Theo Rose nu se uită la bani când vine vorba de fiul ei! Câți bani a scos din buzunar pentru cazarea de lux unde și-a dus copilul în prima vacanță din viața lui

Când vine vorba despre copilul ei Theo Rose alege numai lucruri de top. La numai o lună după ce a născut, artista și-a făcut bagajele și a plecat în prima vacanță alături de micuțul Sasha. Pentru această călătorie a ales o cazare de cea mai înaltă calitate.
Irina Dumitrescu
15 iul. 2023, 15:12
Theo Rose nu se uită la bani când vine vorba de fiul ei! Câți bani a scos din buzunar pentru cazarea de lux unde și-a dus copilul în prima vacanță din viața lui
Theo Rose nu se uită la bani când vine vorba de fiul ei! Câți bani a scos din buzunar pentru cazarea de lux unde și-a dus copilul în prima vacanță din viața lui

Theo Rose a devenit mamă atunci când a adus pe lume un băiețel, cu o lună în urmă. Sasha, fiul artistei și al lui Anghel Damian, este, fără îndoială, adorat de întreaga familie. Micuțul este în special preferatul bunicilor, iar părinții artistei își petrec timpul cu el ori de câte ori au ocazia. Pe măsură ce temperaturile au început să atingă un nivel record în București, frumoasa artistă a decis să-și ia fiul și să se refugieze pe litoral, mai exact la Olimp. Bunicii nu au ezitat să li se alăture în această escapadă.

Citește și: Theo Rose a slăbit deja 10 kilograme, la mai puțin de o lună de la naștere. „Nu mă deranjează, nu am nici o problemă, dar de celulită vreau să scap!”

Dorind să ofere tot ce este mai bun pentru fiul ei, Theo Rose s-a decis asupra unui hotel de lux, alegând chiar una dintre cele mai prestigioase destinații de pe litoralul românesc. Ca orice mamă devotată, ea caută să ofere cele mai bune condiții pentru copilul său.

În luna iulie, viața lui Theo Rose a fost înfrumusețată de un moment extraordinar. Cântăreața se bucură de prima ei vacanță la mare alături de fiul său, iar în această experiență cu totul aparte sunt alături de ea părinții săi, care trăiesc unul dintre cele mai frumoase momente din viața lor, oferindu-i tot sprijinul și bucurându-se de această ocazie unică.

Artista a ales să ignore superstițiile și sfaturile bătrânilor care susțin că „este prea devreme” pentru o astfel de călătorie, demonstrând astfel că este o mamă modernă și extrem de curajoasă. Theo Rose nu se lasă influențată de prejudecăți și își urmează propriul stil în ceea ce privește creșterea copilului său.

Theo Rose își ține fanii de pe Instagram la curent cu toate aspectele vieții sale, inclusiv cu ceea ce se întâmplă în escapada sa de pe litoral. Pe lângă momentele petrecute pe plajă, cântăreața se bucură de mai multe tratamente la SPA, care îi oferă relaxarea de care are nevoie. Astfel, ea se asigură că se odihnește în mod corespunzător și se răsfață așa cum merită.

Cântăreața are perfect în costum de baie, nici nu s-ar zice că a născut cu o lună în urmă. Aceasta a postat pe Instagram o fotografie într-un superb costum de baie albastru.

Theo Rose nu se uită la bani când vine vorba de fiul ei! Câți bani a scos din buzunar pentru cazarea de lux unde și-a dus copilul în prima vacanță din viața lui

Theo Rose face alegeri înțelepte pentru binele fiului ei și, în timpul primei sale vizite la mare, prețul nu a fost o preocupare. Artista a fost dispusă să investească o sumă considerabilă pentru a se caza într-o locație de lux de la Olimp, un loc preferat de numeroase vedete din România.

Hotelul oferă o serie de facilități de cinci stele, inclusiv o piscină, un restaurant, o plajă privată cu bar exclusiv și un centru SPA, unde proaspăta mămică poate savura momente de relaxare pe tot parcursul zilei. În plus, există un loc de joacă special amenajat pentru copii și mai multe spații de relaxare pentru toți oaspeții. Cu toate acestea, prețurile sunt pe măsură, deoarece destinația este una de top! Nu oricine își poate permite un sejur precum cel ales de Theo Rose. Tarifele pentru o noapte încep de la aproximativ 450 de euro și pot depăși 600 de euro, în funcție de preferințe.

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri despre viața de mamă. Cum se descurcă cu creșterea lui Sasha. „Pac, am găsit schema!”

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cine este patronul lanțului de patiserii Luca. Simigeriile au împânzit Bucureștiul și au ajuns chiar și în Polonia
Capital.ro
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Lovitură pentru bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani. ARMATA DEVINE OBLIGATORIE!
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Mulți români fac asta și riscă. Amenda e de 45.000 de lei
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Cauza morții regizorului Bogdan Budes. Ce s-ar fi întâmplat cu el, în timpul nopții. Detalii
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Serviciul militar se reintroduce din ianuarie 2025. Vor fi recrutați bărbații de peste 18 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Armata ucraineană distruge un pod cheie în regiunea Kursk, izolând orașul Glușkovo
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...