Top 4 zodii ocrotite de divinitate în vara lui 2023. Le așteaptă doar lucruri minunate 

În vara anului 2023, 4 zodii vor fi ajutate de divinitate. Pentru ele se anunță numai lucruri minunate. Citește în continuare și află dacă te numeri printre semnele zodiacale vizate de astre.
Irina Dumitrescu
11 iun. 2023, 23:11
Top 4 zodii ocrotite de divinitate în vara lui 2023. Le așteaptă doar lucruri minunate 

Top 4 zodii ocrotite de divinitate în vara 2023. Pentru următoarele 4 zodii, vara anului 2023 vine cu numeroase surprize pe toate planurile. Chiar dacă unele au avut parte de anumite greutăți, totul va merge bine pentru ele de acum încolo.

Săgetător
Acești nativi vor avea parte de lucruri bune în perioada următoare. Sunt șanse mari să apară o oportunitate inedită la locul de muncă și să dea lovitura cu ideile pe care le au de ceva timp. Se anunță câștiguri mari pentru ei. Totodată, norocul va fi de partea lor și în plan personal. Totul merge bine în viața sentimentală, iar cei care nu au o relație vor întâlni pe cineva atunci când se așteaptă cel mai puțin.

Eveniment special: AMOR, asteroidul iubirii, e în Berbec. 13 iunie – 24 august 2023 şi 30 ianuarie – 21 aprilie 2024. Ce trebuie să știe toate zodiile!

Gemeni
Gemenii pun în practică niște planuri pe care le au de ceva timp și au mare succes cu ele. Se anunță multe surprize pentru ei în plan profesional, inclusiv o ofertă pe care nu ar trebui să o refuze, mai ales că le-ar aduce mulți bani.

Au ocazia să facă o călătorie alături de cineva drag și se vor bucura din plin de tot ce le oferă viața în această vară. Încearcă lucruri noi, se implică în diverse activități și au mult de câștigat.

Scorpion
Nativii Scorpion au avut parte de obstacole în ultima perioadă, dar în această vară își vor lua revanșa. Apar numeroase oportunități pentru ei și nu au de gând să le rateze, mai ales că ar putea avea șansa vieții lor în plan profesional.

Citeşte şi: Care sunt cele mai sincere zodii. Nu renunță la această valoare în nicio situație

Sunt sprijiniți de persoane importante din viața lor și reușesc să facă tot ce își propun. Vor face niște schimbări pe care și le doreau de mult timp. Lucrurile merg bine pentru ei din toate punctele de vedete.

Leu
Leii vor avea și ei o perioadă foarte bună, sunt ocrotiţi de divinitate. Se implică în noi proiecte profesionale, care le aduc câștiguri mult mai mari decât cele din prezent. E ocazia perfectă să facă un salt uriaș în carieră și să facă o schimbare, dacă își doresc acest lucru.

De asemenea, sunt norocoși și din punct de vedere amoros. Sunt șanse mari să cunoască o persoană cu care sunt pe aceeași lungime de undă și vor începe o relație la care visează de mult timp.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Activiștii obțin suspendarea ordinului de împușcare a ursului agresor din Trento
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!