TREI ZODII zodii își depășesc problemele în relații şi încep toamna cu un inel

Ceres dă tonul energetic pentru horoscoapele noastre săptămânale, începând cu 26 august până la 1 septembrie 2024.
Alina Costache
28 aug. 2024, 09:14
TREI ZODII zodii își depășesc problemele în relații şi încep toamna cu un inel

Zodii norocoase în amor.  Această mică stație de asteroizi se îndreaptă direct în Capricorn, crescându-ți valoarea de sine prin îngrijire de sine. În timp ce ai grijă de nevoile tale, fii atent și la dorințele partenerului tău. Nu face acest lucru poate alimenta probleme de relație, dar înțelegerea prognozei astrologiei din această săptămână poate ajuta trei semne zodiacale să le depășească.

Venus este într-un grad critic în Fecioară și vizavi de Neptun.
Venus se va opune lui Neptun, așa că prognoza săptămânală implică horoscoape cu provocări unice de relație pentru zodiile Pești, Berbec și Capricorn. Venus se află într-un grad critic în Fecioara, semnul inamicului său, iar ea se va opune lui Neptun retrograd în Pești marți, 27 august. În timp ce Venus trece prin gradul final al Fecioarei, simțim tensiune.

Este posibil să nu fim dispuși să facem compromisuri cu un iubit. Venus, la gradul anaretic, poate afecta modul în care iti percepi relația. Venus opus lui Neptun poate susține perspective negative în dragoste. S-ar putea să crezi că conexiunea ta romantică nu va fi niciodată ceea ce ți-ai dori să fie. Poti adopta o abordare perfecționistă pentru a-ti proteja inima, ceea ce ar putea cauza probleme, sentimente rănite și neînțelegeri.

Mercur retrograd în Leu se încheie și intră într-o perioadă de umbră.
Mercur retrograd se termină, dar suntem încă în perioada de umbră până la jumătatea lunii septembrie. Stațiile Mercur direct în Leu miercuri, 28 august. Deoarece cea mai mică schimbare poate schimba lucrurile, s-ar putea să vezi lucrurile mai clar în această săptămână. Mercur direct în Leu te poate ajuta să accepti adevărul.

Poate că trebuie să-ți lași mândria și ego-ul la ușă. În extreme, în timpul Mercurului în Leu, riști să-ți aprinzi partenerul. Există un risc real de a face probleme despre tine și despre ceea ce vrei. Dar, cel mai bun lui Mercur, poți să crești și să alegi o altă cale și să-ți întărești relația. Având în vedere că Mercur, Venus și Ceres figurează puternic în horoscoapele noastre amoroase săptămâna aceasta, alegem cea mai bună cale pentru a face o relație să dureze.

Există întotdeauna o echilibrare a nevoilor într-o relație. Ceea ce ai petrecut personal poate îngreuna să fii alături de partenerul tău în modurile pe care le dorește – și invers. Dar în aceste momente, ai de ales. Poți onora stadiul în care se află relația ta în loc să faci totul despre tine și despre ceea ce nu primești.

Horoscop SEPTEMBRIE 2024. Ce planuri au astrele în prima lună de toamnă, pentru fiecare zodie. Schimbări importante în plan profesional pentru o parte dintre nativi

 

De multe ori, chiar dacă faci totul despre tine, nu este vorba cu adevărat despre ceea ce face sau nu partenerul tău. În schimb, s-ar putea să iti fie teamă de ceea ce reprezintă problemele pe baza relațiilor și experiențelor anterioare. Doar pentru că situațiile romantice se simt dificile în această săptămână, asta nu înseamnă că nu poți trece peste ele. Aplica o înțelegere suplimentară pentru a asigura ceea ce speri că va dura pentru totdeauna.

Pești
Dragi Pești, trebuie să încetezi să mai vezi tot ce face partenerul tău ca pe o amenințare pentru tine. Oricât de mult încerci să abordezi dragostea în mod sănătos, ai impresia că lași temerile tale să ia tot ce e mai bun din tine. În loc să abordezi relația ta cu înțelegere și har, exagerezi în încercarea de a-ți expune punctul de vedere.

