TREI zodii care au noroc în iubire și se îndrăgostesc lulea toamna aceasta. Mihai Voropchievici: „Dragostea și pasiunea te așteaptă”

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cele trei zodii care au șansa să se îndrăgostească și să-și găsească sufletul pereche în această toamnă.
Alina Costache
07 sept. 2024, 20:18
TREI zodii care au noroc în iubire și se îndrăgostesc lulea toamna aceasta. Mihai Voropchievici: „Dragostea și pasiunea te așteaptă”
Mihai Voropchievici anunță cele trei zodii care se vor îndrăgosti toamna aceasta

Trei zodii vor simți ce este dragostea adevărată în această toamnă. Numerologoul Mihai Voropchievici anunță că au loc schimbări importante pe plan amoros în viețile acestor nativi. Norocoșii își întâlnesc sufletul pereche atunci când se așteaptă mai puțin.

Zodii cu noroc în dragoste toamna

Taur

„Această toamnă aduce momente de plenitudine și împlinirea unui vis mai vechi pentru nativii Taur. Poziția astrelor din septembrie și octombrie favorizează norocul în dragoste, mai ales pentru cei singuri. Fiecare duminică din luna septembrie va aduce un zâmbet pe buze, iar relațiile personale vor înflori. Dacă nu ești deja într-o relație, vei avea mari șanse să te îndrăgostești, iar surprizele frumoase din viața personală te vor împlini profund. Până în octombrie 2024, astrele îți vor deschide drumul către o viață amoroasă împlinită, iar serviciul va trece pe plan secund”, spune Mihai Voropchievici, potrivit antena3.ro.

Citește și: Patru ZODII primesc protecția divină pe 8 septembrie, de Sfânta Maria Mică. Nativii au impresia că au găsit acul în carul cu fân

Leu

„Toamna începe sub influența planetei Mercur, aducând o perioadă excelentă pentru comunicare și dragoste. Profită de zilele calde și prelungește-ți concediul, dacă ai ocazia. Viața personală ar trebui să fie prioritară în această perioadă, pentru că vei avea ocazia să redescoperi pasiunea. Dacă relația ta întâmpină probleme, nu te baza doar pe mici gesturi frumoase. În schimb, fă o schimbare curajoasă pentru a recâștiga inima persoanei iubite. Dragostea și pasiunea te așteaptă, însă trebuie să fii deschis și să lași deoparte grijile profesionale”.

Citește și: Mesaje de la Arhangheli pentru zodii, săptămâna 9-15 septembrie 2024. ”Eliberează-te de îngrijorări pentru că eu sunt cu tine și cu cei dragi ție cu lumina mea puternică”

Scorpion

„Septembrie aduce succes și recompense pentru toată munca depusă de nativii Scorpion în ultima perioadă. În plan profesional și financiar, vei avea stabilitate, dar este important să te concentrezi și pe relația de cuplu. Lasă munca deoparte și dedică-ți timpul partenerului. Vei avea parte de momente romantice, iar dacă există tensiuni în relație, împreună veți reuși să depășiți orice provocare. Deși poate nu toate visele voastre se vor împlini, ceea ce construiți împreună în această toamnă va întări relația și o va pregăti pentru un viitor stabil și fericit”.

Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Gara monumentală din România care va fi modernizată. Face parte din epoca de aur a căilor ferate, dar timpul și-a pus amprenta asupra ei
Capital.ro
Doliu la Digi și Antena 1. Tragedia a lovit lumea televiziunii: Să citiți și să-l pomeniți
Playtech.ro
Zodiile care câștigă o gălăgie de bani în octombrie 2024. Norocul le surâde
DailyBusiness
Se dau bani de la Guvern pentru încă 4 milioane de români! Anunțul major în România
Adevarul
Șeful serviciului de informații al armatei ucrainene anunță „schimbări serioase” în blocul de putere al Rusiei
Spynews
Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr., înțepătură pentru fiul manelistului, după ce a fost acuzată de infidelitate: „Fostul ruinează acum viața altcuiva”
Spynews
Soția lui Florin Salam, mesaj cu subînțeles: „Vei realiza cât rău mi-ai făcut”. Postarea cu care Roxana Dobre și-a surprins urmăritorii / FOTO
Evz.ro
Cum să ascuți cuțitele de bucătărie. Durează doar câteva secunde
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Momentul în care o gravidă în 9 luni îşi prinde soţul cu amanta pe plajă. Ce a putut să-i spună infidelul când a dat cu ochii de ea
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Se dau rechizite școlare gratuite pentru elevii defavorizați! Data la care începe depunerea dosarelor
Capital.ro
Se naște o nouă putere mondială. E partenerul României. Rusia devine istorie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
substantial.ro
Gloria Bistriţa debutează cu victorie în Liga Campionilor împotriva CSM Bucureşti
MediaFlux
VICTORIE pentru DONALD TRUMP. Când se va pronunța SENTINȚA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...