Traian Băsescu, necruţător cu Vlad Voiculescu. „Este o nulitate în materie de sănătate. Sistemul nu-l recunoaște ca șef suprem”

Fostul preşedinte Traian Băsescu l-a criticat în termeni duri pe Vlad Voiculescu despre care a spus că este o "nulitate în materie de sănătate", în contextul tragediei produse la Spitalul "Victor Babeş" din Capitală, unde trei pacienţi infectaţi cu COVID-19 au murit după ce au rămas fără oxigen, într-o unitate mobilă de Terapie Intensivă.
Razvan Mihalascu
13 apr. 2021, 23:39
Traian Băsescu, necruţător cu Vlad Voiculescu.

Traian Băsescu, necruţător cu Vlad Voiculescu. Europarlamentarul consideră că ministrul Sănătăţii este o „victimă a deciziilor politice”, iar „cei care l-au numit sunt principalii iresponsabili” pentru tragediile precum cea de la Spitalul „Victor Babeş”.

„Ministrul Voiculescu nu cunoaște sistemul și sistemul nu-l recunoaște ca șef suprem. Responsabilitatea e a celor ce l-au numit. El este o victimă a deciziilor politice, iar cei care l-au numit ar fi trebuit să știe ce înseamnă sistemul.

Cei care l-au numit sunt principalii iresponsabili. Voiculescu nu pare un geniu care să înțeleagă ce se întâmplă mâine. Este o nulitate în materie de sănătate. Puteau să-l lase pe Tătaru în continuare”, a spus Traian Băsescu, conform Ştiripesurse.

De asemenea, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a catalogat pe Vlad Voiculescu ca fiind un „un arogant şi un incompetent” pe motiv că nu îşi dă demisia în urma tragediei produse luni la Spitalul „Victor Babeş” din Capitală.

„Se pierd vieţi omeneşti! Aici este marea dramă şi tu, Cîţu, în loc să schimbi un incompetent, omul e un arogant şi un incompetent. Nu are nicio treabă cu Ministerul Sănătăţii. Poate doar nişte aranjamente din spate pe care le bănuim cu toţii”, a mai precizat preşedintele PSD, la Antena3.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu îl spulberă pe Vlad Voiculescu. „E un arogant şi un incompetent. Orice coaliţie ar fi schimbat acest ministru”

Şi Victor Ponta a comentat, marţi seara, în cadrul emisiunii „Punctul Culminant” de la România TV, modul în care Vlad Voiculescu a reacţionat în urma tragediei de la Spitalul „Victor Babeş” din Capitală.”

„În fiecare zi e mai rău şi în fiecare zi simt că nu răspunde nimeni, nu e nimeni vinovat. Vorba aia cu «trebuie să-mi dau eu demisia» nu mai are nici umor negru”, a declarat Victor Ponta, făcând referire la momentul din 2015, când Klaus Iohannis i-a cerut să demisioneze din fruntea Guvernului în urma incendiului din clubul Colectiv.

„Voiculescu şi gaşca care ne conduc acum ţipau nu doar la mine, ci la toată lumea, ţipau demisia. Acum când sunt ei la conducere se doveşte că sunt mult mai incompetenţi, mult mai corupţi şi mai ineficienţi, dar ei nu răspund niciodată.

Mi-aş fi dorit foarte tare ca după ce Voiculescu şi gaşca lui mi-au cerut demisia şi au venit ei la putere, să arate că bine că am scăpat de Ponta, că am venit noi şi nu se mai întâmplă nicio nenorocire, nici măcar cum s-a întâmplat tragedia dintr-un club privat, nu dintr-un spital”, a adăugat fostul premier.

Citeşte şi: Victor Ponta, atac nimicitor la adresa lui Vlad Voiculescu. „E cu o misiune aici. E un dezastru. El şi gaşca lui sunt mult mai corupţi, dar nu răspund niciodată”

De cealaltă parte, vicepremierul Dan Barna a vorbit despre demisia lui Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sănătăţii, spunând că „cel mai laş într-un război” e să fugi. De asemenea, copreşedintele USRPLUS a spus că „România este într-un război cu pandemia” şi din acest motiv nu poate susţine ideea ca oricine din Guvern să plece acasă după trei luni.

Citeşte şi: Dan Barna, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre demisia lui Vlad Voiculescu. „România este astăzi într-un război. Cel mai laş este să-ţi pui palma la spinare şi să pleci acasă

 

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te adoarme instant. Te scapă de agitație și insomnie și poți să o faci acasă: „Miraculoasă”
Capital.ro
Este strict interzis pentru PROPRIETARII de case sau clădiri din România. NU AI dreptul să ignori vecinii
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Ce se întâmplă cu DrugTest-ul. Poliția promite să nu-i afecteze pe șoferii corecți
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
TOP 20 sexy vedete care au arătat tot! S-au încurcat în…pantalonașii buclucași!
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
S-a dat interzis în TOATĂ ROMÂNIA. Ordinul care devine LEGE pentru toată lumea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Grav accident rutier în nord-vestul Ucrainei: 14 persoane decedate, inclusiv un copil
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!