Tinereţe fără bătrâneţe. Ce să mănânci ca să-ţi păstrezi tinereţea

Cine nu-şi doreşte să trăiască tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte? Adevărul este că nimeni nu întinereşte odată cu trecerea anilor. Însă ceea ce mănânci te poate ajuta să arăţi mai tânăr decât vârsta din buletin. Iar natura ofera nutrienţi care ajută sănătatea pielii şi îţi oferă o înfăţişare tinerească. Tinereţea fără bătrâneţe nu este numai o chestie de sănătate a pielii ci reflectă starea de sănătate generală.
Romania TV
07 sept. 2014, 20:42
Tinereţe fără bătrâneţe. Ce să mănânci ca să-ţi păstrezi tinereţea

Dieta poate fi un adevarat ajutor din acest punct de vedere, insa are rezultatele scontate numai atunci cand este combinat cu sport si asoptarea unui stil de viata corespunzator. Iata ce sa mananci ca sa nu imbatranesti.

1. Morcovi

Exista studii care sugereaza ca beta carotenul care se gaseste in morcovi si in alte legume portocalii reduce efectele negative ale soarelui asupra pielii. Totusi, nu te culca pe o ureche si nu considera morcovii substitut pentru cremele antisolare.

2. Quinoa

Este important ca in dieta sa ai un nivel optim de fibre astfel incat sa fie asigurata sanatatea tractului intestinal si a scadea riscul de a te confrunta cu un nivel ridicat al colesterolului. Poti obtine toate acestea daca consumi cereale integrale, orez, paine integrala etc. Si quinoa poate fi o alegere din acest punct de vedere. Este recomandata in special veganilor datorita faptului ca este o sursa excelenta de proteina, care este vitala pentru sanatatea pielii.

3. Smoothie de fructe

Un mix de fructe intr-un smoothie iti poate oferi o multime de nutrienti si minerale necesare unei infatisari tineresti. Multitudinea de antioxidanti rezultati din combinarea a 2-3 tipuri diferite de fructe poate stimula contractarea si relaxarea nevilor ceea ce va avea ca efect reducerea inflamatiilor pielii precum si irigarea ei si, prin urmare, eliminarea ridurilor.

4. Nuci, alune si seminte

O mana de alune/nuci in timpul zilei sau cateva seminte de floarea soarelui in iaurtul de dimineata iti pot proteja pielea. Asta se intampla datorita acizilor grasi din alune/nuci de care au nevoile celulele pielii si ale organismului in general.

5. Apa

Este foarte important pentru sanatatea organismului sa ramai hidratat. Apa este esentiala atat pentru elasticitatea pielii cat si pentru alte aspecte ale sanatatii, inclusiv pentru functionarea corespunzatoare a organismului asa ca nu uita sa bei suficiente lichide.

6. Uleiul de peste

Uleiul de peste (ton, somon, macrou) te poate ajuta sa pari mai tanar. El contine omega 3 care este esential pentru intreaga sanatate a organismului pe termen lung.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'