Teo Trandafir i-a aruncat replica lui Florin Salam! ”Regele României a murit, dacă înțelegeți ce vreau să spun”

Teo Trandafir nu s-a mai abținut și a oferit câteva cuvinte despre scandalul ce a luat amploare pe internet. Florin Salam și Bogdan de la Ploiești au stârnit o discuție de proporții în rândul internauților, iar acum a vedetelor. Ce spune Teo Trandafir despre reacția lui Florin Salam.
Filip Stan
03 iul. 2024, 16:28
Teo Trandafir i-a aruncat replica lui Florin Salam! ”Regele României a murit, dacă înțelegeți ce vreau să spun”

Teo Trandafir nu s-a mai abținut și a vorbit despre scandalul dintre Florin Salam cu Bogdan de la Ploiești.

Citește și Bogdan de la Ploiești, prima reacție la scandalul cu Florin Salam: „A încercat să mă înjosească”

Florin Salam și Bogdan de la Ploiești au fost protagoniștii unui scandal uriaș. Cei doi artiști au fost invitați să cânte la o nuntă, însă evenimentul a luat o întorsătură neașteptată.

Programul artistic a fost început de Bogdan de la Ploiești, iar în tot acest timp, Florin Salam a fost nevoit să-și privească colegul de breaslă de pe margine.

Ulterior, „Regele României”, așa cum mai este numit Florin Salam, a mers la Bogdan de la Ploiești și i-a dat bani pentru dedicații. Acesta i-a cerut să-i spună numele la microfon în tot felul de moduri. Zis și făcut.

„De la fratele meu, de la Florin Salam, special. De la regele României. De la șeful Florin Salam, seful României”, a spus la microfon Bogdan de la Ploiești, în timp ce Florin Salam dădea dedicații.

Însă, cântărețul de manele a fost deranjat în momentul în care Florin Salam i-a cerut să spună la microfon „șeful meu”.

„Ești șeful României, dar nu pentru mine. Vă spun sincer, pentru mine nu”, a declarat Bogdan de la Ploiești. Nervos că artistul nu i-a făcut pe plac, Florin Salam i-a aruncat banii pentru dedicații și a plecat.

”O reacție personală”

Teo Trandafir și Ilinca Vandici au comentat în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2, întregul scandal. Cea dintâi a ținut să precizeze că Regele României, Mihai I, a decedat în urmă cu aproape 7 ani.

Mai mult decât atât, ea a declarat că Bogdan de la Ploiești i-a făcut pe plac și l-a numit exact așa cum a vrut să fie numit, mai puțin când i-a cerut să i se adreseze cu „șeful meu”.

„Florin Salam și-a dorit foarte mult ca Bogdan de la Ploiești să-l numească pe el «Regele meu» și «Regele României», bineînțeles, care a murit, dacă înțelegeți ce vreau să spun.

E altă discuție istorică, pe care nu o purtăm acum. Regele României, Mihai de România. L-a făcut bietul om Regele Universului, Regele constelațiilor, Regele la toate alea, dar când a fost vorba să spună «Regele meu», Bogdan de la Ploiești a avut o reacție personală. A spus «
”Până aici zic ce vrei tu!”, a spus Teo Trandafir.

„Am zis eu la un moment dat că cineva a dat dedicații. Abia după ce a postat Bogdan de la Ploiești niște imagini care arată exact ce s-a întâmplat acolo, ca să nu mai existe loc de alte interpretări, chiar Florin Salam făcea dedicații și se numea și își dorea să fie numit”, a completat Ilinca Vandici.

„Știi ce nu am înțeles eu? Cineva a încercat să-i ia lui Bogdan microfonul din mână…”, a spus Teo.

„Florin Salam!”, a răspuns Ilinca Vandici.

Te-ar putea interesa și Florin Salam lansează un nou atac la adresa lui Bogdan de la Ploiești: „Mi-e rușine că te-am ținut pe lângă mine. Te-ai împrumutat în 10 părți să-ți fac o piesă”

„Da! Florin îi spunea: «Pentru șeful tău, șeful României» și Bogdan spunea: «Pentru România, nu al meu». Florin s-a enervat și a încercat să-i smulgă microfonul din mână, după care i-a băgat banii în tricou. Bogdan de la Ploiești vorbește despre umilință, ceea ce în 2024… Unde trăim? Sincer, chiar așa? O mai facem? Unde ne întoarcem. Nu știu dacă i-a respectat neapărat programul. Și Bogdan zice că el a fost cel care a anunțat că este ultima piesă. Nu știm dacă a fost ultima piesă pe care trebuia să o cânte sau pe care a decis el să o cânte. Asta e partea a doua, însă, energia pe care o ai când ți se întâmplă o treabă de genul acesta nu mai e la cote înalte, astfel încât să poți să bucuri oamenii, să poți să cânți pentru ei, să se distreze”, a spus Ilinca Vandici.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Leguma care s-a scumpit enorm în ultimele zile. Se vinde cu un preț uriaș în piețe, deși e produsă în cantități industriale în România și la producători costă doar 1,5 lei un singur kilogram
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Noi detalii în dosarul crimei de la Brăila: Suspectul a încercat să-și facă un alibi și a schimbat taxiurile și hainele
MediaFlux
Vestea pentru TOȚI pensionarii din România. Ce s-a întâmplat cu un milion de documente
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!