Trăim ultimele TREI săptămâni cu Chiron retrograd. Binecuvântare sau nu? Ce ne aduce vindecătorul rănit?

Indiferent dacă ai citit că o luna plină va necesită o reflecție provocatoare asupra unei relațîi sau ai descoperit că te afli în mijlocul întoarcerii lui Saturn, probabil ai observat că cerului ii place să-și împartă temele.
Alina Costache
01 dec. 2022, 21:51
Trăim ultimele TREI săptămâni cu Chiron retrograd. Binecuvântare sau nu? Ce ne aduce vindecătorul rănit?

Chiron retrograd 2022.  În timp ce adăugarea a și mai multă muncă la grămadă de lucruri pe care deja trebuie să le faci s-ar putea să pară ultimul lucru de care ai nevoie, lecțiile pe care își propune astrologia să ne învețe tind să fie complet necesare, așa cum îți vei da seama în general în timp ce te afli în toiul unui anumit test sau după ce s-au întâmplat anumite lucruri. Chiron retrograd, a început pe 19 Iulie și durează până pe 23 Decembrie 2022. Avem, așadar, oportunitatea astrologică de a îmbrățișa disconfortul pentru, în cele din urmă, propriul tău beneficiu.

Cum funcționează Chiron în diagramă ta astrală
Dacă nu ai auzit niciodată de Chiron, ești departe de a fi singurul. Mulți astrologi îl retrogradează în categoria „lucruri suplimentare” din punct de vedere astrologic, preferând să nu lucreze cu el în lecturi și prognoze. Dar alții l-au găsit util, mai ales atunci când abordează rănile emoționale și traumele.

Chiron, un asteroid care se află între Saturn și Uranus, a fost descoperit în 1977 și a fost numit după centaurul din mitologia greacă care era un vindecător și un profesor care nu se putea vindeca singur. Amplasarea acestuia în harta natală vorbește despre o rană pe care o porți cu tine de-a lungul vieții, pe care ai ocazia să o vindeci și să o transformi în înțelepciune pe care să o împărtășești cu ceilalți, ca profesor. Este, de asemenea, un domeniu în care ai sensibilitatea și nesiguranță amplificate – dar și o mare conștientizare de sine.

De exemplu, dacă îl ai pe Chiron în semnul cardinal de aer Balanță, condus de Venus conștient de frumusețe și conducătorul casei a șaptea a parteneriatului, s-ar putea să te străduiești să te vezi atractiv sau să găsești echilibrul și reciprocitatea în relații. Așadar, munca ta cu Chiron este în jurul imaginii tale de sine și necesită că parteneriatele în care intri să existe pe un teren de joc egal în care tu și celălalt va întâlniți la jumătatea drumului.

Trei zodii cu noroc la bani în decembrie. Termină anul cu o sumă frumoasă în conturi
Casă în care se află Chiron în harta ta natală contează, desigur.
Să spunem că îl ai pe Chiron în casă a zecea a carierei și imaginii publice din Gemeni. S-ar putea să simți că, indiferent cât de mult ai lucra și să „demonstrezi” că eșți bun într-un mod asemănător Gemenilor (prin comunicare, tehnologie), nu pare că vei fi recunoscut pentru eforturile și realizările tale. Simți că ai nevoie de acele aplauze, de acele felicitări din partea șefilor și a oamenilor care sunt respectați în domeniul tău, dar s-ar putea să te chinui să vorbești și să-ti exprime nevoile. Dar odată ce stăpânești aceste bătălii, poți fi un mentor minunat pentru alții din domeniul tău profesional.

Ce înseamnă când Chiron este retrograd
Lui Chiron îi ia aproximativ patru ani pentru a trece de la semn la semn, deși petrece între 7 și 8 ani în Berbec și Pești; și doar unul sau doi ani în Fecioara și Balanță. A intrat în Berbec pe 17 Aprilie 2018, a retrogradat înapoi în Pești pe 25 Septembrie 2018 și, în cele din urmă, s-a mutat înapoi în semnul cardinal de foc pe 18 Februarie 2019, unde va rămâne până pe 19 Iunie 2026.

Cele mai norocoase zodii care o vor duce bine până la finalul anului. Trei nativi cu zile binecuvântate
În 2022, din 19 Iulie până pe 23 Decembrie, este retrograd, părând să se miște înapoi față de punctul nostru de unde îl vedem de pe Pământ. Și la fel că toate celelalte planete când sunt retrograde, efectul lui Chiron se mută de la exterior la interior în timpul mișcării retrograde. Această înseamnă că, în loc să te confrunți cu rana ta prin momente exterioare concrete de zi cu zi din viață, vei reflectă asupra lor și vei face o muncă interioară potențial provocatoare, dar plină de satisfacții.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!