Teodor Vulcan, dublu șef de promoție și triplu masterand, îi calcă pe urme părintelui Milea, unul dintre cei mai îndrăgiți preoți

Teodor Vulcan este absolvent al Seminarului Teologic Buzău și reușește să impresioneze an de an, prin seriozitatea sa atunci când vine vorba de învățătură.
Alina Costache
03 iul. 2024, 12:28
Teodor Vulcan, dublu șef de promoție și triplu masterand, îi calcă pe urme părintelui Milea, unul dintre cei mai îndrăgiți preoți
Teodor Vulcan, tânărul care îi calcă pe urme părintelui Milea

Teodor Vulcan este în anul I la masteratul de Exegeză și Ermineutică Biblică, șef de promoție la programul masteral Prevenirea și Combaterea Consumului Ilicit de Droguri, anul I la masterul Pastorație și Viață Liturgică, anul IV la Teologie Ortodoxă Pastorală și anul III la Licență-Asistență Socială.

Tânărul, originar din Vrancea, îi calcă pe urme părintelui Milea. Fascinat de grija pe care părintele Mihail Milea o poartă vârstnicilor și copiilor, Teodor a urmat același program masteral ca părintele. Teodor Vulcan nu doar că a terminat același masterat la programul unde părintele Milea este doctorand, ci a reușit să fie chiar șef de promoție.

„Munca depusă pentru a ieși de două ori șef de promoție a fost intensă și plină de sacrificii. Această reușită reflectă nu doar efortul și dedicarea personală, ci mai ales lucrarea lui Hristos în viața mea. Fără călăuzirea și harul Său, acest succes nu ar fi fost posibil. Toată gloria și mulțumirea Îi aparțin Lui”, declară Teodor Vulcan, potrivit sansanews.ro.

Citește și: Descoperă povestea impresionantă a lui Antonio-Rafael Ungureanu! El este preotul cu inimă mare care salvează nevoiașii din parohie: „Nu am stat prea mult pe gânduri. Am luat autovehiculul din dotare zis „roabă”, șlapii din dotare, Sfânta Cruce, „armă dulce” și am dat drumul la treabă”

Cei care i-au călăuzit pașii spre teologie au fost părintele Milea, părintele Vasile Ioana și Mihail Burca, care îl susțin și ajută pe tânăr.

După al doilea titlu de șef de promoție, prodecana Facultății de Asistență Socială a ținut să-l felicite pe Teodor prin intermediul rețelelor de socializare.

„𝐌𝐮𝐥𝐭̦𝐮𝐦𝐞𝐬𝐜 𝐩𝐚̆𝐫𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐮𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐨𝐫 𝐋𝐮𝐜𝐢𝐚𝐧 𝐏𝐞𝐭𝐫𝐨𝐚𝐢𝐚 𝐬̦𝐢 𝐈̂𝐧𝐚𝐥𝐭𝐩𝐫𝐞𝐚𝐬𝐟𝐢𝐧𝐭̦𝐢𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐂𝐚𝐬𝐢𝐚𝐧, 𝐀𝐫𝐡𝐢𝐞𝐩𝐢𝐬𝐜𝐨𝐩𝐮𝐥 𝐃𝐮𝐧𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐉𝐨𝐬, 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐛𝐢𝐧𝐞𝐜𝐮𝐯𝐚̂𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐚𝐜𝐨𝐫𝐝𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐥𝐚 “𝐒𝐞𝐬𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐚̆𝐫𝐢 𝐬̦𝐭𝐢𝐢𝐧𝐭̦𝐢𝐟𝐢𝐜𝐞 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭̦𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟒”. 𝐀𝐩𝐫𝐞𝐜𝐢𝐞𝐳 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐮𝐧𝐝 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧𝐮𝐥 𝐝𝐮𝐦𝐧𝐞𝐚𝐯𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚̆ 𝐜𝐚̆𝐥𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞 𝐚𝐜𝐚𝐝𝐞𝐦𝐢𝐜𝐚̆. 𝐃𝐞 𝐚𝐬𝐞𝐦𝐞𝐧𝐞𝐚, 𝐦𝐮𝐥𝐭̦𝐮𝐦𝐞𝐬𝐜 𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 “𝐃𝐮𝐧𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐉𝐨𝐬”, 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐁𝐚𝐫𝐛𝐮, 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐬𝐮𝐬𝐭̦𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞.𝐀𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮 𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐳𝐢𝐧𝐭𝐚̆ 𝐧𝐮 𝐝𝐨𝐚𝐫 𝐨 𝐫𝐞𝐜𝐮𝐧𝐨𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐦𝐮𝐧𝐜𝐢𝐢 𝐦𝐞𝐥𝐞, 𝐜𝐢 𝐬̦𝐢 𝐮𝐧 𝐦𝐨𝐭𝐢𝐯 𝐝𝐞 𝐦𝐚̂𝐧𝐝𝐫𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐨 𝐬𝐮𝐫𝐬𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐯𝐢𝐢𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞𝐥𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞”, notează Teodor pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis un preot bărbatului care a furat din biserică statuia lui Iisus Hristos: „Bravo ție! L-ai slujit pe Stăpân chiar dacă nu ai știut!”

Teodor nu doar că studiază foarte mult, dar și muncește. El este asistent social cu funcție de manager la un cămin de bătrâni din București.

„Ca manager al căminului de bătrâni LuxaB, bucuria de a avea grijă de bătrâni este imensă. Fiecare zi aduce satisfacția de a le oferi confort, siguranță și momente de fericire. Este un privilegiu să contribui la bunăstarea și demnitatea acestor oameni minunați”, declară Teodor Vulcan.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!