Tradiția pe care Dana Rogoz o respectă an de an. Ce face alături de prietenele sale: „Am început-o în liceu, când aveam 16 ani”

Tradiția pe care Dana Rogoz o respectă an de an. Actrița și-a surprins urmăritorii de pe rețelele sociale după ce a postat mai multe imagini de la o cină festivă. Vedeta a menționat că obișnuiește să organizeze o întâlnire cu prietenii ei din liceu, înainte de Crăciun.
Alina Costache
20 dec. 2023, 14:08
Tradiția pe care Dana Rogoz o respectă an de an. Ce face alături de prietenele sale:
Tradiția pe care Dana Rogoz o respectă an de an

Tradiția pe care Dana Rogoz o respectă an de an. În fiecare an, în data de 18 decembrie, actrița petrece o seară frumoasă alături de familia ei și câțiva prieteni. S-a pregătit cum se cuvine, gătind chiar ea numai bunătăți.

Citește și: Dana Rogoz abia devenise majoră când și-a cunoscut soțul, în timp ce el avea 37 de ani. Cum le răspunde actrița celor care au criticat-o pentru alegerea făcută atunci

Tradiția pe care Dana Rogoz o respectă an de an

În seara aceasta am avut Crăciunul cu prietenele mele. E o tradiție pe care am început-o în liceu, când aveam toate 16 ani, și am păstrat-o an de an (doar în pandemie am fost nevoite să o sarim). Am început să gătesc de ieri, dar azi la 5:59, adică cu 1 minut înainte de ora la care erau chemați invitații, eram gata!

Tare mândră de toate platourile și mâncărurile făcute, cu rețete găsite și salvate în ultimele luni pe Instagram. Cel mai mare succes l-a avut lumânarea din unt! A fost așa de frumos! Și în felul acesta am simțit că m-am sărbătorit și cu ocazia Sfântului Daniel„, a scris Dana Rogoz, pe pagina sa de Facebook.

Ești inspirație! De unde atâta energie?/ Acesta este farmecul tău, de a face oamenii să se simtă foarte bine. Ma gândesc că toți invitații au fost în extaz, cu așa o mâncare bună și multă energie bună. Chiar pot să simt emoția prin aceste poze. Dana, ești o minune!/ Mulțumim Dana pentru sursa de inspirație, sper să-mi iasă ceva”, sunt câteva dintre comentarii.

Dana Rogoz, bătută cu bestialitate pe stradă

Recent, Dana Rogoz și-a amintit un moment neplăcut din copilăria sa, la scurt timp după ce a început să devină celebră. Mai exact, actrița a fost scuipată și pălmuită pe stradă de o femeie. Actrița a povestit tot ce s-a întâmplat, asta după ce agresoarea ei s-a lăudat pe rețelele de socializare cu ce i-a făcut Danei Rogoz la acea vreme.

A înnebunit asta cu perfectul ei… doamne… mi-aduc aminte că în urmă cu ani când venea la (nr. o televiziune)… am bătut-o pe stradă… pur și simplu vorbea îngâmfat… noi de vârsta ei, eu și o prietenă am intrat în vorbă cu ea.

Sincer o admiram, nah, erau alte vremuri. Ea înfumurată a zis ceva în sictir, era o proaspătă vedetă ea cică. Apoi i-am tras un scuipat plus o palmă, rușine să te porți urât în sictir cu oamenii care te plac’, a scris femeia care a agresat-o pe Dana Rogoz, pe contul ei de Instagram.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Medicul care a stârnit mistere și controverse. De ce îl iubeau pacienții, iar colegii îl disprețuiau
Capital.ro
Decizie pentru toți proprietarii de terenuri. Se aplică în sute de localități din România
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Ce angajați primesc prime în concediu. Domeniile în care se fac mari cadouri
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Devine obligatoriu în România. Trebuie să raporteze
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!