCULEAZĂ ANUAL! ANUNȚ pentru toți SENIORII
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!