Top DIETE nebuneşti în decembrie: dieta SOS, dieta cu complimente, vin şi disperare

Cand este vorba de diete, luna decembrie este plina de idei nebunesti, de ponturi care mai de care mai tacanite, care iti promit ca vei slabi instant. Asa ca astazi ti-am pregatit un top ce include cele mai nebunesti diete de decembrie, incepand de la complimente, vin si pana la disperare.
Alina Costache
03 dec. 2014, 09:28
Top DIETE nebuneşti în decembrie: dieta SOS, dieta cu complimente, vin şi disperare

Luna asta, inboxul mailului tau va fi inundat cu diete – si nici macar nu suntem in ianuarie! Unele diete sunt, de fapt, variatii ale clasicelor diete, dar altele duc excentricitatea si fantezia la un cu totul alt nivel.

Dar toate demonstreaza ca uneori oamenii fac cele mai nebunesti lucruri pentru a slabi (sau pentru a pretinde ca au slabit pentru a scrie o carte doar de dragul de a face bani din asta).

1. Dieta pe baza de complimente

Dieta complimentelor este un plan creativ care ii indruma pe soti sa le spuna sotiilor lor un compliment in fiecare zi, spunandu-le femeilor cat de slabe si de frumoase sunt (dar inainte de a-i face partenerei un compliment, barbatul trebuie sa opreasca televizorul).

In doar cateva saptamani, dupa cum promite dieta pe baza de complimente, femeile care „s-au culcat pe o ureche” si care nu au avut prea mare grija de silueta lor (sau au compensat lipsa de afectiune printr-o alimentatie bogata) vor incepe sa se antreneze, sa faca sport si sa adopte o dieta.

Shmuley Boteach de la publicatia The Jerusalem Post a scris in urma cu cativa ani un editorial in care spunea ca cea mai buna dieta este cea bazata pe complimente. El incuraja barbatii sa isi complimenteze sotiile in fiecare zi, sa le spuna cat sunt de frumoase, cat de bine arata intr-o rochie, sa observe cand si-au coafat parul.

2. Dieta SOS Disperarea

Aceasta dieta denumita sugestiv „Dieta SOS Disperarea” iti promite ca vei slabi intr-o saptamana si ca vei purta haine cu o marime mai mici, tocmai la timp pentru petrecerea de Sarbatori, fie ca este vorba de Craciun sau Revelion. De asemenea, dieta iti promite o piele mai frumoasa si ochi sclipitori si ca te vei simti mai plina de energie, dar si „toate acele lucruri pe care ti le doresti atunci cand mergi la o petrecere„.

Creatorul acestei diete asigura potentialii clienti ca aceasta a fost conceputa de catre un doctor naturist, asa ca „este perfect sigura… si a fost foarte bine gandita”. Secretul dietei „SOS Disperarea” este sa mananci „doar alimente bune si sanatoase, sa faci cateva exercitii si sa bei cateva bauturi tonice pe baza de plante pentru a-ti ajuta metabolismul sa functioneze mai bine si pentru a elimina orice urme de toxine.”

3. Dieta cu vin

Dieta cu vin nu este despre consumul oricarui tip de vin invechit, ci te invata sa fii selectiva si sa iti alegi vinurile din acele culturi de vita de vie crescute la mari altitudini, care (dupa cum pretind unii) ar avea compusi mai benefici. Ideea este sa combini vinul cu un „stil de viata sanatos” si sa ai o dieta de 1400 de calorii care include vinul, ciocolata neagra si fructele.

Profesorul Roger Corder, expert in boli cardiovasculare, a scris cartea „Dieta cu vin” bazandu-se pe anii sai de cercetare in ceea ce priveste efectele vinului asupra sanatatii. In ciuda titlului cartii sale, el nu vrea sa converteasca lumea si sa ne transforme in consumatori inraiti de vin. El spune ca oamenii ar trebui sa fie mai selectivi in privinta alcoolului pe care il beau si cheia unei sanatati mai bune sunt compusii din vinul rosu, numiti procianidine.

4. Dieta cu spray nazal

Aceasta dieta cu spray nazal promitea in 2006 ca trateaza obezitatea prin eliminarea a doua simturi: mirosul si gustul. La acea vreme, compania care lansa aceasta asa-zisa dieta avea deja un brevet pentru propriul spray nazal care, spuneau reprezentantii ei, functioneaza pentru a reduce aportul de alimente.

Insa aceasta era o declaratie de perspectiva, deoarece sprayul era in stadiu de proiect, iar testele clinice inca nu incepusera in urma cu cativa ani. In plus, dezvoltatorul trebuia sa obtina autoritatilor americane din domeniu, FDA. 

Descopera mai multe diete pe feminis.ro.

Spynews
Accident terifiant pe Autostrada Soarelui! Sunt implicate 25 de persoane, printre care şi minori. 8 mașini au fost distruse | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Câți bani ia David Popovici de la COSR pentru cele două medalii olimpice de la Paris! Update
Capital.ro
Se pună limită la plăți. Românii cu restricție la plata cu bani CASH: Risc ridicat
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
Veste minunată pentru români! SCAD ratele la creditele bancare
Adevarul
Forțele speciale ucrainene au lovit o bază rusească din Siria după întrevederea între Putin și Assad VIDEO
Spynews
Accuweather a actualizat prognoza meteo și anunță temperaturi de 40 de grade în august, în România
Spynews
Plombele dentare vor fi interzise de la 1 ianuarie 2025. Modificările anunțate de Uniunea Europeană
Evz.ro
Insecte prăjite în restaurantele de lux. Arată înfricoșător, dar clienții sunt înnebuniți după meniu
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Acest englez a comandat 4 mici la Terasa Obor din București. Cum a reacționat când a mușcat pentru prima dată dintr-unul și ce a făcut cu cele două scobitori primite
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Alertă pe Otopeni! Motivul pentru care un avion cu 153 de pasageri la bord a declarat urgență la doar câteva minute după decolare
Capital.ro
Zelenski pune capăt războiului. A făcut anunțul de pace către Rusia
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Adolescent de 17 ani acuzat de uciderea a trei fete într-un atac la o sală de dans din Southport
MediaFlux
CUTREMUR în SUA în ALEGERILE PREZIDENȚIALE! DONALD TRUMP joacă TARE!
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?