Teroare în China: Oameni bătuți, pisici colectate în saci și exterminate, după ce Xi Jinping a raportat 3 decese de COVID (VIDEO)

Continuă teroarea în China. Cetățenii suspecți de încălcarea restricțiilor sunt bătuți, iar animalele de companie au fost colectate în saci, pentru a fi exterminate.
Filip Stan
18 apr. 2022, 15:32
Teroare în China: Oameni bătuți, pisici colectate în saci și exterminate, după ce Xi Jinping a raportat 3 decese de COVID (VIDEO)

Xi Jinping a revenit la clasica teroare chinezească, orientată împotriva cetățenilor, în contextul COVID-19. De câteva săptămâni circulă pe internet imagini cu trupele militare din China care păstrează „liniștea” orașelor cu arma în mână, alături de roboți în formă de câine dotați cu portavoce. Acum, presiunea administrației de la Beijing a trecut la nivelul următor.

Pentru a avea fix zero cazuri de COVID, Xi Jinping ține în carantină 26 de milioane de oameni din Shanghai. Partidul Comunist a forțat unii cetățeni să elibereze propriile case, pentru a fi transformate în centre de carantină. De asemenea, animalele de companie au fost luate cu forța, introduse în saci, la grămadă, pentru a fi ucise, o măsură considerată anti-COVID de liderii politici din China.

În plus, imagini șocante au apărut pe internet, cu indivizi îmbrăcați în combinezoane, care bruschează și bat cetățenii. Bărbații în special sunt cei târâți pe asfalt, în timp ce femeile, șocate, țipă și plâng.

Printre măsurile incredibile implementate de Partidul Comunist din China se numără și colectarea și aruncarea alimentelor, care ar conține SARS-COV-2.

 

3 decese de COVID l-au alertat pe Xi Jinping

 

Xi Jinping și instituțiile subordonate s-au alertat după ce luni au fost raportate 3 decese în urma infectării cu SARS-COV-2. Mai precis, este vorba despre persoane cu vârste curpinse înre 89 și 91 de ani.

Comuniștii chinezi susțin că până luni, numărul deceselor de COVID a fost aproape de zero.

Obiectivul autorităților este specific regimului comunist al lui Xi Jinping și anume oprirea transmiterii comunitare a SARS-COV-2 până miercuri.

Primele infectări cu SARS-COV-2 au fost depistate în China, la finalul anului 2019. Din martie 2020 au fost raportate în 320.000 de infectări.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Alimentul care te lasă fără permis. Nu ai voie să-l mănânci dacă te urci la volan
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Senzația verii: Se lansează cel mai picant burger. Avem și rețeta
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
România criticată în raportul Senatului american pentru legăturile militare și polițienești cu China
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'