Accident feroviar la Feteşti: Un TREN A DERAIAT după ce a lovit o betonieră VIDEO

Un tren de persoane a deraiat în urma unui accident produs la o trecere de cale ferată în Feteşti, judeţul Ialomiţa, informează România TV. Trenul a lovit o betonieră la trecerea peste calea ferată. În urma accidentului, şoferul betonierei a fost grav rănit şi transportat la spital, iar conductorul de tren şi un pasager au fost accidentaţi.
Iulian Tudor
17 ian. 2013, 10:03
Accident feroviar la Feteşti: Un TREN A DERAIAT după ce a lovit o betonieră VIDEO

UPDATE ora 15.00 Şoferul betonierei lovite de un tren la Feteşti, despre care reprezentanţii CFR afirmau iniţial că a decedat în urma accidentului, este internat în comă la Spitalul Municipal Feteşti, medicii afirmând că bărbatul are multiple leziuni la cap şi că va fi transferat la o clinică din Capitală, potrivit Mediafax.

UPDATE ORA 14.30 Circulaţia trenurilor între Feteşti şi Movila a fost reluată, joi după-amiază, pe un fir în ambele sensuri, celălalt fir rămânând închis pentru repunerea pe şine a locomotivei şi pentru remedierea defecţiunilor.

Trenul Regio 8202, care circula pe ruta Feteşti – Buzău, a lovit o betonieră care s-a angajat în trecerea la nivel cu calea ferată dintre staţiile Feteşti şi Movila, prevăzută cu indicator rutier „Crucea Sfântului Andrei”.

Şoferul betonierei, un bărbat de 41 de ani, din Constanţa, nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată şi trenul l-a lovit în plin, a declarat Alina Predescu, purtător de cuvânt al  CFR Călători, la România TV. În urma impactului, şoferul betonierei a rămas încarcerat, pentru scoaterea lui din maşină intervenind un echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

În urma impactului s-a produs deraierea locomotivei, iar primul vagon este uşor avariat”, a declarat Alina Predescu, purtător de cuvânt al CFR Călători.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, Iulia Fecioru, a precizat că, în urma impactului, şoferul betonierei a fost rănit grav şi transportat cu o ambulanţă SMURD la spital.

„În urma unui accident rutier dintre un tren şi un autovehicul, care transporta ciment, şoferul acestui autovehicul a rămas încarcerat, fiind preluat de un echipaj SMURD şi transportat la spital. Călătorii care se aflau în tren au fost preluaţi şi transportaţi la Feteşti”, a spus George Damian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
România, lovită de furtuni. După o lună de caniculă, ANM anunță temperaturi scăzute, vijelie și grindină
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Jurnalista Alsu Kurmasheva, condamnată la șase ani și jumătate de închisoare în Rusia pentru „răspândirea de informații false”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!