Top 6 lucruri pe care nicio femeie nu trebuie să le accepte de la iubitul ei

Femeile sunt adevarate maestre in a le gasi scuze partenerilor lor. Insa, exista anumite lucruri pe care nicio femei nu ar trebui sa le accepte de la iubitul ei.
Romania TV
22 mart. 2014, 08:58
Top 6 lucruri pe care nicio femeie nu trebuie să le accepte de la iubitul ei

“Nu a ajuns pentru ca este foarte ocupat la munca” sau “Este doar o colega de serviciu” suna cunoscut multora dintre femei, caci le folosesc adesea pentru a scuza ceva ce ar putea fi reprobabil din comportamentul partenerilor lor. Exista insa anumite gesturi, actiuni care nu ar trebui trecute cu vederea si puse sub protectia scuzelor, caci ele nu fac altceva decat sa ridice semnale de alarma cu privire la profunzimea si sinceritatea care exista (sau nu) in relatia de cuplu.

Inacceptabil 1: isi pazeste telefonul de parca ar contine secrete de stat

Telefonul mobil este, intr-adevar, un obiect personal si niciunuia dintre noi nu i-ar placea sa-i fie invadat acest “spatiu digital intim”. Din acest motiv, daca vrei sa verifici ceva pe telefonul partenerului (starea vremii sau sa cauti o adresa), trebuie sa ceri intotdeauna voie. Insa, in momentul in care el se comporta de parca mobilul sau ar contine secrete de stat, si-l blocheaza de fiecare data cand este lasat la vedere, codul evident ca nu ti-l spune, nu si-l pune pe masa, ci mai mereu intr-un buzunar bine ascuns si si-l mai si ia la baie cu el cand are vreo nevoie este clar ca tu, ca iubita lui, nu trebuie sa afli ceva! Ori este un “securist”, ori iti ascunde ceva. Nicio femeie nu ar trebuie sa accepte aceasta secretomanie exagerata din parte iubitului ei.

Inacceptabil 2: Sunteti impreuna de mai bine de sase luni si nu i-ai cunoscut nicio ruda

Doar in cazul in care toate rudele lui sunt plecate din oras sau poate sunt chiar in strainatate este acceptabil ca partenera care ti-e alaturi de mai bine de sase luni sa nu-ti cunoasca niciun membru al familiei. O astfel de interactiune este aproape imposibil de evitat daca rudele (surori, frati, veri, verisoare, poate chiar parinti) locuiesc in acelasi oras cu voi. Daca totusi nu a avut loc nicio intalnire de acest gen, fie ea si pe fuga sau pur intamplatoare, inseamna ca el evita intentionat ca iubita lui sa-i cunoasca membri ai familiei. In momentul in care o relatie merge bine, barbatul o sa-i permita iubitei sale sa-i patrunda in viata, din mai multe aspecte: de la cunoasterea prietenilor la cea a catorva rude mai apropiate. Daca cei doi sunt impreuna de mai bine de sase luni, iar ea a fost privata de orice fel de intalnire cu “ai lui”, inseamna ca el o exclude intentionat dintr-o anumita zona a vietii sale.

Inacceptabil 3: el se intalneste des cu “fosta lui”

Unele finaluri de relatie permit fostilor parteneri sa pastreze legatura unul cu celalalt sub o forma ambigua de “prietenie”, fapt ce nu strica atata timp ca intalnirile nu devin saptamanale, iar conversatiile la telefon nu au loc zilnic sau o data la doua zile. Femeile sunt adesea puse in situatia in care iubitii lor inca pastreaza legatura cu fostele, fapt deranjant, dar si greu de controlat.

Pana una alta, o femeie matura, rationala si cu bun simt nu poate sa ii interzica iubitului ei sa se mai vada cu cineva, fie acel cineva chiar si fosta iubita. Poate insa sa descopere daca mai exista reminescente de iubire intre cei doi implicandu-se in intalnirile celor doi. Pana una alta, daca el sustine ca sunt doar amici, atunci nu este nimic in neregula sa vina si iubita actuala la iesirea la cafea dintre partenerul ei si fosta acestuia! Daca el cauta sa se eschiveze sau accepta si prezenta actualei iubite la intalnirea cu fosta, dar comportamentul lui este unul neobisnuit, inseamna ca la mijloc este ceva putred. Abia atunci poti, ca femeie, sa pui piciorul in prag si sa spui: “Ajunge!”

Celelalte lucruri inacceptabile, pe Lyla.ro

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Uluitor! O româncă, Maria Fumea, a supervizat finalele olimpice de gimnastică de la Paris! Ce s-a întâmplat în finala de la sol în care Bărbosu a pierdut bronzul după contestaţie
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Autoritățile au anunțat decizia: Nu au voie!
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
Va intra România în recesiune? Anunț de ultim moment
Adevarul
Impactul declarațiilor ÎPS Teodosie: Normele religioase stricte lasă urme care persistă și în viața adultă ANALIZĂ
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Cum te jefuiesc stăpânii plajelor. Turiștii nu-și cunosc drepturile
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza. Anunță o lună august ISTORICĂ în România
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Explicația surprinzătoare a clujencei care și-a închiriat apartamentul cu 8.000 de euro, pe durata festivalului UNTOLD: „Am scris un zero în plus”
Capital.ro
Codul Rutier te obligă. Amendă de până la 3.300 de lei pentru șoferii care au asta pe mașină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Mahmoud Abbas acuză Israelul de prelungirea conflictului din Gaza după asasinarea lui Ismail Haniyeh
MediaFlux
DONALD TRUMP e în PERICOL! Kamala Harris face ANUNȚUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!