Top 10 filme de Crăciun 2023. Ce poți viziona în perioada sărbătorilor de iarnă

Top 10 filme de Crăciun 2023. Dacă vrei să te relaxezi în fața televizorului și să vizionezi o peliculă de sezon, ți-am pregătit o listă numai potrivită pentru aceasă perioadă.
Alina Costache
25 dec. 2023, 16:00
Top 10 filme de Crăciun 2023. Ce poți viziona în perioada sărbătorilor de iarnă
Top 10 filme de Crăciun 2023

Top 10 filme de Crăciun 2023. Deși nu sunt neapărat cele mai noi, acestea sunt cunoscute din motive bune. Pline de comedie, romanță și surprize, aceste filme de Crăciun au să bucure pe toată lumea.

Top 10 filme de Crăciun 2023

1. Home Alone (1990)

Nu poți să te gândești la filme de Crăciun fără să-ți sară gândul la Singur Acasă! Această serie de filme începe încă din anii ‘90. Probabil că știi deja povestea, dar hai să-ți amintim despre ce este vorba.

Kevin, un copil neastâmpărat de opt ani, este lăsat din greșeală acasă de familia sa. Problema? Fix în Ajunul Crăciunului doi hoți se hotărăsc să jefuiască locuința! Kevin devine astfel apărătorul casei sale, dând drumul unui șir de întâmplări pline de umor.

Dacă ai chef de un maraton, nu uita că Singur Acasă este o întreagă serie! Deși este considerată o serie pentru copii, și cei mari iubesc filmele acestea la fel de mult. Nu degeaba este considerat un clasic film Crăciun 2023 și pentru mulți ani de acum încolo.

2. A Christmas Story (1983) – Filme de Crăciun

Continuăm cu un titlu nelipsit al anotimpului festiv, O poveste de Crăciun film. Plin de comedie și de voie bună, acesta spune o poveste cu adevărat neobișnuită.

O poveste de Crăciun film te duce în anii 1940, în familia Parker. Ralphie, un băiat de 9 ani își dorește un singur lucru de Crăciun: o armă BB tip Red Ryder Range 200. Desigur, nimeni nu este de acord. Dar cine sunt ei să-l oprească pe Ralphie din a-și îndeplini visul și a prinde răufăcătorii?

3. The Polar Express (2004)

Acest film de Crăciun online te va duce într-o excursie inedită la Polul Nord! Pelicula urmărește un băiat care pleacă într-o aventură magică cu Expresul Polar, în care învață despre prietenie, curaj și spiritul sărbătorilor.

Acest film fantastic este potrivit pentru toată familia, iar în aproape 20 de ani a reușit să-și câștige o bună reputație. Mai mult, este primul film în care toate părțile au fost filmate și editate în mod digital! Expersul Polar are un loc în Cartea Recordurilor fix pentru acest lucru.

4. It’s a Wonderful Life (1946)

În lista de filme clasice de Crăciun intră și acest titlu destul de vechi. Ce are atât de special? Povestea pe care o prezintă este motivantă pentru fiecare dintre noi. Acțiunea îl urmărește pe George Bailey, un om care își dorește să nu se fi născut niciodată. În Ajunul Crăciunului, el este vizitat de un înger care vine pe pământ să îi arate câte vieți a schimbat.

Acest film Crăciun clasic ne amintește că orice lucru făcut de noi, cât de mic, are un impact asupra altora. Povestea emoționantă descrisă în film captează perfect spiritul Crăciunului.

5. You’ve Got Mail (1998)

Deși nu este neapărat un film de Crăciun, unele dintre cele mai importante scene ale filmului au loc de sărbători. You’ve Got Mail este o comedie romantică ingenioasă despre patronul unui lanț uriaș de librării și rivala lui, deținătoarea unei mici librării pentru copii.

Aceștia se urăsc în realitate, dar sunt foarte buni prieteni în mediul online. Desigur, fără să știe adevărul unul despre celălalt.

Citește și: Filmele anului 2024. Ce producții vor putea vedea românii la cinema anul viitor

6. The Christmas Chronicles (2018)

Cronicile Crăciunului este o apariție recentă cu o idee inedită. Pe scurt, doi frați accidentează din greșeală sania Moșului, deci trebuie să repare o repare cât mai repede ca să salveze noaptea magică. Ajutorul lor? Nimeni altul decât Sf. Nicolae!

7. A Boy Called Christmas (2021)

Un Băiat Numit Crăciun este emoționant, reconfortant și, mai presus de toate, potrivit pentru toată familia! Lansat în 2021, acest film spune povestea fabuloasă a lui Moș Crăciun. Pe când era doar un băiețel, acesta pornește împreună cu prietenii săi, un ren și un șoricel într-o aventură. Motivul?

Băiatul numit Crăciun își caută tatăl, plecat într-o expediție. El a plecat în nord să găsească legendarul sat Elfhelm, în care locuiesc doar elfi. Iată că acum ai și un film cu Moș Crăciun care-i spune povestea de dinainte să ajungă ”Moș”!

8. Love, actually (2003)

Comedia romantică spune povestea a câtorva cupluri și pățaniilor lor din timpul sărbătorilor. Deși poveștile nu par să aibă legătură una cu alta, ai să vezi că la final totul se leagă. Love, actually este mai mult o antologie de povești și filme de Crăciun online.

Actiunea are loc în Londra, în Marea Britanie, deci este numai bun pentru iubitorii de accente englezești și, desigur, de puțin umor specific. Dacă erai în căutarea unui film de Crăciun care să-ți încălzească și inima, acesta ar putea fi alegerea potrivită!

9. How the Grinch Stole Christmas (2000)

Nicio listă cu filme de Crăciun nu e completă fără Grinch! Filmul de aproape 2 ore este iubit atât de copii, cât și de adulți. Veți afla împreună povestea morocănosului personaj Grinch, care plănuiește să distrugă Crăciunul pentru vecinii lui din Whoville. Totuși, un personaj neașteptat ar putea să-i schimbe planurile.

10. The Holiday (2006)

”Vacanța” este un film care intră în categoria comediilor romantice. Dulcegăriile sunt la ele acasă, iar acțiunea este într-un fel familiară, fără să te țină prea mult în suspans. Acesta spune povestea Amandei, o jurnalistă londoneză, care încearcă să scape de problemele din dragoste. Soluția? Să facă schimb de locuințe pe perioada sărbătorilor o femeie din Statele Unite, Iris.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?