Theo Rose și Anghel Damian s-au logodit! Cei doi au mărturisit când a avut loc momentul și cum arată inelul. ”Pe inel erau gravate niște versuri în franceză”

Theo Rose nu mai are nevoie de introducere, fiind una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Tânăra mămică, împreună cu Anghel Damian, au fost invitați în cadrul podcast-ului Fain&Simplu. Cei doi au apărut pentru prima dată împreună într-un podcast și au oferit detalii surprinzătoare!
Filip Stan
22 mart. 2024, 14:21
Theo Rose și Anghel Damian s-au logodit! Cei doi au mărturisit când a avut loc momentul și cum arată inelul. ”Pe inel erau gravate niște versuri în franceză”

Anghel Damian și Theo Rose au surprins România, atunci când și-au oficializat relația. Din povestea de iubire a celor doi a ieșit și un copil minunat, pe nume Sasha Ioan.

Citește și Cât de mult a crescut Sasha, fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian. Băiețelul are deja 9 luni / FOTO

Celebrul cuplu a fost invitat în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar, acolo unde au dezvăluit cele mai intime momente, vorbind despre provocările prin care trec în fiecare zi de când au devenit părinți, dar și despre cât de numeroasă și-ar dori să fie, la un moment dat, familia lor.

La doar 26 de ani, artista este cunoscută de o țară întreagă, iar acum, și Anghel Damian. Regizorul era cunoscut și înainte, dar Theo Rose a atras atenția asupra acestuia.

Îndrăgită artistă și-a deschis sufletul în fața lui Mihai Morar și a povestit ce a făcut-o să se îndrăgostească de Anghel Damian.

„M-a lovit din prima fulgerul asta, am simțit o admirație, a fost pentru prima dată când am văzut un bărbat tânăr, da’ bărbat! Era cu totul superior. Fără să se dea așa, fără să vrea să fie așa.

Faptul că era foarte elegant, foarte cald totodată, m-a tratat așa cum mi-aș fi dorit dintotdeauna să fiu tratată! Eu simt că am crescut enorm de când sunt cu el, simt că sunt pe drumul cel bun, sunt în siguranță, în viața mea, în casa mea, în corpul meu!”, a declarat Theo Rose, vizibil emoționată.

Tânăra artistă a mai povestit că de când a devenit mamă se gândește să își adune gândurile într-un jurnal.

„Eu scriu într-un jurnal pentru Sasha și acolo și transcriu conversațiile noastre, pentru că probabil că se vor pierde toate astea. Sunt niște lucruri extraordinare, nu-mi vine să cred când le recitesc și am nevoie să le recitesc, pentru că mă reîndrăgostesc și mai mult.

A fost minunat și s-au spus niște lucruri pe care eu nu mă vedeam spunându-le vreodată, nu mi se părea că sunt genul”, a povestit Theo Rose, iar iubitul ei a completat-o: „Ne-am împărțit responsabilitățile. Ea este cu jurnalul, eu o să fac un film. O să-i fac lui Sasha un film, o poveste”, a spus și Anghel Damian.

Printre altele, Theo Rose a declarat că își doresc o familie numeroasă, cu mulți copii.

„Ba da, am în mesaje, eu i-am transcris lui Sasha chiar zilele trecute. Anghel a zis la un moment dat că cinci, că formula noastră va fi de cinci, adică trei copii și noi doi. Și i-am scris acolo lui Sasha: Mamă, dacă mai ai doi frați, să știi că s-a împlinit profeția lui taică-tu”, a mai mărturisit Theo Rose, la Fain&Simplu.

Theo Rose a fost cerută de Anghel Damian cu un inel deosebit

Theo și Anghel Damian au spus și că nu se grăbesc să organizeze nunta, pentru că prioritățile sunt altele. De aproape trei ani, aceștia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, așa cum nu s-ar fi gândit nimeni.

„Eu îmi doresc, pentru început, o chestie extrem de restrânsă. Nu vreau să fie o petrecere cu 500 de invitați. Poate pe viitor mi-aș dori să fie și asta, dar înainte trebuie sa fie un moment de intimitate, după care, cumva, poți să împărtășești și bucuria cu lumea.

Dar sunt două lucruri distincte, nu pot fi făcute în același timp. Organizarea unui eveniment presupune o cu totul altă stare emoțională față de un moment în care îți declari iubirea față de cineva și te legi pe viață”, a completat și Anghel Damian în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

Mai mult decât atât, cântăreața a povestit și cum Anghel Damian a cerut-o de soție, dar și cum arată inelul pe care i l-a oferit regizorul, în urmă cu ceva timp.

Pe lângă cele menționate anterior, cei doi au declarat că nimeni nu a știut că s-au logodit.

Citește și Probleme de sănătate pentru fiul lui Theo Rose. Diagnostic teribil pus de medici: „Ţi se rupe inima!”

„Anghel mi-a făcut un cadou care pentru mine înseamnă mult și a venit într-un gest de ziua noastră, că noi ne serbăm la câteva ore distanță, un inel lat, pe care erau gravate niște versuri în limba franceză.  Era însoțit de o cerere de a ne petrece restul vieții împreună”, a afirmat Theo Rose, completată de Anghel: „Era un poem în franceză”.

Tot atunci, artista a subliniat faptul că a acceptat cererea lui Anghel Damian.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?