TOP 5 ZODII chinezeşti care încep săptămâna 8-14 iulie 2024 cu karma pozitivă

Acționează din dragoste și din suflet, dar știi când să te retragi și lasă-l pe celălalt să te întâlnească la jumătatea drumului. Aceasta este energia și tema din jurul dragostei în această săptămână.
Alina Costache
07 iul. 2024, 12:07
TOP 5 ZODII chinezeşti care încep săptămâna 8-14 iulie 2024 cu karma pozitivă

În perioada 8-14 iulie 2024, cinci zodii chinezeşti vor fi cele mai norocoase dintre toate cele îndrăgostite. Ni se reamintește să nu luăm niciodată dragostea de bună. Legăturile de familie nu vor conta, nici atracția fizică, dacă dragostea nu este cultivată, iar complezența distruge ceea ce a fost cândva adevărat și frumos.

În schimb, fii prezent și știi că tu și partenerul tău puteti să vă alegeți unul pe celălalt în fiecare zi prin acțiunile și grija voastră. Vor fi momente de banalitate în amestec, alături de momente de mare plăcere, dar linia de bază trebuie să fie întotdeauna cea a iubirii. Așa îți vei debloca norocul în dragoste.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Bivol

Bivol, norocul tău în dragoste săptămâna aceasta este foarte dulce! Dacă ești singur, ai mai multe opțiuni în cale decât îți dai seama acum. Doar asigura-te că te scoati mai mult din zona de confort și socializezi, astfel încât să poti permite acestui noroc să se prelingă. Nici măcar nu trebuie să socializezi cu intenția directă de a găsi pe cineva de întâlnire. Acest noroc va străluci chiar și în situații neobișnuite în care nu s-ar gândi să caute romantism.

Previziuni rune săptămâna 8-14 iulie 2024. URUZ vine cu schimbări pentru TAUR, BERKANA indică succes pentru RAC

Dacă ești într-o relație, norocul tău în dragoste în această săptămână este intuitiv. Ai încredere în instinctul tău când vine vorba de partenerul tău și cum îți poți întări relația. Vei fi plăcut surprins când instinctele tale se vor dovedi a fi solide și adevărate.

TOP 5 ZODII chinezeşti care încep săptămâna 8-14 iulie 2024 cu karma pozitivă: Câinele şi Mistreţul primesc veşti bune

Câine

Câine, norocul tău în dragoste săptămâna aceasta are o senzație îndrăzneață. Esti încurajat să renunți la poverile inutile pe care le porți în inima ta și să iti permiti să te deschizi încă o dată către iubire. Indiferent dacă ești singur sau într-o relație, acest mesaj se va aplica în mod egal și în cazul tău. Lucrul cu un terapeut te poate ajuta să dezlegi unele dintre noduri și să înțelegi că cineva care te maltratează nu iti face probleme tie, ci face întotdeauna probleme.

De asemenea, esti încurajat să practici îngrijirea de sine și să te implici în alte activități care iti aduc bucurie, fie că esti singur sau cu partenerul și/sau prietenii. Norocul tău va înflori atunci când vei căuta în mod activ fericirea pentru tine și pacea pentru sufletul tău.

Mistreț

Mistreț, norocul tău în dragoste săptămâna aceasta are o senzație solidă. Dacă ești singur, ești încurajat să nu te orbi de steaguri roșii pe care le observi la persoanele cu care te întâlnești. Ai încredere în primul instinct pentru că norocul este aici pentru a te potrivi cu cel care ți se potrivește. Dar nu te poate ajuta dacă alegi intenționat calea care te îndepărtează de acest noroc.

Zodiac chinezesc 8-14 iulie 2024. Universul îţi restricţioneaza oportunităţile, se termină banii cash

Dacă ești într-o relație, ești încurajat să te gândești mai holistic la viața ta amoroasă cu partenerul tău. Ce vă va face pe amândoi fericiți fără a fi nevoie de compromisuri nesănătoase care vă vor ciupi înăuntru până când veți fierbe de furie și resentimente? Aceasta este cheia norocului tău săptămâna aceasta în dragoste. Uneori, este conștientizarea că s-ar putea să fii cu cineva care nu este pentru tine, iar alteori, este o recunoaștere că ai ales corect pentru că sunt 100% în asta cu tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Gara din România care a fost scoasă la licitație. S-a vândut pe o sumă ridicolă, spre disperarea navetiștilor
Capital.ro
S-a dat ordin LA GRANIȚA cu România. Au primit interzis chiar astăzi, 7 IULIE
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Pericol uriaș în parcurile de distracții de pe litoral! ANPC a luat imediat măsuri
Adevarul
Corina Cușa, profesoară: „A apărut un fenomen periculos în timpul vacanței mari: inactivitatea, ca formă de ocupare a timpului liber“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Marele regret al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a spus tot
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Suma incredibilă pe care trebuie s-o scoți din buzunar pentru un șezlong pe litoralul românesc! Românii sunt revoltați: „Pentru cei care se plâng că sunt scumpe șezlongurile în Grecia”
Capital.ro
Decizie pentru cei care au aceste modele de TELEVIZOARE. Intră în vigoare chiar din luna AUGUST
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Recomandările salvamontiștilor pentru turiști în timpul furtunilor pe munte
MediaFlux
VINE CRIZA! Va fi mai RĂU CA ÎN 2008
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!