Teodora Stoica, dietă strictă după ce a învins cancerul: „Nu zahăr, nu gluten, carne o dată pe săptămână. Aveam metastaze la plămâni și la coloană”

Ce dietă urmează Teodora Stoica, după ce a învins cancerul. Fiica lui Meme Stoica, Teodora, a avut parte de un moment copleșitor, atunci când la vârsta de doar 25 de ani, medicii i-au pus diagnosticul de cancer. Teodorei i s-a descoperit un nodul malign în zona gâtului și metastaze la plămân coloană și os.
Filip Stan
02 aug. 2023, 09:41
Teodora Stoica, dietă strictă după ce a învins cancerul:

Teodora Stoica a vorbit în premieră despre problema gravă de sănătate pe care a avut-o acum câţiva ani. Fiica lui Meme Stoica a avut cancer, iar acum dezvăluie stilul de viață pe care l-a adoptat în urma problemelor de sănătate.

Teodora Stoica s-a operat și a făcut tratamentul recomandat de medic, însă a ales să adopte și o alimentație foarte strictă compusă din alimente cât mai puțin prelucrate sau gătite.

Teodora Stoica și-a schimbat radical stilul de viață, după diagnosticul de cancer, pe care l-a primit la doar 25 de ani. Invitată în podcastul lui Măruță, Teodora a povestit că a renunțat complet la prăjeli și fast-food, iar carne și lactate consumă din surse cât mai bio.

„Fast-food nu mâncam. Ultima dată am mâncat fast-food în 2011 și mi-a fost rău, iar de atunci nu am mai pus gura pe fast-food. Și nu am mai pus. Eu nu am mâncat prăjeli, nu am mâncat carne 9 ani, pentru că am zis că așa e mai bine pentru animale și oricum nu prea îmi plăcea. Dar mâncam pizza, paste, chestii procesate, chipsuri, care sunt la fel de rele. Cel mai important este să stau departe de uleiurile de rapiță, floarea-soarelui. Astea produc inflamații și dacă am un gol în viață este să stau departe de inflamații.

 

Înainte făceam și intermittent fasting (n.r. post intermitent) 20 de ore, adică mâncam doar 4 ore pe zi. Eu mănânc carne și brânză, dar să știu că sunt din surse sigure. Adică să știu că puiul este de țară, că vita e grass fed, adică să știu sigur că vaca aia a mâncat doar iarbă și că nu are antibiotice în ea. Acum nu pot să știu sigur, dar din acest motiv m-am orientat către supermarketuri bio și fac ce pot.

Cumpăna teribilă din viața lui Mihai Stoica: Teodora, fiica lui, a fost diagnosticată cu o boală groaznică „în stadiu avansat”

Am făcut un curs de nutriție, iar acum sunt nutriționist acreditat. Prietenii mei nu suportă să meargă cu mine nicăieri, pentru că hummusul trebuie să fie fără ulei, salata fattoush fără crutoane, fără roșii pentru că sunt nightshades, adică un grup de legume care au ca o otravă, lectina, și încerc să stau departe de ele pentru că produc inflamații. Din acest grup fac parte roșiile, vânăta, adică tot ce e bun. Uleiul de măsline este bun, dar să fie din sursă sigură’, a precizat Teodora Stoica.

Teodora Stoica: Mănânc carne o dată pe săptămână

Teodora Stoica consumă carne o singură dată pe săptămână o bucățică, după nouă ani în care a renunțat complet la acest aliment. Fiica lui Meme Stoioca renunțat de asemenea și la zahăr și făină albă.

„Mănânc carne o dată pe săptămână. Mănânc cam patru ouă pe săptămână, pentru că făcând sport am nevoie de proteină. La zahăr am renunțat complet. Mănânc fructe, dar nu mănânc dulciuri. Nu zahăr, nu gluten. Mama îmi face pâinea de hrișcă și arată dubios, dar e destul de bună, merge. Nu mănânc nimic din făină albă. Nu mănânc nici carbohidrați simpli, de exemplu mănânc hrișcă, ovăz și cam atât cred. Totul să fie cât mai puțin gătit, cât mai crud dacă se poate’, a declarat Teodora Stoica.

Teodora, despre diagnosticul de cancer: „Eram în șoc”

Teodora Stoica a dezvăluit cu lacrimi în ochi, la podcastul lui Măruță, chinul prin care a trecut atunci când a fost diagnosticată cu metastaze la plămân și la os, pe când avea doar 25 de ani.

„Mi-a fost frică să vorbesc despre asta pentru că nu am vrut să dau putere unei boli. Așa că am preferat să nu vorbesc, să evit. Acum 3 ani și jumătate am avut un diagnostic mai greu de digerat. Făceam masaj cu maseurul de la Steaua și mi-a spus: ‘Ai un nodul la gât, știai?’. Eu am spus că nu am nodul, ce nodul să am.

Ce salariu primește Teodora Stoica de la Gigi Becali. Lucrează pentru departamentul de marketing de la FCSB

M-am uitat în oglindă și era vizibil, era mare. Am fost la puncție și mi-a luat lichid. Timp de două săptămâni am așteptat. Eu nu eram pozitivă cum sunt acum. Eram ipohondră și mă gândeam la ce este mai rău. Alea două săptămâni n-am fost om. Îmi amintesc și acum. Eram în parc cu câinele. Am primit mail-ul și am sărbătorit pentru că era benign. Am zis că am rezolvat și problema asta, dar el tot creștea.

Am fost la Parhon, la domnul doctor Ghemigian și mi-a spus că trebuie să-l scot, pentru că el tot creștea. Mi-a spus că dacă vreau să fac un copil nu o să mai pot să respir de la el, pentru că în sarcină totul se mărește.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
Fructele care te ajută să dormi mai bine. Le poți consuma înainte de culcare
Capital.ro
Îți confiscă mașina pe loc. Șoferii sunt verificați. Este interzis să intre în țară
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
DailyBusiness
Pericol pentru toți clienții eMag! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Era Macron ia sfârșit. Ce înseamnă rezultatul alegerilor legislative pentru politica din Franța
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
De ce dispar smartphoneurile. Revine moda telefoanelor simple
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
VIDEO ȘOCANT | Emily Burghelea, tumefiată pe internet 😲 'E un miracol că am rămas în viață'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Tichetele de masă și indemnizația de hrană nu vor fi incluse calculul pragului de 4.000 de lei. Anunțul făcut de Guvernul României
Capital.ro
Se dau banii înapoi. Schimbare crucială în România. Marcel Boloș: Omul nu trebuie să facă absolut nimic
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Partidele politice franceze încearcă să blocheze ascensiunea RN după victoria în primul tur al alegerilor parlamentare
MediaFlux
ION ILIESCU, ANUNȚ IMPORTANT! Doliu în ROMÂNIA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?