Teo Trandafir, şocată când a văzut cum arată Irina Columbeanu la 17 ani: „Fără buze, fără gene. E un copil”. Ilinca Vandici, cu ochii în lacrimi la vederea imaginilor

Teo Trandafir și Ilinca Vandici au discutat despre unul dintre subiectele momentului, revederea dintre Irinel Columbeanu și fiica sa.
Alina Costache
19 iun. 2024, 10:54
Teo Trandafir, şocată când a văzut cum arată Irina Columbeanu la 17 ani:

Irinel și Irina Columbeanu au avut parte de o revedere extrem de frumoasă zilele trecute. Fiica fostului afacerist a venit în România pentru a-și vizita tatăl și pentru a petrece o săptămână alături de tatăl ei. Avea doar 11 ani atunci când a plecat în America împreună cu mama sa, Monica Gabor, iar de atunci nu a mai revenit în țară.

Vineri, 14 iunie, după șase ani petrecuți departe de România, Irina Columbeanu a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, acolo unde a fost întâmpinată de tatăl ei cu un buchet de flori. Emoțiile au fost extrem de mari, s-au îmbrățișat, s-au pupat și și-au vorbit pentru prima oară față în față, după mult timp.

Irinel Columbeanu a avut parte de surpriza vieții lui recent, după ce a fost vizitat în România de fiica sa, Irina. Adolescenta nu și-a mai văzut tatăl de aproximativ șase ani, lucru care a făcut ca această revedere să fie una emoționantă pentru ambele părți. Odată cu ei însă, au empatizat și foarte mulți români, care au urmărit toată povestea fostului milionar, unii dintre ei susținându-l chiar și cu ajutor financiar pe acesta. Astfel, ajuns în azilul în care are parte de toate îngrijirile necesare, Irinel Columbeanu nu a mai avut decât o dorință, aceea de a-și reîntâlni fiica, care s-a schimbat considerabil de când a văzut-o ultima dată și, cu sprijinul unor oamenilor potriviți, acest lucru a devenit, în final, realitate.

Teo Trandafir și Ilinca Vandici au avut și ele de făcut un comentariu pe seama acestui subiect, prezentatoarele fiind complet uimite de înfățișarea pe care o are fiica Monicăi Gabor în prezent, la vârsta de 17 ani.

„Irinel Columbeanu și-a revăzut după ani fetița. A fost un moment emoționant, asta mică e dulce, e normală. Uită-te cât e de frumoasă, fără buze, fără gene. E un copil.”, a spus Teo Trandafir.

„Are 17 ani totuși. Dacă ne gândim ce ținute și machiaje am văzut la balurile de absolvire.”, a adăugat Ilinca Vandici.

„Da, arată de 25 de ani.”, a mai spus colega sa de platou.

„Dar Irinuca nu, dimpotrivă, ceea ce mă bucură, pentru că înseamnă că și-a găsit echilibrul. Aici mă refer și la Monica, chiar dacă lumea a zis că cine știe ce o să facă, având în vedere trecutul, dar uite, ăsta-i rezultatul, oglinda. Cât e de frumoasă Irinuca, superbă.”, a completat șatena.

Încă o surpriză pentru Irinel Columbeanu! Ramona Gabor a venit de la Dubai la scurt timp după Irinuca

În continuare, celebra prezentatoare TV și-a adus aminte de primul contact pe care l-a avut cu Irinuca, când părinții săi, căsătoriți la vremea aceea, au adus-o pe micuță în platoul de emisiune. În acest context, vedeta nu știe când au trecut anii și când ființa firavă care încăpea într-un coșuleț a devenit o domnișoară în toată firea.

„Haide să-ți povestesc ceva, lucram la altă televiziune. Au venit ea și el, Monica și Irinel cu un coșuleț în care era Irinuca, după botez. Și acum o văd aici, nu-mi place. E frumoasă, dar nici chiar așa.”, și-a adus aminte Teo Trandafir.

„Mie mi se pare superb faptul că cineva, adică nașul lui Irinel Columbeanu, a înlesnit întâlnirea lor. Din câte am înțeles, nu s-au mai văzut de 6 ani de zile și pentru că știe toată lumea ce situația grea are domnul Irinel, nu cred că putea face ca acest lucru să fie posibil. E un cadou care să-i mângâie sufletul. Foarte frumos.”, a mai spus și Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi la TV, după ce a văzut declarațiile Irinei Columbeanu la revenirea în România: „E ceva unic”

Ilinca Vandici nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns la TV, după ce a văzut declarațiile emoționante ale Irinei Columbeanu la revenirea în România, după șase ani.

Citește și: Cine este afaceristul care a făcut posibilă revederea dintre Irinel și Irina Columbeanu după șase ani. Tot el le-a pus la dispoziție celor doi un spațiu de cazare în Capitală

După această revedere, adolescenta și tatăl ei au dat primele declarații împreună, la șase ani după ce Irina s-a mutat în America. Într-un interviu pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”, Irina Columbeanu a făcut și primele declarații la revenirea în țară, iar cuvintele pe care le-a avut la adresa tatălui ei l-au emoționat pe fostul milionar.

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte recunoscătoare și fericită că sunt din nou aici după 6 ani. E perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă”, a spus Irina Columbeanu.

„Cel mai frumos și fericit moment din această vară. O iubesc foarte mult pe Irina și îi urez bine ai venit în țara ta natală”, a completat Irinel  Columbeanu.

Citește și: Irina Columbeanu a purtat o ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor

„Sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara. Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și îi mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept”, a mai precizat Irina Columbeanu.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
Încep lucrările de modernizare la un obiectiv important al României. Hidroelectrica a făcut anunțul
Capital.ro
Conducătorii auto din România au interzis. Vei fi trimis în judecată. Legea e deja în vigoare
Playtech.ro
ȘOC! Ce spune Emily Burghelea despre ACCIDENTUL cumplit care a DESFIGURAT-O
DailyBusiness
Val de scumpiri în piețe! Care este cea mai scumpă piață din Capitală
Adevarul
Armata lui Kim Jong Un era să-și distrugă propria Capitală. Ce s-a întâmplat cu o rachetă trasă de la 100 de km de Phenian
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Șoferii nu mai au nicio scăpare. Cea mai mică greșeală îi va costa scump
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Scandal monstruos la o nuntă! Florin Salam l-a dat afară pe Bogdan de la Ploiești chiar în timp ce cânta
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Tichetele de masă și indemnizația de hrană nu vor fi incluse calculul pragului de 4.000 de lei. Anunțul făcut de Guvernul României
Capital.ro
15 ani de închisoare. Legea a intrat în vigoare astăzi, 1 Iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Mircea Geoană neagă acuzațiile de plagiat privind teza sa de doctorat
MediaFlux
ION ILIESCU, ANUNȚ IMPORTANT! Doliu în ROMÂNIA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?