Test IQ. Este momentul perfect pentru un scurt exercițiu pentru minte. Așadar, ai oportunitatea de a-ți testa abilitățile prin intermediul unui puzzle interesant.
Testele de inteligență au fost create cu mult timp în urmă, cu scopul de a identifica elevii cu probleme de învățare din școli. Ulterior, acestea au fost dezvoltate pentru a deservi și altor scopuri. În prezent, există numeroase teste, de la ecuații matematice, până la șiruri de numere sau iluzii optice. Aceste metode sunt potrivite pentru a ne măsura coeficientul de inteligență, reprezentând și un mod de a ne distra. Privește atent imaginile de mai jos și încearcă să îți dai seama în doar 20 de secunde care sunt diferențele.
Testul din această seară nu este unul simplu, iar pentru a-l rezolva trebuie să te concentrezi și să ai claritate vizuală. Cu toate că cele două imagini par la fel, de fapt, nu sunt. Ceea ce trebuie să faci este să identifici cele trei diferențe. Timpul în care le observi este important, pentru că doar geniile le găsesc în câteva secunde.
Dacă ai reușit să observi diferențele, felicitări! Dacă nu, te ajutăm noi. Una dintre diferențe se află în pom. Cea de a doua este legată de culorile cățelușului de lângă ureche, iar cea de a treia, la dronă. Dacă tot nu ai reușit să îți dai seama, privește imaginea de mai jos.
În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:
-IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;
-IQ între 131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;
-IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;
-IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;
-IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență.