Test de inteligență cu chibrituri. Mută un singur băț pentru a corecta ecuația 1+3=6. Ai doar 10 secunde la dispoziție

Test de inteligență cu bețe de chibrit. Corectează ecuația 1+3=6 făcând o singură mutare. Ai la dispoziție doar 10 secunde.
Alina Costache
26 ian. 2024, 19:00
Test de inteligență cu chibrituri. Mută un singur băț pentru a corecta ecuația 1+3=6. Ai doar 10 secunde la dispoziție
Test de inteligență cu chibrituri

Un test de inteligență este menit să antreneze creierul prin provocări mult mai grele, în viața de zi cu zi, unde trebuie să iei decizii rapide. Chiar dacă este doar de amuzament, luați acest exercițiu ca pe o metodă de a vă menține sănătatea mintală la cote maxime.

Citește și: Test de inteligență exclusiv pentru genii! Găsește bărbatul care este stângaci în doar 5 secunde

Acest test de inteligență cu chibrituri nu este atât de complicat, de aceea și timpul de rezolvare este unul destul de scurt. Dacă pierzi la prima încercare, continuă să încerci până când reușești. Nu-ți pierde speranța dacă nu găsești soluția, ai răspunsul mai jos.

Se pare că cifra 3 este problema. Tot ce trebuie să faci este să tragi bățul spre dreapta și astfel devine 5.

Acum avem 1+5=6:

Ce este un test de inteligență

Testele IQ sunt foarte bune instrumente de măsurare a inteligenței. Psihologii le-au creat pentru a deterniba rezultatele elevilor, dar și pentru a identifica persoanele cu probleme mentale. Acestea au fost dezvoltate de-a lungul timpului astfel încât să sporească atenția la detalii și să întărească răbdarea celor care doresc.

Citește și: Test de inteligență pentru geniile cu ochi de șoim! Câte greșeli sunt în această imagine? Reușești să le descoperi pe toate în cinci secunde?

Testele sunt disponibile sub mai multe forme, precum șiruri de numere, iluzii optice, omagini controversate sau chiar ecuații matematice formate din bețe de chibrit.

Persoanele care au valoarea IQ-ului mai mare de 140 sunt extraordinar de abile în activitaţi creatoare şi îi conduc pe alţii. Valorile de IQ dintre 131 şi 140 ating mai puţin de 3% din populaţie.

Persoanele care au valoarea IQ-ului mai mare de 140 sunt extraordinar de abile în activitaţi creatoare şi îi conduc pe alţii. Sunt adevărate genii, descoperă teorii şi aparate noi. Reprezintă 0,2% din populaţie. Printre personalitățile contemporane cunoscute cu un IQ mare se numără Bill Gates sau Stephen Hawking.

În schimb, valorile de IQ dintre 131 şi 140 ating mai puţin de 3% din populaţie. Persoanele cu IQ-ul acesta sunt specialişti, cercetători sau manageri foarte buni. Arnold Schwarzenegger și Nicole Kidman au un IQ care se încadrează în aceste valori.

Valorile dintre 121 sunt 130 sunt mult peste medie. Persoane cu valorile acestea pot finaliza studii universitare cu uşurinţă şi pot obţine rezultate extraordinare în funcţii de conducere sau în activitaţi creatoare. Persoanele cu valorile acestea reprezintă 6% din populaţie.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul impresionant care se află pe două continente. Are o istorie bogată și multe obiective turistice
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au rezistat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Patru șoferi și-au primit înapoi permisele după ce rezultatele testelor antidrog au fost infirmate. După 48 de ore, aceștia și-au recăpătat dreptul de a conduce
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Președintele Iohannis a înmânat drapelul României echipei olimpice pentru Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'