The Cranberries concertează joi seară la Bucureşti, cu The Mono Jacks în deschidere

Irlandezii de la The Cranberries vor susţine joi, de la ora 21,00, un nou concert în Pavilionul Central de la Romexpo.
Romania TV
11 oct. 2012, 05:30
The Cranberries concertează joi seară la Bucureşti, cu The Mono Jacks în deschidere

În deschiderea show-ului, de la ora 20,00, pe scena de 300 de metri pătraţi construită în interiorul Pavilionului va urca The Mono Jacks, urmând ca irlandezii să-şi înceapă reprezentaţia de la ora 21,00, informează organizatorii, potrivit Agerpres.

Dolores O’Riordan (vocal), Noel Hogan (chitară), Mike Hogan (bass) şi Fergal Lawler (tobe) le vor oferi fanilor români o reîntâlnire explozivă, cu piese mai vechi şi mai noi, de pe albumul ”Roses”, ultimul lansat din discografia irlandezilor.

Setlistul va include hiturile care i-au făcut pe irlandezi să ţină primele poziţii ale topurilor muzicale din anii ’90 – „Zombie”, „Linger”, „Just My Imagination”, „Dreaming My Dreams”, „I Can’t Be With You”, „Free to Decide”, „Salvation”, „Dreams”. Printre piesele-vedetă de pe noul album, spectatorii vor auzi primul extras pe single, „Tomorrow”, despre care Dolores O’Riordan a dezvăluit revistei Billboard că „este despre a merge mai departe”.

Accesul spectatorilor în spaţiul de spectacol se face începând cu ora 18,30 prin Bulevardul Expoziţiei, intrarea B, şi Bulevardul Mărăşti, intrarea A.

Organizatorii recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun (metrou – până la ora 23,00, staţia Aviatorilor, autobuze – până la ora 23,00, liniile 131, 331, 335, staţia Piaţa Presei Libere, după ora 23,00, linia N113, pe ruta Piaţa Unirii – Piaţa Presei Libere). Pentru cei care preferă varianta autoturismului personal, parcarea este asigurată de Romexpo, în Parcarea B, contra sumei de 10 lei pe durata întregului spectacol. Locurile sunt limitate. Spectatorilor le este recomandat, de asemenea, să ajungă mai devreme în cazul în care vor să beneficieze de aceste locuri.

Fanii cu bilete la etaj şi în zona Silver Ring au acces prin poarta A1, în timp ce spectatorii din Golden Ring şi persoanele cu dizabilităţi vor avea acces prin poarta A2. La barurile amenajate în incinta Pavilionului Central, plata se face exclusiv cu jetoane. Jetoanele pot fi achiziţionate cash sau cu card de la ghişeele BCR.

Participanţii la concert sunt obligaţi să se supună controlului corporal făcut la intrare de către organele de securitate abilitate. Toate băuturile şi produsele alimentare se vor achiziţiona pe bază de fise. Este interzis accesul cu brichete, băuturi, obiecte contondente, curele şi lanţuri metalice, aparate foto şi camere video. Accesul cu umbrele este interzis în incinta Pavilionului Central.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Alimentul care te ferește de demență. Nu e scump și are numeroase beneficii
Capital.ro
Amendă între 580 și 725 de lei. E interzis să faci asta în mașină
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
De ce îl urăsc Harry și Meghan pe Prințul William. Culisele marii gelozii din Familia Regală
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Copiii dispăruți la Constanța au fost găsiți! În ce stare se află și care e motivul pentru care au plecat de acasă: „Acum sunt în siguranță”
Capital.ro
Ungurii iau banii românilor. Au acordul BNR. Mutare istorică în 2024: A venit vremea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Top recompense pentru aurul olimpic: Hong Kong pe primul loc, urmat de Israel și Serbia
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!