Traian Băsescu: USR a primit instrucţiuni să primească partidul cumpărat de Cioloş. E cea mai ridicolă mişcare politică

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a declarat la România TV că a luat o pauză de la mijlocul lunii decembrie în privinţa ieşirilor publice pentru a înţelege ce se întâmplă în politica românească.
Romania TV
03 feb. 2019, 17:51
Traian Băsescu: USR a primit instrucţiuni să primească partidul cumpărat de Cioloş. E cea mai ridicolă mişcare politică

Traian Băsescu a comentat la România TV cea mai recentă declaraţie a liderului PSD, Liviu Dragnea, care insistă cu plângerea de înaltă trădare la adresa lui Iohannis. „Astea sunt prostii. Care e fapta penala? Unde e înalta tradare pe care a facut-o Iohannis. Este o declaraţie şi o acuzaţie profund politica si imposibil de realizat. El il copiaza pe Ludovic Orban, care a facut o traznaie de genul acesta impotriva Vioricăi Dancila. Cred că Dragnea după si-a facut concediul a venit mai obosit decat a plecat. Dupa ce spune pare obosit tare”, a punctat Traian Băsescu.

Citeşte şi: Liviu Dragnea: Susţin plângerea pentru înaltă trădare a lui Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a declarat, duminică la Parlament, că susține în continuare formularea unei plângeri pentru înaltă trădare împotriva șefului statului Klaus Iohannis, anunțată de liderul PSD la finalul anului trecut.
 

Traian Băsescu trage un semnal de alarmă despre ceea ce se întâmplă în justiție. Fostul președintele avertizează CSM și Inspecția Judiciară că dacă nu vor face curățenie în propria curte, parlamentarii vor face ei, sătui de ”dosare falsificate”.

”Vor să facă neconstituționale și completurile de 3 judecători. Nu se poate, s-ar produce un colaps al justiției. Cum, tu secție de procurori de la CSM, spui că Onea să se ducă înapoi de unde a venit, acolo nu face dosar? Nu face nenorociri? S-a discreditat total. Nu s-a făcut o extragere a procurorilor incorecți din DNA. E plin de ”portocali”. O secție ”de elită” a DNA e și la Brașov. Justiția trebuie protejată mai mult ca oricând. Inspecția Judiciară și CSM au un rol important, trebuie să protejeze justiția. Dacă nu înțeleg, va intra politicul peste ei. Majoritățile parlamentare nu vor accepta la nesfârșit dosarele contrafăcute, falsificate ”, a spus Traian Băsescu. 

 
Despre bătăliile din PSD
 
„Credeţi că Ponta e altceva decât Dragnea. Să vă aduceţi aminte cum Ponta şi Constantin semnau protocolul cu colonelul Dogaru, seful rezervistilor, care prevedea desfiinţarea DNA. Aduceţi aminte ziua lui Ponta. Nici Firea nu e altceva”.
 
Îl voi susţine pe Iohannis în al doilea tur

Traian Băsescu a analizat, duminică seara, la România TV, șansele prezidențiabililor la alegerile din acest an. Conform calculelor făcute de fostul președinte, Călin Popescu Tăriceanu și Dacian Cioloș vor merge  la Cotroceni, dar numai în vizită. Aceleași șanse le au și Liviu Dragnea, despre care Băsescu preconizează că nu ar lua nici măcar scorul PSD, și Victor Ponta, dacă ar candida.

”Un candidat la prezidențiale nu se face peste noapte. Dragnea, Tăriceanu, Cioloș nu au nicio șansă. Ponta e făcut să nu aibă noroc în viață, la alegeri. În România, ca să câștigi alegerile, niciun partid nu îți e suficient. Îți trebuie ceva în plus, să reprezinți și pentru alții ceva. Dragnea nu își ia nici voturile din partid, i-a păcălit. Cu amnistia, cu altele. Față de ce e acum, Iohannis e singura șansă, cu ce face acum. Cu numirile la Guvern, cu CCR, cu tăvălugul PSD și ALDE.De bine, de rau Iohannis mai tine un chilibru aşa cum se pricepe el. E un fel de opozitie la tavalugul acesta al PSD-ALDE. PMP va avea in primul tur un candidat, iar in turul doi il voi sustine pe Iohannis”, a punctat Băsescu.

 
USR a primit instrucţiuni să primească partidul cumpărat de Cioloş
 
Traian Băsescu l-a desfiinţat pe Dacian Cioloş. „A cumparat un partid şi a gasit niste fraieri. Greu de imaginat aşa ceva. USR a primit instructiuni sa primeasca partidul cumparat de Ciolos. E cea mai ridicola politica de alianta dupa 1989. El a cumparat un partid ca si cum ai cumpara niste cizme. Te asezi si ai prima optiune cu USR”. 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 2 camere la doar 7.000 de euro. Ajungi imediat în centru, ai supermarket și restaurante aproape
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Limba romani a apărut pe Google Translate! Ce variantă a acestei limbi a fost aleasă de Inteligența Artificială
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Daniel Tudorache, condamnat la trei ani și jumătate de închisoare în „Dosarul diamantelor”
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'