Tragedie pe o şosea din Ialomiţa. O femeie a ars de vie în maşina cuprinsă de flăcări

O tragedie a avut loc joi seară, pe o șosea din Ialomița. O femeie în vârstă de 30 de ani a murit după ce mașina în care se afla a fost cuprinsă de flăcări. Aceasta a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac.
Filip Stan
02 dec. 2021, 23:49
Tragedie pe o şosea din Ialomiţa. O femeie a ars de vie în maşina cuprinsă de flăcări

Tragedie pe o şosea din Ialomiţa. O tânără în vârstă de 30 de ani a murit, joi seară, după ce maşina pe care o conducea a fost cuprinsă de flăcări.

Tragedie pe o şosea din Ialomiţa. O tânără a murit arsă de vie

Accidentul cumplit a avut loc pe DN2 A, la intrare în localitatea Andrăşeşti, judeţul Ialomiţa. Conform IPJ Ialomiţa, autoturismul ar fi părăsit partea carosabilă, a intrat în impact cu un copac de pe marginea drumului, în urma coliziunii maşina fiind cuprinsă de flăcări.

Citeşte şi Şapte copii, răniţi într-un accident înfiorător în Bacău. Microbuzul care-i ducea spre şcoală s-a ciocnit cu o maşină

O autospecială de stins incendii, un echipaj de descarcerare şi o salvare SMURD, dar si 2 ambulanţe ale SAJ au ajuns la faţa locului.

În momentul sosirii forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la întreg autoturismul, din nefericire conducătorul auto, o tânără de aproximativ 30 ani a fost găsită carbonizată.

Traficul în zonă a fost blocat din cauza accidentului. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut tragedia.

Comisia Europeană a publicat statisticile finale privind siguranţa rutieră pentru anul 2020, care arată că, la nivelul României, 1.646 de persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident, ceea ce reprezintă o scădere de 12% faţă de 2019, în timp ce la nivel comunitar, aproximativ 18.800 de persoane au fost victime ale unor astfel de evenimente rutiere, o scădere anuală fără precedent, de 17 %, faţă de anul anterior.

Scăderea se datorează, în mare parte, impactului pandemiei de Covid-19, inclusiv consecinţelor acesteia asupra mobilităţii. În pofida acestei scăderi considerabile, obiectivul de reducere cu 50 % a numărului de decese, care fusese stabilit pentru deceniul trecut, nu a fost atins.

Prin urmare, această cifră subliniază necesitatea ca toate părţile implicate să îşi intensifice eforturile pentru ca UE să îşi atingă „viziunea zero”, adică zero decese şi vătămări grave pe şosele până în 2050.

Citeşte şi Carnagiu pe DN 6: patru morţi într-un grav accident rutier. IMAGINI şocante

Raportul prezintă şi o defalcare a numărului deceselor din UE în funcţie de tipurile de utilizatori ai drumurilor şi de vehiculele implicate în accidente. Rezultă că marea majoritate a deceselor survin în coliziuni care implică autoturisme şi camioane şi se subliniază necesitatea de a spori protecţia utilizatorilor vulnerabili ai drumurilor, precum pietonii şi bicicliştii.

Politicile europene evoluează deja în această direcţie, noile măsuri de securitate obligatorii introduse de Regulamentul privind siguranţa generală vizând în special aceste măsuri. În plus, utilizatorii vulnerabili ai drumurilor trebuie luaţi în considerare în mod sistematic atunci când ţările aplică Directiva privind gestionarea siguranţei infrastructurii rutiere.

După publicarea statisticilor, joi, au fost acordate premiile anuale pentru excelenţă în domeniul siguranţei rutiere, pentru diversele contribuţii ale comunităţii membrilor Cartei Europene a Siguranţei Rutiere. Câştigătorul din partea României este Fundaţia Siguranţa Auto Copii.

Spynews
Povestea Mariei, o mamă a opt copii care a luat examenul de Bacalaureat! Femeia visează să ajungă studentă la Universitate | FOTO
Bzi.ro
Ei sunt noii jurați X Factor 2024! „Mă simt onorat de invitație!”
Fanatik.ro
Ce înseamnă temperatura pe care o setezi pe aerul condiționat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane ajung să o facă pe timp de caniculă
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Ordinul intră în vigoare de astăzi, 19 iulie, ora 11
Playtech.ro
Ce este INTERZIS să faci de Sfântul Ilie. E mare păcat, tradiția pe care nu trebuie să o încalce credincioșii
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
”Inima mea e cărbune” Prima reacție a soțului Doinei, după ce a aflat că femeia a fost ucisă de Zoro și Narcisa
Spynews
Zoro și Narcisa au mărturisit și cea de-a doua crimă! Cadavrul găsit recent aparține Doinei. Femeia a fost dată dispărută anul trecut și ucisă de ei
Evz.ro
Dilema mondenă a deceniului. De ce n-o cere Salman Khan pe Iulia Vântur. Dezvăluiri din familie
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Am făcut calculul! Câți bani a primit Ianis Hagi, în total, din darurile de nuntă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben și portocaliu de caniculă în jumătate din țară! Zonele în care se vor resimți temperaturi de până la 38 de grade
Capital.ro
A murit marele actor. Doliu în televiziune. Va rămâne o legendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Haos pe Aeroportul Henri Coandă: Sute de Pasageri Lăsați să Aștepte Ore pentru Recuperarea Bagajelor
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'