Top trei cupluri de zodii incompatibile. Ce relații sunt sortite eșecului din punct de vedere astrologic

Teoretic, fiecare semn zodiacal se poate îndrăgosti de oricare altul. Însă, conform compatibilităților din zodiac, nu orice zodii sunt potrivite să formeze un cuplu. Ce nativi sunt la un singur pas să dea foc la casă dacă sunt împreună?
Filip Stan
11 apr. 2023, 22:34
Top trei cupluri de zodii incompatibile. Ce relații sunt sortite eșecului din punct de vedere astrologic

Top trei cupluri de zodii incompatibile. Conform compatibilităților din zodiac, nu orice zodii sunt potrivite să formeze un cuplu. Ce nativi sunt la un singur pas să dea foc la casă dacă sunt împreună?

Top trei cupluri de zodii incompatibile. Iată care sunt cele mai nepotrivite din zodiac:

BERBEC și RAC

Top trei cupluri de zodii incompatibile. Berbecului îi place să se miște rapid și să valorifice romantismul în momentul prezent. Ce poate fi mai bun decât să simți acea scânteie de conexiune și să acționezi imediat? Dar asta nu prea funcționează pentru Raci, care sunt sentimentali și au nevoie de timp pentru a-și clădi în mod corespunzător încrederea. Pentru ei, romantismul este o operă de artă.

Citește și Horoscop rune Mihai Voropchievici. Zilele norocoase şi ghinioniste pentru zodii până la finalul anului 2023. Cine merge pe nisipuri mişcătoare

„Berbecul și Racul sunt ambii inițiatori în orice relație”, spune astrologul Jaime Wright. „Este necesar să facă un compromis constant (cum ar fi Berbecul care îi permite Racului să planifice o excursie de o zi sau Racul să rămână în afara bucătăriei în timp ce Berbecul gătește o masă) pentru a face lucrurile să funcționeze.”

Din păcate, în timp ce racii sunt emoționali și au nevoie de timp pentru a se simți confortabili cu luarea unor decizii, Berbecii deja au impresia că aceștia nu sunt interesați de ei și închid capitolul.

GEMENI și SCORPION

Top trei cupluri de zodii incompatibile. Mintea liberă a unui nativ din Gemeni îi poate determina să aibă păreri aparent contradictorii… ceea ce poate speria un Scorpion, care trebuie să știe în orice moment unde se află partenerul lor. Dacă pământul se mișcă constant sub picioarele lor, un Scorpion nu se va simți în siguranță să-și investească sentimentele într-un parteneriat de durată. Cum vor ști ei că ești de încredere dacă ești prea impulsiv pentru a fi consecvent? Gemenii, pe de altă parte, se simt cel mai confortabil într-un mediu dinamic și trebuie să fie acceptați pentru ciudații schimbători care sunt.

„Această pereche pare că nu funcționează deloc, dar din orice motiv, cunosc o mulțime de cupluri Gemeni-Scorpion (inclusiv cumnatul și cumnata mea care sunt căsătoriți de aproape 25 de ani!). În ciuda diferențelor dintre ei, ambele semne sunt prieteni grozavi, cu simț al umorului, care cred că menține scânteia vie”, a mai spus astrologul.

Citește și Horoscop Cristina Demetrescu Paşte 2023. Ce zodii vor fi binecuvântate până la sfârşitul lui aprilie

CAPRICORN și SĂGETĂTOR

Dacă un Capricorn poate fi rezumat într-un singur cuvânt, cel mai potrivit ar fi „profesionist”. E un nativ muncitor, ambițios. Sunt serioși cu ceea ce își doresc, ceea ce îi poate transforma în parteneri de viață incredibil de romantici și de încredere. Săgetătorul, pe de altă parte, se referă mai mult la acel geniu slăbit amestecat cu un strop de noroc fermecător al începătorului. Cui îi pasă dacă apar târziu cu părul neperiat și nasturi nealiniați? Ei știu că pot fermeca pe toți cei din cameră să-i ierte. Cu excepția unui Capricorn.

„Capricornul este condus de Saturn, în timp ce Săgetătorul este condus de Jupiter. Capricornului îi plac regulile și structura, în timp ce Săgetătorii preferă să trăiască din rugăciune. Dacă aceștia doi sunt dispuși să-și onoreze punctele forte unul altuia (în loc să încerce să-l facă pe celălalt să fie mai asemănător cu ei), acesta ar putea fi un cuplu puternic. Dar asta presupune ca ambii să admită că nu au întotdeauna dreptate, ceea ce se întâmplă foarte rar”, a mai spus astrologul.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!