Testul subconștientului: Alege o piatră prețioasă și descoperă ce mesaj îți aduce

Se crede că pietrele prețioase și semiprețioase au proprietăți vindecătoare și emană energie, dar transmit și mesaje subconștiente și spirituale care ne pot ajuta să alegem calea potrivită.
Daniel Spătaru
17 feb. 2022, 19:30
Testul subconștientului: Alege o piatră prețioasă și descoperă ce mesaj îți aduce

Acest test simplu îți va arăta de ce ai nevoie cel mai mult în acest moment, iar piatra ta spirituală te va „învăța” cum să-ți atingi scopul. Din cele mai vechi timpuri există credința că fiecare piatră prețioasă și semiprețioasă sunt caracteristice unui anumit tip de personalitate și reprezintă un fel de amuletă pentru ea.

1. Granat

Dacă ați ales un granat, din categoria pietrelor semiprețioase, atunci împământarea energetică este ceea ce probabil aveți nevoie chiar acum. Grenatul îți regenerează energia și te conectează la pământ.

Treci printr-o perioadă stresantă și trebuie să-ți folosești rezervorul de energie divină? Dacă da, un granat te poate ajuta să intri în contact cu realitatea și să vă reîncărcați bateriile.

2. Ametist

Dacă ai ales ametist, atunci probabil că ai nevoie de aerul proaspăt, magic al spiritului tău. Trăim într-o lume în care stimulenți diverși și perturbatori sunt dăunători abilităților noastre magice. Ametistul ne ajută să rămânem „sobri” cu privire la ceea ce contează cu adevărat pentru noi.

De asemenea, ne ajută imaginația să fie din nou creativă.

3. Piatra sângelui

Dacă ai ales piatra sângelui, atunci este posibil să ai nevoie să scapi de ceva care vă bântuie de mult timp . Piatra sângelui acționează ca o punte magică cu emoțiile noastre și, prin urmare, este o piatră care ne va ajuta să eliberăm toate aceste sentimente pe care am încercat să le ascundem.

4. Safir

Safirul este un simbol al raiului, ce aparține planetei Saturn. El îți spune că te străduiești să rămâi înregistrat în veșnicie, astfel încât faptele tale să-ți supraviețuiască. Se crede că dă putere, onoare și permanență celui care îl poartă.

Încă din Evul Mediu, i-au fost atribuite cele mai înalte valori spirituale. Safirul este o piatră a credinței adevărate, a purității spirituale și a acțiunilor mari de protecție. Puterea lui constă în calitățile sale spirituale. Ne învață că putem atinge obiectivele doar dacă ne aliniem viețile cu legile Universului.

Citește și Testul subconştientului: alege un pantof şi află cum arăți în ochii unui bărbat

5. Agat

Dacă ai ales agatul, atunci probabil că ar trebui să îți întărești relația cu natura și ființa interioară.

Se credea că dacă ai îngropa un agata în pământ, atunci acel loc va deveni din nou magic. Probabil că de asta ai nevoie acum, pentru a reînvia speranța în viața ta.

6. Smarald

Dacă aii ales smarald, concentrează-vă pe dragoste și parteneriate. Aceasta este o piatră de inspirație și răbdare nesfârșită. Aduce calm în domeniul emoțiilor și relatii bune cu ceilalți oameni. Cunoscută drept „piatra iubirii de succes”, aduce binecuvântare și devotament. Întărește unitatea, dragostea necondiționată și parteneriatul și ajută la prietenia sinceră.

7. Onix

Dacă ai ales onix ai nevoie de sprijin. Onixul dă putere, oferă sprijin în circumstanțe dificile și în perioade de stres. Legătura onixului cu întregul îți concentrează energia și o armonizează cu natura.

Vei putea anticipa mai ușor viitorul, vei gestiona mai bine propriul destin. Această piatră încurajează puterea, durabilitatea și rezistența.

8. Carneol

Dacă ați ales carneolul este posibil să ai unele temeri nefondate. Această piatră te ancorează în prezent și îți dă curajul să-ți învingi temerile. Stimulează creativitatea.

Carneolul dă curaj, încurajează alegerile pozitive în viață, îndepărtează apatia și te motivează pentru succesul în afaceri.

Citește și Testul subconştientului: Alege un trandafir şi află ce te conduce în viaţă şi ce ascunzi de ceilalţi

9. Jad

Dacă ai ales jadul, este posibil să tânjești după pacea spirituală. Este un simbol al purității și al liniștii. Este foarte apreciat în Orient, el reprezintând înțelepciunea adunată într-o viață pașnică. Jadul întărește dragostea și aduce armonie. Se crede că atrage fericirea și prietenia.

Se crede că această piatră stabilizează personalitatea și unește mintea cu corpul. Încurajează autosatisfacția.

10. Beril

Dacă aii ales berilul îți lipsește caracterul practic și curajul de a pune în practică idei și planuri. Berilul te învață cum să-ți pui ideile în practică. Aceasta este o piatră despre care se crede că ajută la depășirea situațiilor stresante. Berilul ajută, de asemenea, la descoperirea și realizarea potențialelor ascunse. Întărește curajul și calmează mintea.

11. Topaz albastru

Dacă ai ales topaz atunci probabil te-ai neglijat, permițându-ți să rătăcești în situații nesănătoase. Topazul este o piatră de vindecare excelentă care îți poate întări aura. A fost purtat de vindecătorii din multe triburi indiene pentru a-și întări puterile de vindecare.

Când alegi topaz, probabil că vrei să dezvolți intuiția și să ai și mai multă încredere în sentimentele tale. Oricine poartă bijuterii cu această piatră rareori trece neobservat.

12. Rubin

Dacă ai ales rubin, probabil că îți lipsește mai multă pasiune în viață. Rubinul te poate ajuta la încrederea în sine și te poate face să te simțiți din nou puternic. Trebuie să crezi în tine și să-ți urmezi inima.

Rubinul este o piatră grozavă pentru creșterea nivelului de energie.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Alimentul pe care mulți români îl consumă, fără să știe că provoacă balonare. Ce recomandă medicii pentru ameliorarea acestei situații de disconfort
Capital.ro
Florin Salam e distrus de această veste: A intrat în comă. Medicii nu-i mai dau șanse
Playtech.ro
Ce apare pe alcooltest după ce mănânci un corn cu șampanie. Surpriza uriașă de care a avut parte un român după un experiment
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
„Mai mult de 13-14 ani nu faci dacă te-a pus cineva”. Dialog halucinant între principalul suspect al crimei din Brăila și mama acestuia. Ce l-a sfătuit femeia
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Al Treilea Incident de Zbor la Joasă Altitudine pentru Southwest Airlines în 2023
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!