Tot ce trebuie să știi despre părțile întunecate din tine. Cum te influențează dacă ai poziția lui Lilith în astrograma natală

În astrograma natală, poziția lui Lilith desemnează fricile tale cele mai profunde. Totodată, semnifică și părțile ascunse ale tale, pe care le reprimi, dar care au capacitatea de a te ajuta să descoperi spiritul tău autentic.
Filip Stan
13 sept. 2024, 18:40
Tot ce trebuie să știi despre părțile întunecate din tine. Cum te influențează dacă ai poziția lui Lilith în astrograma natală

Poziția lui Lilith, cunoscută sub numele de Lună Neagră în astrologie, reprezintă partea noastră subconștientă, acele aspecte profunde ale psihicului pe care le reprimăm sau evităm să le confruntăm. Aceasta este asociată cu dorințele noastre ascunse, temerile noastre cele mai profunde și instinctele primare.

Ce reprezintă poziția lui Lilith din punct de vedere astronomic

Din punct de vedere astronomic, Lilith este punctul cel mai îndepărtat de Pământ în orbita Lunii, iar în astrologie, simbolizează distanțarea de emoțiile noastre, făcându-ne mai dificil accesul la ele. Astfel, poziția lui Lilith în astrograma noastră dezvăluie laturile pe care le ținem ascunse, frica de a fi judecați și modul în care ne raportăm la acestea.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Cuadratura Jupiter-Soare aduce mâncat compulsiv, dar şi drumeţii şi un câştig la Loto

Cum vei tranzita perioada următoare în funcție de zodia ta

Până la data de 28 martie 2025, Lilith va tranzita semnul Balanței, semn care este cunoscut pentru echilibru, armonie, estetică și diplomație. Acest tranzit ne provoacă să reflectăm mai profund asupra acestor teme și să le privim dintr-o perspectivă mai îndrăzneață, să ne întrebăm dacă suntem cu adevărat sinceri cu noi înșine în căutarea echilibrului și a armoniei sau dacă doar încercăm să evităm confruntarea cu propriile umbre.

În harta natală această poziție dezvăluie temerile noastre legate de judecata celor din jur și poate explica de ce avem tendința să reprimăm anumite aspecte ale personalității noastre. De exemplu, dacă Lilith se află în Berbec sau în prima casă, este posibil să ne fie teamă că vom fi percepuți drept autoritari sau egoiști. În Taur sau în a doua casă, teama poate fi legată de judecăți cu privire la materialism sau lenevie. Fiecare semn sau casă în care se află Lilith aduce la suprafață diferite frici, de la superficialitate (în cazul Gemenilor), la sensibilitate exagerată (în Rac), căutare excesivă de atenție (în Leu) sau rigiditate (în Fecioară).

Aceasta frică de a fi judecați poate fi extrem de revelatoare. Dacă Lilith se află în Scorpion sau în casa a opta, putem avea teama de a fi percepuți ca fiind prea intensi sau manipulatori. În schimb, în Săgetător sau casa a noua, frica ar putea să fie legată de percepția noastră ca fiind imaturi sau iresponsabili. În Vărsător, teama de a fi judecați ca fiind excentrici sau diferiți poate fi mai pregnantă.

Citește și: Adelina Pestrițu se mută în casă nouă. Care este motivul? „Când credeam că ne-am «liniștit» o luăm de la capăt”

 

 

Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Denisei, una din fetele ucise în Constanța. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Fabrica gigant din România de care s-a ales praful, deși producea pe bandă rulantă produse de calitate pentru export și avea foarte mulți angajați. Astăzi, pe locul aflat în ruină se dorește construcția unui cartier de locuințe
Capital.ro
Bani dați înapoi din pensiile recalculate. Decizie pentru românii care au primit pensii prea mari
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ cu Simona Halep. S-a afișat public cu noul iubit? Nu se mai ascunde
DailyBusiness
Aceste pensii vor scădea! Cine sunt pensionarii care trebuie să dea banii înapoi
Adevarul
Înălțarea Sfintei Cruci, sărbătorită pe 14 septembrie. Ce nu trebuie să faci în această zi
Spynews
Ce să nu faci de Înălțarea Sfintei Cruci. Sărbătoare importantă pentru creștini pe 14 septembrie
Spynews
Ce a apărut pe cer, în Eforie Nord! Fenomenul care pe mulți i-a speriat: "Ne privește Dumnezeu" / FOTO
Evz.ro
Facturile la întreținere, în iarna 2025. Românii care vor plăti dublu
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
A nins în Europa! Imagini cu zonele acoperite de zăpadă! Când ajunge ciclonul Boris în România
Capital.ro
Cutremur în televiziunea din România. E demisia anului: Urmează o perioadă cu emoţii!
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Wien Energie termină dependența de gazele rusești din 2025
MediaFlux
CASA de PENSII, ANUNȚ pentru PENSIONARI privind PROBLEMELE cu RECALCULAREA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...