Traian Băsescu îl distruge pe Mircea Geoană: ”Să nu mă pună să-l bat pentru a treia oară, de data asta fără să candidez”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a reacționat la afirmațiile recente făcute de Mircea Geoană, care a spus că se află „într-o zonă de degradare biologică importantă”. Într-un răspuns ironic, Băsescu a transmis că, în ciuda vârstei și a problemelor de sănătate, nu se teme de o nouă confruntare cu Geoană.
Mircea Filipescu
13 sept. 2024, 10:59
Traian Băsescu îl distruge pe Mircea Geoană: ”Să nu mă pună să-l bat pentru a treia oară, de data asta fără să candidez”

„Afirmațiile pe care le face, în care se vede ca și cum distribuie deja misiuni unor foști demnitari mi se pare că-l pun în poziția de a se pregăti pentru a doua ‘Mihaela, dragostea mea!’. El se vede Președinte și cred că nu-i cazul”, a declarat Băsescu, referindu-se la campania prezidențială din 2009, când l-a învins dramatic pe Geoană, după ce acesta deja își sărbătorise prematur victoria.

Fostul președinte a menționat că, la vârsta de 72 de ani, a trecut prin mai multe operații, dar acest lucru nu îl împiedică să fie activ și sănătos.

„Sunt un om de 72 de ani, în mod categoric nu mai am sănătatea unuia de 30 de ani. Am o operație pe coloană, operație de tiroidă, operație pe aortă, câteva internări pentru infecții la plămâni. Dar acest lucru nu mă face să fiu la nivelul de degradare la care să doresc sănătate Regelui Mihai I”, a subliniat Băsescu, ironizând ultima gafă a lui Mircea Geoană.

Băsescu a continuat să ironizeze situația, referindu-se la episodul din campania electorală din 2009: „Probabil a ajuns acasă și doamna Mihaela i-a dat una peste ceafă și i-a spus ‘Mă, nătărăule, vezi că a murit’”.

Citește și: Nicolae Ciucă susține că Elena Lasconi „nu are curaj” și nici „pregătirea necesară” pentru a fi președinte. În același timp, el spune că va fi „un președinte care va munci alături de poporul român”

Fostul președinte a adăugat că nu dorește să fie implicat în actuala campanie electorală, dar nu ezită să-l avertizeze pe Geoană.

„Nu mi-am propus să fiu parte a acestei campanii, dar nici nu vreau să mă pună în situația să-l bat pentru a treia oară, de data asta fără să candidez”, a continuat fostul președinte.

Declarațiile lui Băsescu vin în urma unei afirmații făcute de Mircea Geoană într-un interviu la Digi 24, în care acesta a declarat că nu ar cere sfaturi fostului președinte.

„Dacă va fi vreodată o șansă să-i folosim în plan internațional, nu am să ezit să o fac. Nu neapărat în politică. Dacă este o anumită expertiză pe care o poți folosi, eu nu mai am patimă politică pe acest lucru. Mai puțin pe Traian Băsescu, pentru că este într-o zonă de degradare biologică destul de importantă, în sensul în care nu cred că-și mai dorește viață publică, a a spus că nu mai dorește. Biologic în sensul că e într-o perioadă a vieții în care vrea să facă altceva și e bine să facă altceva pentru că nu cred că a lăsat cea mai bună amintire”, a declarat Geoană.

Citește și: Marcel Ciolacu îi dă replica lui Mircea Geoană, după ce l-a ironizat pe tema meditațiilor la engleză: „Să-şi vadă de treaba lui”

Spynews
Anamaria Prodan spune de ce și-a cerut foștii parteneri în căsătorie. Ce sfaturi le-a oferit sexy impresara femeilor
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Drumul de vis aflat într-o zonă montană superbă care va face legătura între două județe ale României. Șoseaua va străbate peisaje de poveste
Capital.ro
Informație pentru românii care stau la bloc. E interzis! Trebuie să verifice caloriferele
Playtech.ro
Alfred Bulai a ieșit din închisoare! Ce a declarat când a aflat că e cercetat în arest la domiciliu
DailyBusiness
Marcel Ciolacu vorbește despre planul fiscal. Fără taxe noi, dar surprizele sunt pe drum!
Adevarul
Febra și metoda „șosetelor umede”. Ce spun specialiștii despre remediul natural la modă pe tot globul
Spynews
Încă o țară din Europa va implementa taxă pentru turiști. Ce sumă va trebui scoasă din buzunar pentru vacanță
Spynews
Anunț ANM de ultim moment! Cod galben și portocaliu de ploi torențiale în România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Evz.ro
Doliu la Hollywood. A murit „Dutch”, din Karate Kid
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cine e femeia din casa lui Alexandru Ciucu. Afaceristul, vacanțe în Italia și Grecia alături de doamna Mădă și de soțul ei, după despărțirea de amantă
Playsport.ro
Cea mai frumoasă sportivă din România s-a retras la 29 de ani și are un job cu totul neobișnuit. Din ce face bani
kanald.ro
Decizie de ultimă oră privind recalcularea pensiilor. Anunțul vine din partea Ministrului Muncii: „Nicio pensie..”
Capital.ro
S-a stins marele actor! Toți l-am iubit și l-am urmărit la TV
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Christopher Miller, fost șef al Pentagonului: România, model de colaborare NATO în fața agresiunii ruse
MediaFlux
PUTIN a LANSAT AVERTISMENTUL FINAL: NATO va fi în război cu RUSIA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...