Topul celor mai bune iubite din zodiac. Femeia pe care trebuie s-o cucerești dacă vrei să ai parte de romantism, liniște și pace

Topul celor mai pasionale și atente iubite din zodiac. Dacă vrei să ai parte de liniște și pace în viața de cuplu, trebuie să ai lângă tine o astfel de femeie.
Filip Stan
05 sept. 2024, 23:31
Topul celor mai bune iubite din zodiac. Femeia pe care trebuie s-o cucerești dacă vrei să ai parte de romantism, liniște și pace
Iată clasamentul celor mai bune iubite din zodiac

Topul celor mai bune iubite din zodiac. Ce-ar fi lumea asta fără femei? Cu siguranță viața ar fi foarte tristă! Bărbații nu ar putea să trăiască niciodată fără ELE, pentru că doamnele și domnișoarele sunt un izvor nesfârșit de romantism, inteligență, gingășie și perspicacitate. Află în rândurile de mai jos care sunt calitățile fiecărei femei, în funcție de zodie.

Topul celor mai bune iubite din zodiac

12. Scorpion

Fii atent la femeile din zodia Scorpion. Trebuie sa fii pregatit pentru o astfel de iubita, foarte pasionala, foarte directa, iti arata dragostea intr-un mod la care nu te-ai fi gandit. Dar sa nu o superi. La cea mai mica greseala esti doborat.

11. Fecioară

Iubita din zodia Fecioara este foarte critica. Nu se simte sigura pe ceea ce are si vei fi nevoit sa ii spui de fiecare data cat de mult o iubesti. Si cu cat ii vei spune mai mult, cu atat va avea nevoie de mai mult. Este foarte geloasa si va pune intrebari despre fiecare persoana cu care te vei intalni.

Citește și: Horoscop WEEKEND 6-8 septembrie 2024. Weekend intens cu nelinistitul Mercur in prim-plan 

10. Berbec

Relatia cu o femeie din zodia Berbecului este foarte intensa. Este pasionala si actioneaza atat de rapid, incat poti fi intimidat de ea, mai ales la inceputul relatiei. In momentul in care nu se va simti dorita va pleca fara sa ceara prea multe explicatii. Daca se simte iubita va face totul pentru partenerul sau.

9. Taur

Femeile Taur isi doresc libertate, de aceea se vor lasa greu cucerite si nu vor accepta orice barbat intr-o relatie. Insa cand va hotari ca esti demn de dragostea ei, va fi foarte loiala si ti se va dedica in totalitate. Atentie! NU o da in bara, pentru ca nu vei avea a doua sansa!

8. Rac

Daca vrei sa fii rasfatat, cauta o iubita Rac. Va sti exact ce vrei, cum vrei, cand vrei. Este loiala si de incredrere, insa foarte sensibila si se supara din orice. Are actiuni contradictorii care te pot induce in eroare, dar va face tot posibilul sa nu-ti franga inima.

7. Leu

Daca vrei o relatie cu scantei, femeia din Leu este ceea ce cauti. Se va lasa greu cucerita, dar iti va fi un partener de nadejde, pasional si capricios.

6. Vărsător

Iubita Varsator este la mijlocul clasamentului. Este loiala si implicata in relatia de cuplu, insa foarte egoista si independenta. Poate fi considerata ciudata pentru ca oamenii nu reusesc sa o inteleaga pe deplin. Insa cand o vei cunoaste cu adevarat, iti vei da seama cat este de minunata.

5. Gemeni

Femeia Gemeni este un mix de pozitivism cu negativism. Alaturi de ea vei avea parte de momente minunate, insa poti trece si prin Iad. Femeia Gemeni este amuzanta, aventuroasa, sociabila, dar din cand in cand vei face cunostinta si cu micul “demon” ce salasluieste in interiorul sau.

4. Balanța

Este unul din cele mai ingenue semne zodiacale. Toata lumea o iubeste, este pozitiva si grijulie. Nu ii place sa se certe si va trece multe cu vederea. Atentie, insa, este foarte sociabila si cariasmatica si poate sa-ti starneasca accese de gelozie.

3. Capricorn

Iubita Capricorn este foarte angajata intr-o relatie. Poate fi, insa, foarte incapatanata si perfectionista, insa vei multumi Cerului pentru ca o ai in preajma. Fara ea, viata ta poate fi o ruina.

Citește și: Zodiac chinezesc 6 septembrie 2024. Este posibil să-ți intre niște bani în cont, poate dintr-o activitate extraprofesională

2. Pești

Femeia din zodia Pesti este foarte timida, insa daca esti rabdator, eforturile iti vor fi rasplatite. Este de incredere, iubitoare, dedicata cuplului. Este sensibila si grijulie si cu ce face si cu ce spune.

1. Săgetător

Este greu sa cuceresti inima unei femei Sagetator, dar cand ai reusit vei avea alaturi in partener de incredere. Te va impinge mereu sa dai ce e mai bun din tine. Este generoasa si grijulie si face tot ce poate pentru ca persoanele dragi ei sa duca o viata mai buna.

Spynews
Michele Morrone, comportament controversat în timpul vizitei în România! A dat cu piciorul într-o mașină în care se afla o echipă de paparazzi și a arătat și gesturi obscene jurnaliștilor / PAPARAZZI
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu, devastatoare în costum de baie, la 45 de ani! Cum a reacționat Valeriu Gheorghiță când a văzut pozele iubitei lui
Fanatik.ro
Stațiunea din România pe care trebuie s-o evite toți turiștii în perioada următoare. Îți strici vacanța dacă ajungi aici
Capital.ro
Noi reguli pentru mașinile electrice. UE schimbă legea. Dezavantaj pentru România
Playtech.ro
ȘOC! Cum a ajuns să arate Theodor Stolojan. Imagini uimitoare cu fostul premier
DailyBusiness
ROMÂNII TRĂIESC PE DATORIE! Care e cel mai periculos risc în această perioadă
Adevarul
Românul desemnat „cel mai frumos bărbat din Germania”, eliberat după 7 ani de pușcărie. Și acum e urmărit de 80 de polițiști
Spynews
Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău! Artista vrea să dovedească că băieții vor să stea cu ea: ”Nimeni nu i-a dat o zi în plus”
Spynews
Ce se întâmplă între Marina Almășan și Georgică Cornu. Ce au discutat avocații celor doi în particular
Evz.ro
Obiceiul nociv pe care îl are Mircea Badea. Nici medicilor nu le-a venit să creadă
Ego.ro
”M-au torturat ca pe Isus!” Ce a pățit în închisoare Gheorghe Dincă
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Nașul Cristian Țânțăreanu, declarații neașteptate despre Anca Țurcașiu! Motivul pentru care nu a mers la botezul nepoatei artistei! Ce relație există acum între ei, de fapt?: „N-am treabă cu...”
Cancan.ro
Ce pensie uriașă are Ion Țiriac, după recalculare. A spus-o în direct, la TV: 'Mi-e rușine!'
Playsport.ro
Imagini fierbinți cu Ronaldo și Georgina! A atins-o când credea că nimeni nu vede ce fac pe iaht. Imaginile au scăpat pe net
kanald.ro
Un nou cutremur a lovit România! Ce magnitudine a avut și care sunt zonele afectate
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut: A plecat în altă parte…
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
substantial.ro
UE întărește Frontex în contextul crizei migranților la granițele Europei
MediaFlux
TRUMP, o primă VICTORIE. Kamala i-a ACCEPTAT condițiile
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...