TOP 10 fantezii SEXUALE ale femeilor

Femeilor le vine destul de greu să recunoască faptul că şi ele au fantezii sexuale, de teamă să nu fie considerate neserioase de cei din jur. Şi ele au însă visele lor, unele dintre ele poate chiar mai îndrăzneţe decât ale bărbaţilor pe care îi critică mai mereu pentru că le fuge gândul doar la sex.
Romania TV
08 sept. 2012, 07:57
TOP 10 fantezii SEXUALE ale femeilor

Chiar dacă pot pretinde că nu au fantezii sexuale, femeile sunt cu siguranţă experte în acest domeniu. Iar minţile lor sunt mai obraznice decât ar crede unii şi zboară de la sex în trei (cel puţin) la fetişuri şi …

Iată mai jos un TOP 10 al fanteziilor sexuale feminine:

1. Să domine un bărbat

Femeile adoră bărbaţii puternici fizic şi psihic, care le ridică dintr-o dată de la pământ şi le poartă pe braţe. Mai ales dacă, atenţie!, pot ajunge în postura de a domina asemenea masculi feroce în dormitor. Nimic nu le incită mai mult pe femei decât să aibă la picioare, efectiv, un bărbat puternic, care să le venereze corpul şi să le cerşească atenţia.

2. Să fie dominate de un bărbat

Se pare că femeia modernă şi independentă preferă bărbaţi care îşi folosesc la maximum testosteronul, în vremuri în care metrosexualii se întâlnesc pe toate drumurile. Femeile au ajuns să tânjească după bărbaţi care să le imobilizeze pe pat şi să le desfacă picioarele cu genunchiul, să le tragă de păr sau să le muşte de umăr. Vor să fie „posedate” în dormitor, pentru ca odată consumat actul sexual să se revină la egalitatea de drepturi.

3. Fantezia profesor/elevă

Femeile adoră ideea de a se îmbrăca în uniforme de şcolăriţe şi să defileze prin faţa unui bărbat pentru a-l excita. Unele chiar întind coarda până într-acolo unde sunt puse de bărbat pe genunchi şi plesnite la fund, ca nişte eleve neascultătoare. Apropo, plesnitul este una dintre metodele cele mai sigure de a excita o femeie şi de a asigura reuşita unei partide de sex.

4. Sex cu un necunoscut

Cele mai multe femei visează ca, măcar o dată în viaţă, să facă sex cu un bărbat de care nu le leagă absolut nimic şi pe care nu-l vor mai întâlni niciodată după aceea. Imaginea unui mascul fierbinte care o „agaţă” într-un local şi o duce în camera sa pentru o noapte nebună creşte libidoul oricărei femei, însă puţine pun vreodată în practică această fantezie.

5. Menage-a-trois cu o altă femeie

Este o fantezie destul de comună, care nu ar trebui să-i bucure însă pe bărbaţi. Singurul lor avantaj este acela că se vor bucura de imaginea a două femei angrenate în jocurile iubirii, deoarece scenariul din mintea iubitei nu implică prea multă „acţiune” pentru el. Asta pentru că niciunei femei nu i-ar plăcea să-şi vadă iubitul „jucându-se” cu o alta chiar în faţa ochilor ei.

CITEŞTE ŞI: Vedetele şi ciudăţeniile lor sexuale

6. Menage-a-trois cu doi bărbaţi

Ce poate fi mai plăcut decât să ai un bărbat care ştie să te ducă pe culmile plăcerii? Ei bine, doi bărbaţi care să facă asta în acelaşi timp. Aceasta este una dintre cele mai comune fantezii ale femeilor, chiar dacă multora le este prea ruşine să recunoască. Scenariul prevede multă „acţiune” pentru femeie şi exclude posibilitatea ca partenerii să fie altfel decât heterosexuali.

