Thomas, un turist german, a venit special la Bucureşti pentru a savura micii din Obor: „Am stat 45 de minute la coadă”

Un youtuber german, Thomas Wiede, a postat un videoclip în care îşi spune părerea sinceră despre Capitala României, unde a petrecut un weekend. Turistul a vizitat obiectivele principale, Palatul Parlamentului, Calea Victoriei şi Centrul Vechi, dar nu a ratat faimoşii mici din Piaţa Obor.
Filip Stan
26 mai 2024, 09:11
Thomas, un turist german, a venit special la Bucureşti pentru a savura micii din Obor:

Un turist german care a ajuns în București a rămas uimit de frumuseţile capitalei noastre. Thomas postează adesea despre călătoriile sale pe canalul lui de Youtube, unde a strâns peste 11.000 de abonaţi. Bărbatul a vizitat timp de un weekend Bucureştiul, iar impresiile lui la final au fost neaşteptate. Videoclipul are peste zeci de mii de vizualizări şi reacţii pozitive din partea românilor.

Thomas Wiede  a stat doar câteva zile în București, unde a petrecut ore bune pe străzile orașului. A admirat Centrul Istoric și Palatul Parlamentului.

România văzută prin ochii unei jamaicane: ”Felul în care presa din Marea Britanie îi descrie pe cetățenii români este absolut dezgustător și deloc adevărat”

A rămas plăcut impresionat de clădirea care, conform World Records Academy, este a treia cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil ca suprafață din lume. Simbol al democrației, spațiul adăpostește birourile politicienilor.

„E o clădire enormă, nu am mai văzut așa ceva până acum”, a spus Thomas Wiede în filmarea de pe Youtube, scrie adevarul.ro. Clipul a adunat până la ora actuală a adunat mai bine de 23.000 de vizualizări și foarte multe comentarii.

Ce i-a mai plăcut turistului din Germania în Capitală

Tânărul a ajuns să exploreze cafenenele și clădirile vechi din oraș. Nu a putut trece cu vederea Piața Obor, renumită peste hotare pentru celebrii mici cu muștar. Foarte mulți călători ”bifează” această delicatesă.

„Am avut plăcuta surpriză să descopăr în București multe cafenele bune. Mi-au plăcut mult și restaurantele cochete din mai multe clădiri vechi ale capitalei României. Am stat 45 de minute la o coadă de sute de persoane ca să gust faimoșii mici din Obor.

Un turist american s-a îndrăgostit de România. I-a plăcut foarte mult prima vizită, așa că s-a mai întors de trei ori: „Cea mai subestimată țară din Europa”

Nu îmi vine să cred ce populari sunt. Însă a meritat coada, micii sunt delicioși, iar berea e mai ieftină ca în Germania”, a mai spus turistul german. În drumul său prin București a admirat și pasajul Macca-Villacrosse.

Mai mult decât atât, a avut numai cuvinte de laudă și aprecieri pentru acest pasaj care are un farmec deosebit. S-a declarat mulțumit de experiența pe care a trăit-o în București, unde a fost în vizită la un prieten.

„Nu îmi vine să cred cât de subestimat este Bucureștiul. E un oraș uimitor și ar trebui să fie vizitat de cât mai mulți turiști din Europa de Vest și de pe alte continente”, a completat Thomas Wiede despre sejurul său.

Citeşte şi

Româncă stabilită în America, oripilată de modul de alimentație al americanilor: „Pâinea are 20-30 de ingrediente. Am păstrat o pâine timp de o lună și nu s-a stricat, era moale și proaspătă”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Pensionarii care vor PLĂTI MAI MULT. A intrat în vigoare la 1 iulie
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Vestea momentului despre Facebook. Se întâmplă doar în UE
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Nu e iluzie optică! Ce și-a construit în balconul apartamentului acest bărbat din Cluj-Napoca
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Medicii au CONFIRMAT! Ce se intampla cu Joe Biden in aceste momente
Capital.ro
Interdicție pe STRĂZILE din România. Șoferii sunt ARESTAȚI pentru 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Președintele Joe Biden, diagnosticat cu Covid, își întrerupe campania electorală
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'