Acest lucru nu va fi luat bine de partenerul tău și poate chiar să-l facă să fie resentimente pentru că, în acest moment, dacă ar putea satisface nevoile tale, ar face-o, dar în prezent, există și alți factori în joc. Doar pentru că această perioadă pare o provocare nu înseamnă că ar trebui să începi să arunci ultimatumuri sau să le spui continuu ce nu funcționează.

Oricât de frustrat ești, timpul ar fi mai bine petrecut cu sinele tău interior, concentrându-te pe vindecare, înțelegere și realizând că nu trebuie să demonstrezi nimănui punctul tău de vedere, chiar și partenerului tău romantic. Ori cineva va începe să apară în viața ta în moduri de care ai nevoie, ori nu, dar chiar acum, partenerul tău are nevoie de niște grație din partea ta – nu de amărăciune meschină.

Horoscop Daniela Simulescu SEPTEMBRIE 2024. Previziuni complete pentru toate zodiile

În timp ce Venus în Fecioară se opune Neptunului retrograd în Pești, s-ar putea să te simți întins la limita ta romantic. Treci printr-o perioadă de metamorfoză interioară în care vezi echilibrul dintre visele tale de dragoste și cum se manifestă.

În timp ce Venus în Fecioară te poate ajuta să devii mai pragmatic și mai logic în privința romantismului, în acest caz, te poate face să te temi că istoria se repetă. Nu trage concluzii și nu lua o atitudine defensivă dacă partenerul tău ține cu adevărat la tine. Dacă știi, au nevoie de timp pentru a rezolva anumite situații din viața lor – gândește-te de două ori să distrugi ceea ce poate fi ceea ce ți-ai dorit întotdeauna.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Cuvintele folosite de ispita Marcel Andrei la Insula Iubirii 2024 au devenit virale. Ce înseamnă "chulo" sau "alandala"
Bzi.ro
Irina Columbeanu uimește cu talentul ei în materie de fashion! Fiica Monicăi Gabor ar putea face carieră din asta!
O familie de români a plătit pentru un sejur la un hotel de 3 stele din Grecia, iar când a ajuns la cazare vacanța s-a transformat într-un coșmar. “E o cocină! Mai mergeți și prin România că e așa frumoasă”
Capital.ro
Decizia finală pentru Elena Udrea. Judecătorii nu i-au dat nicio șansă
Playtech.ro
Ferească Dumnezeu! Margherita de la Clejani, apariție ȘOCANTĂ! E MUTILATĂ de operațiile estetice, NU o mai recunoști
DailyBusiness
Recalcularea pensiilor ZGUDUIE România. Sorin Grindeanu: „Mama a primit 700 de lei în plus. A fost bine gândită acțiunea!”
Adevarul
Cele mai populare buncăre pentru apocalipsă printre ultrabogații lumii
Spynews
Mai trăiește sau nu Luiza Melencu? Răspunsul dat de bunicul fetei dispărute. Ce premoniție a avut bărbatul înainte ca ea să dispară de acasă
Spynews
Rețeta de vinete la borcan a Gabrielei Cristea. Cum gătește prezentatoarea TV preparatul pe care îl va servi în iarnă / VIDEO
Evz.ro
Adevăratul patron al CFR Cluj. Neluțu Varga ar fi doar de fațadă
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Andra și Cătălin Măruță, în doliu! A murit în urmă cu câteva ore
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Atac cu pistolul la un service auto de lângă București. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere: „Frica e în toată familia”
Capital.ro
Dincă, nevinovat?! Cutremur în dosarul Caracal. Bunicul Luizei a recunoscut tot
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
stirilekanald.ro
Bunicul Luizei Melencu aruncă bomba! Declarații șocante despre ziua în care a dispărut fata
substantial.ro
Cod galben de instabilitate atmosferică și averse în Dobrogea și estul Munteniei
MediaFlux
Mișcare DISPERATĂ a lui TRUMP. Ce a ajuns să VÂNDĂ ca să facă rost de bani
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...