7. Voyeurism

Femeilor le place ideea de a privi alte persoane când fac sex la fel de mult ca bărbaţilor. Motivele sunt aceleaşi: este erotic, excitant şi oarecum tabu. În fanteyiile lor, femeile îşi imaginează de obicei că trag cu ochiul la scene fierbinţi din dormitorul vecinilor, că se surprind spionând un cuplu care îşi face de cap în parc sau chiar că asistă de pe margine la o orgie. Ideea de a privi le permite femeilor să fie „obraznice” fără să îşi murdărească mâinile, să spunem aşa.

8. Sex fără consimţământ

Această fantezie este foarte populară printre femei. Fiecare visează măcar o dată să fie luată pe sus de un bărbat care o duce în dormitor, îi rupe hainele şi îşi satisface poftele carnale cu ea, chiar împotriva voinţei sale. Psihologii cred că acest tip de fantezie satisface nevoia femeilor de sex sălbatic, „murdar”, dar exclude sentimentul de vinovăţie sau de jenă care ar urma unei asemenea partide.

9. Exhibiţionism

S-ar putea să strâmbe din nas dacă îi ceri un număr privat de striptease pe care ai dori chiar să-l filmezi, dar în mintea ei s-a gândit cel puţin o dată la acest scenariu. Evident, fantezia este foarte incitantă, dar punerea ei în aplicare se loveşte de mai multe impedimente. Dacă nu este suficient de sexy, dacă nu se mişcă destul de provocator… Cu siguranţă nu ar vrea ca stângăcia ei să fie înregistrată pe o cameră video.
Un alt scenariu care implică exhibiţionism este acela că face sex în public cu un bărbat, în timp ce alţii privesc. Evident, această fantezie are foarte mici şanse să devină realitate.

10. Striptease

Această fantezie este legată de precedenta într-o oarecare măsură. Cele mai multe femei îşi imaginează că le oferă iubiţilor lor un număr de striptease, deoarece ideea de a-şi vedea partenerii excitaţi la maximum şi tânjind după ele le face să se simtă în al nouălea cer. După striptease ar putea urma şi un dans în poală, care le întăreşte ideea de control total asupra situaţiei.

Spynews
Obiectul cu care a fost înmormântată prințesa Diana. Avea o semnificație specială pentru ea
Bzi.ro
Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie! Cum se păstrează focoasa brunetă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Cine deține, de fapt, lanțul de farmacii Tei din București. Puțini români știu cine se află în spatele mega-afacerii
Capital.ro
Se schimbă buletinele. Tot ce e emis înainte de 1 ianuarie 2024 nu se mai folosește
Playtech.ro
„E prima oară când dau Like la un WC”. Un bărbat și-a făcut toaletă în fundul curții, apoi a...
DailyBusiness
Vestea cea mare pentru toamna 2024. Apare un nou tip de program „Rabla” pentru români
Adevarul
Valoarea de la care o casă sau o maşină devine bun de lux şi se plăteşte impozit în plus. Data limită pentru Formularul 216
Spynews
Irinel Columbeanu, abandonat în azil! Afaceristul ar fi fost părăsit de prietenii lui și trece prin clipe grele
Spynews
Dulce împăcare! Dana Roba este din nou împreună cu Beniamin! Nu au rezistat prea mult timp unul fără celălalt / FOTO
Evz.ro
Fără aparate de condiționat pe fațadele clădirilor. Legea, în vigoare de la 1 ianuarie 2025
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Pensie de 100.000 de lei pe lună după recalculare. Ce meserie a avut românul care o încasează
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Sebastian, de la „Casa iubirii”, în lacrimi după cearta cu Roberta: „Nu mă simt bine, îmi este rău!”
Capital.ro
Este interzisă instalarea aparatelor de aer condiționat pe fațadele clădirilor! Se dau amenzi usturătoare.
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
stirilekanald.ro
Șocant de ce a murit de fapt Sorin Nazîru, la 16 ani! 'Paracetamol și apă rece puteam să-i dau și eu'
substantial.ro
Cercetătorul Vincent Lyne dezvăluie posibila locație a epavei zborului MH370
MediaFlux
CEA MAI MARE PENSIE după recalculare. O primește o persoană care a lucrat DOAR 18 ANI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...