Tolea Ciumac, adevărul despre momentul în care a vrut să-l bage în tomberon pe Dan Diaconescu: „Ești jigodie și o să te pedepsesc”

Tolea Ciumac a recunoscut de ce a vrut să îl bage în tomberon pe Dan Diaconescu, în direct, moment despre care s-a crezut multă vreme că ar fi fost regizat.
Bianca Bocioacă
29 iun. 2024, 10:24
Tolea Ciumac, adevărul despre momentul în care a vrut să-l bage în tomberon pe Dan Diaconescu: „Ești jigodie și o să te pedepsesc”
De ce a vrut Tolea Ciumac să îl bage pe Dan Diaconescu în tomberon

Tolea Ciumac, luptător de K-1, cunoscut în ring sub numele de „Ursul Siberian”, a vorbit despre familie, despre evenimentele din viața sa, dar și despre două momente critice din viața sa: când a fost închis pentru tentativă de omor și momentul în care l-a băgat pe Dan Diaconescu în tomberon.

Tolea Ciumac a rămas în istoria televiziunii, când, în emisiunea lui Dan Diaconescu, într-un acces de furie, a încercat să îl arunce pe moderator, la propriu, la gunoi. Multă lume a crezut că momentul a fost regizat, dar Tolea a dezvăluit adevărul.

„Eu, înainte când apăruse show-ul lui, i-am spus că nu vreau să apar la televizor cu prostii. I-am zis să mă lase în pace, să își facă programul cu Magda.

El mi-a zis că nu mă lasă în pace, că lumea mă cere. I-am zis că dacă vrea să facem show, să îmi dea bani și facem show. A zis că nu îmi dă bani. Ești jigodie înseamnă și o să te pedepsesc. Dacă mă duceam și îl băteam în direct, că îmi era simplu, acum așa aș face dacă s-ar repeta istoria, cu toată înțelepciunea mea. Ce rău aș face? M-aș duce și i-aș da două palme, i-aș arunca toate aparatele pe geam și pe el din urmă. Atunci nu am făcut așa, pentru că nu am vrut să îi întăresc spusele. El voia să demonstreze că eu sunt o persoană violentă, agresivă.

Eu am vrut să îi arăt că îi asociez imaginea lui cu un gunoi. Am vrut să îi dau o lecție cu tomberonul. A încercat el să o dreagă, să facă că chipurile a fost pentru rating. Eu și el știm că e adevărat. Singurul meu regret în viața mea pe care îl am este că nu am reușit să îl bag în tomberonul ăla. Dacă reușeam, așa de împlinit m-aș fi simțit. Am vrut să îl dau în cap, dar nu e sportiv și își rupea coloana. După mi-am schimbat ideea, nu trebuia operatorii lui să tragă tomberonul și așa nu cred că își luau salariu mare”, a declarat Tolea Ciumac, în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Citește și: Ce intervenție estetică are Carmen Tănase. Actrița s-a schimbat total. ”Mă simt bine cu mine”

Povestea de viață a lui Tolea Ciumac

Tolea Ciumac are o poveste de viață desprinsă din filme. Acesta a povestit de ce a împușcat trei persoane și cum a fost experiența sa la închisoare, atunci când a fost condamnat pentru tentativă de omor.

„Da, dar împușcat… mi-am apărat viața. Nu am împușcat că am vrut eu. Mi-a aruncat o sticlă de cocktail Molotov pe geam. Mi-a căzut în brațe. Ma gândesc, dacă ea exploda, în pădure apă nu e. Oameni, nu-i niciunul cu dorința de a mă salva. Toți voiau să mă ardă, nu să mă salveze. M-au băgat la Codlea, doi inși stăteau la ușă la celulă și se uitau din 5 în 5 minute pe vizor să vadă dacă nu m-am spânzurat sau dacă nu mi-am luat zilele. Stăteam în lanțuri în celulă. Lanțuri la picioare și cătușe”, a mai povestit Tolea.

Citește și: Alex Velea, anunț surprinzător după 11 ani de relație cu Antonia. ”Monotonia duce la despărțire”

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
Subiecte Română Bacalaureat 2024. Ce le-a picat elevilor la real și uman la BAC 2024. Eseu despre o nuvelă studiată la subiectul III. Update
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor a părăsit această lume: „Noapte bună, dulce Prinț”
Playtech.ro
AVEM SUBIECTELE la BAC 2024 la limba română! Ce le-a picat elevilor la subiectul III
DailyBusiness
Ofertele zilei la Kaufland! Prețuri extrem de mici în perioada 1-2 iulie!
Adevarul
Era Macron ia sfârșit. Ce înseamnă rezultatul alegerilor legislative pentru politica din Franța
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Babs, adevărul despre despărțirea de Dorian Popa: Ne-am pierdut noi doi, ca oameni
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
BAC 2024 | Rezolvarea subiectelor la limba română de la Bacalaureat. Unde au greșit majoritatea elevilor
Playsport.ro
BREAKING NEWS: Canalul care transmitea meciurile din Liga 1 s-a ÎNCHIS ASTĂZI!
kanald.ro
Mai mulți turiști români au fost evacuați din regiunea Izmir-Kușadasi, în urma incendiilor de vegetație. Anunțul de ultimă oră făcut de MAE!
Capital.ro
Șoferii pe motorină sau benzină, TAXAŢI în plus. Decizie în România de luni, 1 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Mircea Geoană reacționează la acuzațiile de plagiat în teza de doctorat
MediaFlux
OAMENII din SPATELE AMBALAJELOR! Povești de viață cu adevărat EMOȚIONANTE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?